W tej grze nie ma wrednym GMów, tylko Ci którzy bardziej się przykładają, i spędzają więcej czasu w panelu, i Ci którzy robią to rzadziej
_________________ Weź się oderwij na chwilę z tych bloków pełnych smogów,
od nałogów, od wrogów, święty spokój daj Bogu
zacznij działać, więcej przemyślanych ruchów
czas polegać na sobie i wierzyć mocno w duchu
weź rusz dupsko, na każdym rogu czai sie okazja
jakich mnóstwo, by z godnością patrzeć w lustro
powiesz ze znów to samo, a jednak perspektywa
swiatły rozum, kiedy coś porywa i masz dozór
na pozór, wszystko wydaje się proste
toniesz w morzu możliwosci własnego losu...
Profesja: Wojownik
Nick: patrol3661
Level: 51
Wysłany: 03-08-2009, 09:07 blokada
[GM]-blokuje konta bez powodu oskarrzyli mnie o multi konto jak ja mam jedno konto patrol3661 a mój brat grał na koncie wirus M a reszty kont nieznalem.
Sanowmy [GM] chcialbym abyś odblokował mi konto a jeśli chodzi o spamowanie to ja bardzo przepraszam
[GM]-blokuje konta bez powodu oskarrzyli mnie o multi konto jak ja mam jedno konto patrol3661 a mój brat grał na koncie wirus M a reszty kont nieznalem.
Jak to [GM] blokuje konta bez powodu? Jak nie chce z tobą rozmawiać to nie zdziw się, ale on uważa tą karę za słuszną
_________________ Piszę poprawnie, po polsku
Każdy wie kiedy zrobił pierwszy krok, lecz nikt kiedy zrobi ostatni...
E: Ban za nic, rozmowa bez efektu, ostrzeżenie na forum za składanie zażaleń przed zakończeniem decyzji, a następnie zamknięcie możliwości zażaleń w grze. Czysta złośliwość, chamstwo i prostactwo. Dno.
Wy chyba nie wiecie co zrobił kiedyś GM Zahir na s1 ^^
Sam dokładnie nie pamiętam, ale była jakaś petycja <lol> o zabranie funkcji GMa Zahirowi.
No to ja, jak i kilkadziesiąt(jak nie więcej ;p) innych osób się podpisaliśmy. A za kilka dni wszystkie te osoby miały albo więzienie, albo permy.
Ja dostałem za celowe i wielokrotne przekazywanie ranku(to była moja pierwsza postać i nie umiałem grać, miałem trochę więcej przegranych od wygranych)
Dwie czy trzy osoby tylko bana nie dostały, bo chyba nic nie można było im zarzucić ;p
_________________ Kiedyś pisałem z konta wrobelekek ale zostało zhakowane...
Nie przypominam sobie żadnej afery związanej z Fanatyko i Zahirem.
A jeśli chodzi Ci o samego Fanatyko, to sprecyzuj dokładnie co masz na myśli..
EdwinOdesseiron napisał/a:
Jak takie ploty rozpuszczacie, to nic dziwnego, że później spora część szeregowych graczy oczernia GMów.
Do "opinii publicznej" nie podawane są żadne informacje na temat tego, dlaczego dany GM nie pełni już powierzonej mu wcześniej funkcji - stąd problem. Chyba trzeba będzie to zmienić.
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem