Nic strasznego nie zrobiła, ale szczerze powiedziawszy zbyt wiele też nie
Jednak z tamtego naboru był również wybrany Otto, który był jak najbardziej strzałem w 10
Cytat:
Poza tym Mit nie musi wcale odpowiadać na zażalenia i je po prostu blokować. (nic nowego z resztą).
Nie każde zażalenie można po prostu zamknąć.
Pokazałbym jakie czasem dostaję wypociny w zażaleniu, ale nie nadaje się to tutaj na forum. Niektórym ciężko byłoby zachować spokój odpowiadając na to, dlatego takie rzeczy również są brane pod uwagę.
Baggy powiedzmy sobie szczerze że nimfo była nie tyle co zła, ale nie do końca dobra na to stanowisko.. ona zbyt wiele namieszała i zbyt dużą falę banów ruszyła co ją tylko pogrążyło - mogła stopniowo blokować, ale 15 banów w jeden dzień przy aktywności 25 osób online ? . Oczywiście było kilka wtop z ortografią ale co tam
Nowy GM jest potrzebny, to samo tyczy się świata 3, bo mimo że tam gra 5 aktywnych graczy to przekrętów jest za wiele, zgłaszałem wymianę kont bodajże 3 graczy najaktywniejszemu GM na s3 i niestety nic z tym nie zrobił.. to lepiej chyba całe GameMasters na s3 usunąć i dać jedną kompetentną osobę pilnującą świat.
Jak to powiada mój znajomy wolę jeden sprawny komputer jak dziesięć nie kompletnych.
Profesja: Wojownik
Nick: s1 Boing, Bless, P2K
Level: 200
Wysłany: 25-02-2015, 11:53
Mit Twoja ortografia też nie jest perfekcyjna.
Co do reszty się zgadzam.
No cóż ja osobiście nie widzę żadnego dobrego kandydata, który by się nadawał na GM'a.
A Baggy panel działa na urządzeniach moblinych?
Mit Twoja ortografia też nie jest perfekcyjna.
Co do reszty się zgadzam.
No cóż ja osobiście nie widzę żadnego dobrego kandydata, który by się nadawał na GM'a.
A Baggy panel działa na urządzeniach moblinych?
Ty się nie czepiaj mojej ortografii, bo nie ma czego się tu chwytać nawet ;d
Niekompletnych* z ostatniej wypowiedzi, którą napisałeś.
czyli moje zgłoszenie odpada czujcie się bezpieczni
Jeśli takich rzeczy miałbym się czepiać..to Ty też zrobiłeś błąd bo się pisze moblinych, ale to już pomijając. To nie jest błąd ortograficzny dodam ; )
Profesja: Wojownik
Nick: s1 Boing, Bless, P2K
Level: 200
Wysłany: 25-02-2015, 16:37
Widzisz tu kogoś, kto by się "reklamował"? Bo ja nie.
A tak może ktoś się zachęci? Ja złożę niedługo podanie, ale tylko po to, by administracja miała z czego wybierać