Regulamin Forum    FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Grupy    Rejestracja     Zaloguj 


Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: MapY
17-12-2009, 13:57
WIELKI NARODOWY TEST ZNAJOMOŚCI MFO!!!
Autor Wiadomość
MichuL 
Moderator Roku 2009!
Game Master



Profesja: Mag
Wiek: 30
Dołączył: 31 Lip 2005
Skąd: Białystok
Wysłany: 07-01-2008, 00:11   

chodzi o to, że schodzi trochę za nisko g;)
_________________


 
 
 
cochiloco 
Użytkownik



Profesja: Mag
Wiek: 32
Dołączył: 22 Sty 2007
Skąd: TYCHY
Wysłany: 07-01-2008, 09:47   

schodzi za nisko i potem traktowane jest to jako próba oszustwa :/
dla mnie to jedyna wada
po za tym wszystko ladnie wykonane
 
 
 
BARTOSh 
Użytkownik



Profesja: Wojownik
Level: -1
Wiek: 30
Dołączył: 15 Lip 2005
Skąd: Pabianice
Wysłany: 07-01-2008, 17:04   

według mnie te ramki podświetlają sie niepotrzebnie.... może i mogą zmieniać lekko kolor, ale ten który jest teraz troszkę mnie razi.
przy wciśnięciu "następne pytanie" strona zjeżdża na sam dół ... a pytanie zostaje mi jakieś 3-4 linijki wyżej (nie licząc pyt. otwartych)
kolorystyka zegara .... bleee... ten żółty ozdobiony innymi jaskrawymi kolorami mnie odpycha... no i przesunąć da sie go tylko w pewnym stopniu, a ja np chciałbym go wywalić poza obszar gdzie są pytania... (np prawy górny róg)

chyba tyle...
_________________


リョコ カワチ || バルトシュ クリシャック || Regulaminy || Arena ||
 
 
 
koshiba 
Użytkownik



Profesja: Wojownik
Nick: bater
Level: 114
Wiek: 25
Dołączył: 13 Lut 2007
Skąd: Lębork
Wysłany: 07-01-2008, 17:49   

Ja tego testu wogóle nie mogę otworzyć. Jak klikam na rozpocznij test to wyskakuje komunikat, czy na pewno chcesz zrezygnować z testu;/. Czy to wina przeglądarki??
 
 
 
Phantom 
Użytkownik


Wiek: 32
Dołączył: 04 Gru 2007
Wysłany: 07-01-2008, 18:05   

koshiba napisał/a:
Ja tego testu wogóle nie mogę otworzyć. Jak klikam na rozpocznij test to wyskakuje komunikat, czy na pewno chcesz zrezygnować z testu;/. Czy to wina przeglądarki??


MapY pisał "IE nawet nie testował" (bo to szajs), preferuję zmienić na Mozille FirFox.
Więc, może nie działać na IE (IE=Internet Explorer).
 
 
koshiba 
Użytkownik



Profesja: Wojownik
Nick: bater
Level: 114
Wiek: 25
Dołączył: 13 Lut 2007
Skąd: Lębork
Wysłany: 07-01-2008, 18:30   

Ok ściągnąłem firefoxa i działa. Dzięki Sus
 
 
 
Phantom 
Użytkownik


Wiek: 32
Dołączył: 04 Gru 2007
Wysłany: 07-01-2008, 18:38   

Cytat:
Ok ściągnąłem firefoxa i działa. Dzięki Sus

Nie ma za co :>
Skoro nie działa test na IE, można by dać komunikat.
"W przypadku nie działania testu, proszę zmienić przeglądarkę na Mozilla FireFox"
(coś w tym stylu, by nie pisali ciągle tego samego, że im nie działa)
bądź:
"Test nie działa sprawnie na przeglądarce Internet Explorer
- (tu proponowane przeglądarki) "
 
 
Kactuzz 
Tester



Profesja: Wojownik
Wiek: 29
Dołączył: 23 Cze 2006
Wysłany: 07-01-2008, 19:41   

Dokładnie tak.
I trzeba przesunąc kawałeczek do góry żeby zobaczyc pytanie - irytujące :P
_________________
Najnowszy MF3 trailer!
 
 
MapY 
Użytkownik


Profesja: Mag
Level: 218
Wiek: 95
Dołączył: 26 Lis 2005
Wysłany: 07-01-2008, 20:02   

OMG to co wy macie za rozdzielczość? U mnie wszystko idealnie się kompnuje :/
 
 
Areen 
Użytkownik


Profesja: Wojownik
Level: 10
Dołączył: 03 Kwi 2006
Wysłany: 07-01-2008, 20:03   

1024x768 - na większych za małe literki jak dla mnie są... W sumie testpowinien być na każdą rozdzielczość, nie tylko na twoją
 
 
Kactuzz 
Tester



Profesja: Wojownik
Wiek: 29
Dołączył: 23 Cze 2006
Wysłany: 07-01-2008, 20:24   

1200x800
Ustaw żeby przesuwało do poczatku nastepnego pytania.
_________________
Najnowszy MF3 trailer!
 
 
BARTOSh 
Użytkownik



Profesja: Wojownik
Level: -1
Wiek: 30
Dołączył: 15 Lip 2005
Skąd: Pabianice
Wysłany: 08-01-2008, 16:57   

1280x800
...
musisz dostosować to do wszystkich rozdzielczości
(zakładki, czy jak to tam ma?... wiesz, chodzi mi o # ...)
_________________


リョコ カワチ || バルトシュ クリシャック || Regulaminy || Arena ||
 
 
 
MapY 
Użytkownik


Profesja: Mag
Level: 218
Wiek: 95
Dołączył: 26 Lis 2005
Wysłany: 13-01-2008, 13:05   

Ostatnie zmiany/poprawki w tescie:

* Od teraz pytania sa pokazywane pojedynczo, i trzeba na nie odpowiedziec odrazu, gdyz nie ma powrotu do poprzedniego!
* Poprawki stylow
* Możliwość większego manipulowania "zegarem odliczania"
* Dodałem jedno pytanie (czyli w sumie jest już 9 :) )
 
 
Flowtation 
Użytkownik



Profesja: Wojownik
Level: 102
Wiek: 36
Dołączył: 01 Maj 2006
Wysłany: 14-01-2008, 16:03   

nie wiem czy ktos ma tak jeszcze ale czasami jak kursorem przesuwam sie na przycisk "nastepne pytanie" to w trakcie tej czynnosci wyskakuje mi komunikat z tym oszukiwaniem, ale jakos dziwnym trafem ja nie wyjezdzam kursorem poza niebieska ramke :galy:
_________________
"JednĄ Z RadoścI PrzyjaźnI JesT WiedzA,
KomU PowierzyC SwoJ SekreT."

"PrzyjaźŃ JesT WszystkiM.
To CoŚ WięceJ NiŻ TalenT.
WięceJ NiŻ WładzA.
NigdY O TyM NiE ZapomniJ."
 
 
MapY 
Użytkownik


Profesja: Mag
Level: 218
Wiek: 95
Dołączył: 26 Lis 2005
Wysłany: 14-01-2008, 16:14   

Czasami się tak niestety dzieje, ale to efekt nie zamierzony oczywiście, tylko kwestia przeglądarki... Postaram się to jakoś inaczej przerobić.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Theme MyFantasy created by Phantom