Witam!
Wiadomo - większość ludzi przy zakładaniu nowej postaci wybiera opcję, że chce zostać magiem, bo więcej jest z tego kasy. Proponowałbym zrobić coś takiego:
Dla maga - różdżka + losowy gem ofensywny
Dla wojownika - pałka + leczenie
Wysłany: 16-12-2009, 11:53 Re: Wybór wojownika i maga
Potezny Trusk napisał/a:
Witam!
Wiadomo - większość ludzi przy zakładaniu nowej postaci wybiera opcję, że chce zostać magiem, bo więcej jest z tego kasy.
Że niby jak ? że wybierając maga, więcej zarabiam ? Chyba na przelewach Powiedz mi jakie to ma znaczenie kim grasz ? wytłumacz mi niby jakim sposobem mag zarabia więcej niż woj, bo jestem niezmiernie ciekawy Podaj mi chodź jeden porządny argument który mnie zabije, to przyznam ci rację i będę wychwalał
Levusek napisał/a:
Jak dla mnie, to leczenie bardziej pasuje do maga.
Myślę, że lepszym rozwiązaniem by był taki podział;
Według mnie , to jest dobry pomysł /\ ponieważ i tak większość graczy na początku wybierze maga który posiada gem ognia , a w sklepie jak się go sprzedaje dostaje się wiecej złota niż te całe eq woja na 1 lvl ... Eq maga może zostać takie jakie jest ( bez leczenia 1* ponieważ jak jeszcze to się sprzeda będzie się miało około 5k golda co jest wg. lekką przesadą ) Woj nawet lepiej jak by miał te całe eq ... ale to moje osobiste zdanie
NaPatelniChomik nie podałeś mi żadnego argumentu i potrafię czytać ze zrozumieniem
A poza tym ile dla ciebie golda na początku gry znaczy więcej ?
I jakim sposobem mag zarabia więcej od woja ? Wytłumacz mi, bo może się źle rozumiemy
Blade wybierasz maga i dostajesz gem sprzedajesz go za 2500g A rozdajesz staty na woja.. Jestes 2.5k do przodu co za tym idzie? Miksturki Eq . Wiem wiem podalem Ci 1 argument teraz bedziesz mnie wychwalac
I jakim sposobem mag zarabia więcej od woja ? Wytłumacz mi, bo może się źle rozumiemy
Mag nie zarabia więcej od wojownika.
Chodzi o to, że tylko na początku gry wybierając maga, dostajesz dodatkowo ogień 1* co za tym idzie - 2.5k golda do przodu (Większy zarobek niż woj)
Rozumiesz teraz czy nadal będziesz się wykłócał nie mając racji?
Lepiej, żeby za dużo eq na początku nie dostawać, bo wtedy można posprzedawać i łatwo atry wbić. Chcę ,żeby było po równo - nie ważne o jakiej wartości, ważne ,że po równo!!
Lepiej, żeby za dużo eq na początku nie dostawać, bo wtedy można posprzedawać i łatwo atry wbić. Chcę ,żeby było po równo - nie ważne o jakiej wartości, ważne ,że po równo!!
A ile jest warte takie eq na 1 lvl?:P Raczej za to atry nie wbijesz>:)
_________________ Pewnego dnia spotka cie coś przez co bedziesz cierpieć do końca życia.
Na 1 lvl jeden pkt atrów nie jest warty wiele golda nie pamiętam ile dokładnie, ale ok. 150G.
Więc jeśli ma się trochę golda na 1 lvl to można wbić atry!!
Mag nie zarabia więcej od wojownika.
Chodzi o to, że tylko na początku gry wybierając maga, dostajesz dodatkowo ogień 1* co za tym idzie - 2.5k golda do przodu (Większy zarobek niż woj)
Rozumiesz teraz czy nadal będziesz się wykłócał nie mając racji?
No nie rozśmieszaj mnie, to o to chodziło ? wam wszystkim o to chodziło ?
To wiecie co, ja faktycznie nie będę się wykłócał, bo skoro 2.5G to dla was to "więcej"
to faktycznie ten twój "magiczny" zarobek jest ogromny ten wojownika
Weź lepiej ty się zastanów co rozumiesz przez pojęcie gold, a nie mów mi, kto ma rację.