|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - edycja privów i targu
Lag - 28-02-2007, 14:57 Temat postu: edycja privów i targu mam 2 propozycje
1. Proponuje zrobić w miastach nową lokjacje ogłoszenia po jego kliknięciu wybieramy miasto które nas interesuje np.Devos i wyświetlają nam się wszystkie ogłoszenia tego typu np. broń gdy któraś broń nas zainteresuje klikamy opcje przejdź na targ i pokazuje nam sie ta rzecz do licytowania
2. Chciałbym aby zostałyt edytowane privy bo taki mój kolega chce mi wysłać link i nie można na niego klinkąć tylko trzeba ctrl i c itd. chodzi mi oto aby privy działały jak publiczna rozmowa
Monet - 28-02-2007, 15:01
hmmm oto moje opinie
1.Tak
2.Nie za bardzo kumam ale jest czat przecież
Lag - 28-02-2007, 15:03
Monet napisał/a: | Nie za bardzo kumam ale jest czat przecież |
no to ci wyjaśnie
chodzi mi oto żeby odrazu z prywatynych wiadomomości można było wchodzic na linl/strone już kumasz??
breiniack - 28-02-2007, 15:10
1. Nie przejdzie, bo jak chcesz poznać oferty na targach to musisz wędrować po miastach ( tak by to tłumaczyli). Zresztą mi się też to nie podoba, takie udogodnienie dla leniwych.
2. może być, mi to nie wadzi.
MaLutki - 28-02-2007, 15:13
Jeśli chodzi o 1 punkt to jestem przeciw... są do tego targi..
jeśli chodzi o 2 punkt to jestem za !
SaPeRe AuDe - 28-02-2007, 15:14
Pierwsze mi się nie podoba...
Wtedy dużo trudniej by się licytowało (za większą kasę) bo każdy by miał oferty z wszystkich miast jak na tacy. Teraz to jak komuś sie chce szukać to skorzysta -czasami można kupic cos unikatowego za naprawde małą kase- a jak ktoś jest leniwy to po co mu jeszcze ułatwiać życie?
A co do drugiego to wszystko mi jedno. Niby można by to wprowadzić ale to zbędne.
Monet napisał/a: | 2.Nie za bardzo kumam ale jest czat przecież |
Na chacie nie można wysyłać linków z innych gier tylko te z MFO.
Nhadala - 28-02-2007, 15:15
1 przeciw to wersja dla leniwych więc trzeba ich rozruszać dlatego niech będzie jak tera
2. Jestem za
Zyga - 03-03-2007, 23:12
1.to byłoby fajne bo mi szkoda ruchor zeby latac i szukac ofert. Ale niprzejdzie
2.Mi to lotto
Sintui - 04-03-2007, 09:17
1. Nie, bo to kolejny pomysł z serii "dla leniwych" a leniom mówimy NIE
2. To mogłoby wejść, chociaż niezbędne to to nie jest.
Sir Dolek - 17-08-2007, 18:12
1. Na NIE Jak Ci zależy na jakimś przedmiocie to musisz się troszq wysilić Poszukać
2. Pomysł taki sobie;) Niby skopiować i wkleić na pasku adresu nie jest tak trudno no ale.... czas leci Ten pomysł może być
GuN - 17-08-2007, 20:11
1. mi to lotto
2. też mi to lotto
1 by się przydało ale niech zostanie jak jest
2. przyda się bo trochę to wnerwia jak gościek któremu pomogłem rozdać staty daje raporty i ciągle muszze kopiować i wklejać
Marvelous - 17-08-2007, 20:31
1. Jak dla mnie to niepotrzebne. Jak czegos szukam to wykorzystuje szukajke na targu, więc po co jakieś ogłoszenia??
2. to kopiowanie i wklejanie linkow troche wnerwia, więc za
Ryan Dunn - 17-08-2007, 21:01
1. beznadzieja przecież ruchy masz
2. spox pomysł
Hellraiser - 18-08-2007, 07:46
Puknijcie się w czoło... Odświeżać temat z lutego... -.-
v_PoGrOmCa_v - 18-08-2007, 07:48
1. Ile razy kupiłeś coś za bardzo małą cenę ? Ile razy skorzystałeś z okazji?
Tak to nie będzie można kupić coś "fajnego" za małą cenę , ponieważ bogatsi gracze
będę mieli wszystko pod nosem... Jednym słowem NIE!
2. Trochę nie rozumiem , ale według mojego mniemanie chcesz aby privy były rozmową publiczną(?). Masz , przecież czat. A od wysyłania linków masz GG.
Kiedyś tak było i wszyscy gracze SPAMowali linkami z innych stron aby czerpać za to korzyść. Także jestem na nie;]
|
|