|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Płatne skile i plansze
Shadow Aqilian - 06-03-2007, 22:07 Temat postu: Płatne skile i plansze proponuje aby można było sobie dokupywać umiejętnosci smsem np. dla maga: skil rrttr +20many i +20inteligencji a dla woja np. ddjkk +20siły +20witalnosci kazdy skil mozna kupoic raz.
a mapki kupować tak jak skille tylko dodają nowe mapki na których są leprze potworki
bo gracze którzy pokonali wszystkich bossuw i maja na hita najleprzego potwora więc przydadzą im sie mapki no nie????
Zyga - 06-03-2007, 22:10
to co moze jakies premium account ? (grales w tibie ; / )
Boshe...pomysl zbedny, wrecz dla mnie zalosny
teraz wyjdzie update to beda lepsze potworki
PLX close topic
HaoAsakura - 06-03-2007, 22:12
-_- omg ludzią już odbija ile razy juz ludzie komentowali ze to jest MFO i ma swój klimat. niewszystkim sie tibia podoba(prawie nikomu:D) jestem na ni ;p
krystian - 06-03-2007, 22:18
to jest głupi pomysł a co mają zrobić gracze którzy nie mają komórki
ADIHC1 - 06-03-2007, 22:40
Co to mialoby byc - konto Premium, czy co?.. Dlugo nad tym myslales? Zaczelyby sie
podzialy na tych lepszych (bogatszych w zlotowki) i slabszych (biedniejszych) - tego
chcesz?! Bo ja nie
Reszty nawet nie komentuje..
frank8 - 06-03-2007, 22:43
Pomysł według mnie beznadziejny
Fallven, - 06-03-2007, 22:49
a idz ty z takimi pomysłami ktoś kto ma kase miałby zawalistą postać tak?
zupełnie jak w flyff ja ciułam grosz do grosza a jak ktoś ma kase to kupuje za nia rzeczy i sprzedaje za miliony w grze o_O
cochiloco - 07-03-2007, 07:12 Temat postu: Re: Płatne skile i plansze
Shadow Aqilian napisał/a: | proponuje aby można było sobie dokupywać umiejętnosci smsem np. dla maga: skil rrttr +20many i +20inteligencji a dla woja np. ddjkk +20siły +20witalnosci kazdy skil mozna kupoic raz.
a mapki kupować tak jak skille tylko dodają nowe mapki na których są leprze potworki
bo gracze którzy pokonali wszystkich bossuw i maja na hita najleprzego potwora więc przydadzą im sie mapki no nie???? |
pomysł beznadziejny dodanie takich skili na niskim lvl to lepszy start dla tych co maja kase
na niskim lvl 20 w sile/magie to jest bardzo duzo
jak nie chcesz brac bosów na strzala to zrób sobie nowa postac i graj od nowa
a nowe lokacje beda po update
jestem na NIE
---------------
pozdro
Ashiro - 07-03-2007, 07:56
Buhahaha, zwariowałeś?! Ile razy się powtarza, że MF to nie jakaś porąbana Tibia, która ma 5 pixeli Jak ci się nie podoba to idź sobie w nią pograj, jestem na NIE....
danon - 07-03-2007, 08:18
Lepiej nie zmieniać My-fantasy w Tibie
Jest dobrze a pomysł bez nadziejny
Touch - 07-03-2007, 10:00
Pomysł benzadziejny a co mają właśnie zrobić gracze bez komórki weź przestań cudować to nie Tibia ani inne dno mf jest fajne i tak a pozatym już kwestia godzin, może dni do update
Amfanatik - 07-03-2007, 12:14
Dla kolegi i reszty którzy wymyślają takie cudowne rozwiązania jak już ktos miał to w sygnie chyba:
Pod pal sobie głowę i gaś młotkiem...
BULWAHR - 07-03-2007, 12:19
Eeeeeee......... fajnie jest jak jest..... gdzie wszystkie lokacje są dostępne dla każdego. Podział na płatne strefy stworzy 2 populacje ludzi....... będzie bez sensu, teraz jest fajnie bo każdy ma takie same szanse.
Dj_demoneks - 07-03-2007, 16:20
pomysł do d...
Aldarion - 07-03-2007, 16:30
Sama idea premium acc nie jest w cale głupia.
Premium nie dawałoby nic do walki, tylko powiedzmy:
- konto bez reklam,
- inne ludziki którymi chodzimy po mapie,
- 10% tańsze itemy (albo mikstury) w sklepach,
- dwie nowe godziny pojedynków,
- trochę golda.
(- gra wolna od noobów i debili )
Czas trwania: 30 dni.
Koszt: 35MF
Jakby się bardziej zastanowić to jeszcze lekkie usprawnienia można by wymyślić, a zysk z gry byłby większy.
|
|