|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - co do "twoje aukcje" w zakładce targ..
piteruss - 09-03-2007, 11:58 Temat postu: co do "twoje aukcje" w zakładce targ.. Teraz aby znaleźć swoją aukcję, trzba wybrać miasto w którym ona się odbywa z listy wszystkich 10 miast. A czasem można nie pamiętać gdzie się dany przedmiot wystawiło. Proponuje więc aby na tej liście były wyświetlane tylko te miasta w których jakiś przedmiot wystawiliśmy. Wtedy odnalezienie własnej aukcji było by łatwiejsze. To tyle
X-F - 09-03-2007, 12:07
Jak to? nie pamiętasz, gdzie wystawiasz aukcje?
A poza tym, po co Ci to?
Sprawdzasz co 5 minut, jakie są aktualne ceny Twoich przedmiotów?
Bez sensu.
dislike - 09-03-2007, 12:13
Ae przejzenie ...miast w "Moje aukcje" zajmuje .. ym jakby to ujac "pare sekundek" ^^""
wiec to chyba nie problem?
Zyga - 09-03-2007, 12:49
piteruss: "ty tak fabrycznie czy po wypadku?"
Przeciez to jest pare sekund zeby sprawdzic
Ja bylbym raczej za wpowadzeniem zakladki "licytowane przedmioty"
To byloby dozo bardziej konwencjonalne i praktyczne
zdecydowanie na NIE
Acha...wyrazaj sie
"mi to zwisa" to nie jest chyba najladniejsze okreslenie...mozesz powiedziec co...??
lepsze"mi to lotto"
piteruss - 09-03-2007, 13:02
chmm, ale możesz mi powiedzieć, co w tym pomyśle jest złego? przecież na pewno nie będzie nikomu przeszkadzać, a lepsze pare sekund do przodu niż nic .
Zyga - 09-03-2007, 13:16
Po 1: watpie zebys wystawiał cos w eterni i lendenburg bo bardzo malo sie tam zarabia(lepiej zaoszczedzic ruchy)
po2:Mozna niepamietac...ale przewaznie sie pamieta jak masz jakies problemy to kup sobie URL=http://www.herbapis.nazwa.pl/catalog/product_info.php/products_id/105]tabletki na koncentracje[/URL]
po3:w twoim pomysle widze właściwie same minusy...
A jedyny plus to to ,że masz zaoszczedzone 5~10sekund
Zaaaal.ru
czakos - 09-03-2007, 14:11
lol jak mozna nie wiedziec co i gdzie sie wystawilo ale dobra wrazie jak by ktos zapomnial to co to za problem przepatrzec troche miast wystarczy z listy wybrac i zobaczyc czy cos jest boze jki to problem!! bezsens
Kawu_ - 09-03-2007, 14:14
Hmm jestem na nie, jeszcze by ktos pomyslal ze to gra dla niepelnosprawnych umyslowo - rozumiem oczywiscie ze to by troszke ulatwilo odnajdowanie wystawionych przedmiotow jednak nie robmy z siebie kalekich ludzi, do tej gry trzeba uzywac glowy!
czakos - 09-03-2007, 14:17
dla niesprawdnych umyslowo to dobre okreslenie
|
|