|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Propozycja dokładniejszego wyszukiwania rzeczy na targu
koshiba - 13-03-2007, 18:51 Temat postu: Propozycja dokładniejszego wyszukiwania rzeczy na targu Witam. Mam nadzieję, że nie było już takiego teamatu. Jeśli był to sorry. Napewno wielu z nas szukało odpowiednich rzeczy na targu odpowiadającem jakiejś statystyce. Może by wprowadzić coś takiego jak: WYSZUKIWANIE RZECZY Z ODPOWIEDNIMI STATYSTYKAMI?? Chodzi o to, że jak ktoś jest speederem to klika tą funkcję i wybiera SZYBKOŚĆ i pokazuje mu najlepsze rzeczy z szybkością. Zapobiegło by to długiemu szukaniu. Proszę o rozważenie mojej opini i od razu mnie nie banować. Proszę o komentarze
Simon08 - 13-03-2007, 18:59
ojojoj
wyszukiwanie jest bardzo dobre ja bym bardziej proponowal zrobic encyklopedie w ktorej bylyby wszystkie bronie i tarcze i wszystko poza przedmiotami kluczowymi nie zdradzao by fabuly a kazdy by sobie zaplanowal taktyke jak rozlozyc staty itp
pomysl nnie potrzebny
koshiba - 13-03-2007, 19:02
No tak, ale na przykład na bossów? Jak ktoś chce się uzbroić na bossa maga to chyba nie weźmie rzeczy na magów? A tak to szybko by znalazł odpowiednią rzecz. Albo chociaż wprowadzić coś takiego jak SORTUJ ROSNĄCO/MALEJĄCA RZECZY Z OBRONĄ/INTELIGENCJĄ/ATAKIEM itd.
Sax - 13-03-2007, 19:05
nie jest tto taki glupi pomysł z tym wyzukiwaniem.Ale jes tez dobry z ta encyklopedia zeby bylo cos takiego
koshiba - 13-03-2007, 19:09
No tak, ale w encyklopedii będziesz miał WSZYSTKIE dostępne przedmity w grze, a na targu będziesz miał pokazane rzeczy dostępne na targu. Może tak by się [gm] wypowiedział??
siedlar - 14-04-2008, 16:14
Szukaj na targu a znajdziesz
Corso - 15-04-2008, 14:24
Jak dla mnie EQ jest na tyle... mało na dany lvl że nie ma raczej szans coś przeoczyć. Poza tym pewne jest że jak szukasz czegoś z dodatnią szybkością wpiszesz "buty", z defem "zbroja" itp.
Shark - 15-04-2008, 15:53
Moim zdaniem zupełnie niepotrzebne
Jak ktoś chce coś kupić to znajdzie sam ^^
Od czego są poradniki i różne fora?
Tam można się popytać,zresztą na Portalu
jest chyba spis całego EQ
Cytat: | Wysłany: 13-03-2007, 19:09 |
Ostatnia wypowiedź została wtedy napisana
siedlar napisał/a: | Wysłany: Wczoraj 17:14
Szukaj na targu a znajdziesz |
O tak ;>
Nie ma to jak odświeżać tematy sprzed roku ;>
SiewcaWiatru6 - 15-04-2008, 16:03
hehe, jeśli Ci na czymś zależy to wiesz jak sie to nazywa i wpisujesz to w wyszukiwarce na targu.(jest wiele poradników, gdzie są opisane wszystkie bronie)
więc: dla chcącego nic trudnego.
xShadowx - 15-04-2008, 17:16
A mi to Lotto... Wpisujesz co chcesz i znajdujesz to bądż nie:/ Poco komu dodatkowy klopot, jak mozna na chacie spytac co jest najlepsze dla danej profesji...
Shark - 15-04-2008, 18:14
xShadowx napisał/a: | Poco komu dodatkowy klopot |
Jaki kłopot ?
To jest ułatwienie
PS.No chyba,że dla Admina kłopot...
Rencar Old - 20-04-2008, 12:56
Mi się pomysl podoba to chyba nie jest jakiś wielki klopot a napewno ulatwilo by szukanie eq
kiriki-kun - 22-04-2008, 17:24
http://portal.my-fantasy.net ---> Spis EQ
Co by dąło wprowadzenie takiego syfu?? Masz 40 lvl, a wiadomo, że żeczy na 100lvl sa lepsze. No i załużmy, że wbijasz prędkość. I lecisz rzeczy od 1 lvl, albo od XXXlvl. I co robisz?? A w wyszukiwarce jest funkcja na poziom przedmiotu. Czyli wrzucasz swój lvl, wybierasz uzbrojenie, i masz wszystko na swój lvl. Stanowczo nie!
Dess - 09-05-2008, 15:15
Ja bym wolał aby dodano możliwość w wyszukiwarce wpisania nicku licytującego/sprzedającego.
A to co ty proponujesz to się nie opłaca. Jeżeli chcesz coś to wpisujesz i masz ;> Twój pomysł na nie.
|
|