|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Muza na serwie - te zajefajne pikanie^^
Drain - 19-03-2007, 15:17 Temat postu: Muza na serwie - te zajefajne pikanie^^ Pytanie do was wszystkich...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kto z was uzywa tej muzyki co jest zawarta w grze?
Ktos sie bawi w sciaganie pliku pod Apple i majtanie sie z tym?
[glosujcie w ankiecie]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Proponuje wywalic ta muzyke z serwera...
Bo powiedzcie,po co ona?
Sciagnijcie sobie prawdziwa muzyke lub sciagnijcie radio z szafy,zeby sie nie kurzylo,polozyc kolo monitora i muza leci!
I do tego hity a nie pikanie jak z PKM'ow
I pamietajcie - nie zawalalo by to miejsca!
Wiecej wolnego miejsca = mniejsze obciazenie = mniejsze lagi
Co wy na to?
v_PoGrOmCa_v - 19-03-2007, 15:24
Jestem ZA nigdy nei używałem muzy jak ją raz usłayszalem do mnie uszy bolały jak gram zawsze słucham swojej muzyki ...
Nenji - 19-03-2007, 15:25
Powinni ta muze wywalic bo nikt nieslucha chyba ze jakis dzieciak ... lepiej puscic sobie muze na kompie albo radio wlanczyc tak jak powiedzial Yoshitsune
Fallven, - 19-03-2007, 15:37
słuchalem tej muzyki tylko raz przez pare sekund
btw wiecie jaki jest największy plus Mozilli za który należy jej sie cześć? Mowie o tym ze z mozilli nie można odgrywać tej muzyki i nawet nie widzę tej opcji x)
Zyga - 19-03-2007, 15:42
dokladnie tak jak mowil przedmówca... na MFF ta muza nie działa
Jednak kiedys dla klimatu gry jej posluchlalem, jednak mozna przy ciaglym takim 'pikaniu' zwariowac.
A jezeli muza Ci niepasuje:
wylacz glosniaki
wylacz ja w profilu
MI to lotto czy ja usuna czy nie
SaPeRe AuDe - 19-03-2007, 15:44
To tu jest jakaś muza?
nie no żartuje wiem że jest nawet kiedyś próbowałem słuchać ale bardzo szybko mi sie znudziła
Muza jest tu całkowicie niepotrzebna
MichuL - 19-03-2007, 15:45
ej ale to jest najfajniesza, darmowa, legalna muzyka
Drain - 19-03-2007, 15:59
MichuL napisał/a: | ej ale to jest najfajniesza, darmowa, legalna muzyka |
Lecisz w kulki i tyle ;ff
Wlacz sobie radio,tam jest bardziej legalniejsza
ZiGgY - 19-03-2007, 15:59
Nikomu się nie podoba? Ja jestem innego zdania. Muzyczka tworzy według mnie taki swojski klimat A najlepsze to są urywki podczas walki z bossami, a także ta po wygranej z nim.
MichuL - 19-03-2007, 16:04
a to ta melodyjka się zmienia ?? nawet nie wiedziałem, myślałem, że to w jeden rytm pika
ZiGgY - 19-03-2007, 16:08
A pewnie, że się zmienia. Jeśli masz trochę czasu (i pkt. ruchu) to możesz pochodzić do różnych ciekawych lokacji (podziemia, karczmy itp.), bo melodyjka się zmienia w różnych lokacjach. Nie wiem komu to przeszkadza (no dobra, z teamtu już wiem ), ale jak tak bardzo chcesz się jej pozbyć to poprostu nastaw na "nie" w profilu, bo są takie osoby, które lubią te rytmy...:P
Powerman94 - 19-03-2007, 16:29
podczas walki manualnej na arenie też masz inną muzykę
Pitazboras - 19-03-2007, 16:33
Zyga napisał/a: | dokladnie tak jak mowil przedmówca... na MFF ta muza nie działa |
Działa tylko trzeba wtyczki.
SaPeRe AuDe napisał/a: | To tu jest jakaś muza? |
To samo pomyślałem
Cytat: | ej ale to jest najfajniesza, darmowa, legalna muzyka |
Znam lepsze - można ściągnąć z neta mnóstwo muzy całkowicie legalnie - na licencjach CC na przykład. (wiem że to był żart)
Co do tematu: Mi tam wisi, jak mało kto używa to i lagi nieduże, ale jakby ją usunęli to by wielkiej straty nie było.
marus_13 - 19-03-2007, 19:43
No nie! Tyle gram w MFO mam 48 lvl i dopiero TERAZ sie dowiedziałem ze w MF jest w ogóle jakaś muzyczka!! Do tej pory nic nie miałem a nawet jak jest to lepiej usunąć bo i tak większość ludzi na to zlewa i włącza se muzyke z winampa lub innego porgramu a to tylko powoduje lagi ) Jesem w 100% za tym pomysłem!!
kaliber94 - 19-03-2007, 19:46
marus_13 napisał/a: | a nawet jak jest to lepiej usunąć bo i tak większość ludzi na to zlewa i włącza se muzyke z winampa lub innego porgramu a to tylko powoduje lagi ) Jesem w 100% za tym pomysłem!! |
Dokładnie, po co komu to i tak pewnie prawie nikt tego nie słucha, tylko zawadza, jestem za usunięciem!
|
|