My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Atakujące wyższe LV

sikorgandalf - 19-03-2007, 15:25
Temat postu: Atakujące wyższe LV
Proponuje żeby przy walkach większego lv z niższym(oczywiście jak ten wyższy zaatakuje) jak wygra wyśszy lv to żeby nic nie dostawał. Bo to czasami denerwuje jak jakiś noob na 84 zaatakuje 81 na przykład to dostaje GOLD i jakiś przedmiot a to jest niesprawiedliwe. Kto jest za tym żeby wyższy lv jak wygra żeby nikt nie dostawał? Komentujcie :razz:

Dzięki Nenji oczywiście chodziło mi takze o to(zapomniałem napisać) żeby jak mniejszy lv przegra zeby nic nie tracil, ani expa ani niczego.

Nenji - 19-03-2007, 15:29

Ja jestem ale powinni zrobic ze jak mniejszy lvl przegra to zeby expa nie tracil :/
SaPeRe AuDe - 19-03-2007, 15:38

Zgadzam się z przedmówcą... Już nawet nie chodzi o ten gold...
Niższy lvl nie powinien tracić expa ani eq... to poprostu niesprawiedliwe...
Tyle się mówi o sposobach na karanie noobów a czy nie łatwiej jest sprawić aby takie atakowanie stało im się poprostu nieopłacalne?

Zyga - 19-03-2007, 15:38

Nenji napisał/a:
Ja jestem ale powinni zrobic ze jak mniejszy lvl przegra to zeby expa nie tracil :/

Ja wiem ze jestes :P tylko za czym? :)
A wiesz co? ja sie bardzo ciesze jak mnie zaatakuje ktokowiek :cool: na 105lvlu to bys takie cos zaczoł doceniac :P
Czasami jedyny sposob zeby kogos przekonac to chyba go dorwac expiacego na mapie ^^"

Ani nie jestem na tak ani na nie :) ...czylli mi to lotto :P

sikorgandalf - 19-03-2007, 15:40

Chodzi o to żeby jak wyższy lv zatakuje słabszy to żeby nizszy nic nie tracił a wyższy nic nie zyskiwał. Teraz jasne? :mrgreen:
MichuL - 19-03-2007, 15:42

kurna jakim cudem ten wielokrotnie wałkowany temat (słabszy nic nie traci jak go lepszy zbije) nie jest na liście zakazanych propozycji ??
sikorgandalf - 19-03-2007, 15:47

Bo wszyscy chcą żeby tak było!!! i powinno!!!
X-F - 19-03-2007, 15:55

Brak straty expa po ataku wyższego poziomu
może pomóc w walce z rankerami-zbijaczami expa.

ZiGgY - 19-03-2007, 15:56

Dokładnie tak jak post up. Temat był już, o ile mi pamięć nie szwankuje o nie traceniu niczego jak się jest niższym lvl-em.

Down
Heh, nie chciałem nawiązać drugą połową tekstu do twojej wypowiedzi, tylko kogoś tam wcześniej.

X-F - 19-03-2007, 16:06

Ja nie mówię o nie traceniu niczego.
Tylko o nie traceniu expa :)
Kasa, przedmioty i punkty rankingowe - TAK!
Exp - nie!

Anonymous - 19-03-2007, 16:11

XF pomysl zanim cos napiszesz ;]

wlasnie jakby nie tracili expa z wyzszymi levelami, to nie byłoby rankerow i tych co spadają z expem...a w zasadzie powinno bys tak, ze w walce z czachami nie mozna tracic expa...hmmm ale to też ma drugie dno...

w każdym bądz razie wylaczenie straty expa przy walkach z wyzszymi(powyzej 3 lvl )miałoby wlasnie odwroten skutki niz te o ktorych mowisz XF...

MichuL - 19-03-2007, 16:13

"może pomóc w walce z"
miał na myśli że może pomóc w likwidacji ;)

X-F - 19-03-2007, 16:25

Cytat:
"może pomóc w walce z"
tak tak... ;)
Cytat:
wlasnie jakby nie tracili expa z wyzszymi levelami, to nie byłoby rankerow i tych co spadają z expem...
Przecież to napisałem.
Straty ranku zamiast expa będą dla nich boleśniejsze.
A dla czaszek - strata wszystkiego.

Zyga - 19-03-2007, 17:43

skoro o czaszkach mowa to np:

:arrow: white sQul: 30% ze wypadnie cos niezałożonego, 15% ze wypadnie cos zalozonego, traca 2 razy wiecej kasy i expa :)

:arrow: red sQull:50%ze wypadnie cos niezałożonego, 30% ze wypadnie cos zalozonego, tracą 3~4 razy wiecej kasy i expa :)

Wydaje mi sie ze to logiczne postepowanie ;) przynajmniej raz na zawsze przestaliby takować nizsze lvle... ;)

Oczywiscie mowie o lvlach >90 bo dla mnei to tylko przyjemnosc z kims sie zmierzyc :) (jak wspomnialem na poczatku)

frank8 - 19-03-2007, 18:00

Jestem za tym bo człowiek sobie tu chodzi i jakiś n00bek z większym lvl raptownie wyleci i cię zabije to denerwujące jest. Kiedyś jak mnie właśnie większy lvl zabił to sie chwalił na czacie że mnie zabił na hita :evil: