|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Atakujące wyższe LV
sikorgandalf - 19-03-2007, 15:25 Temat postu: Atakujące wyższe LV Proponuje żeby przy walkach większego lv z niższym(oczywiście jak ten wyższy zaatakuje) jak wygra wyśszy lv to żeby nic nie dostawał. Bo to czasami denerwuje jak jakiś noob na 84 zaatakuje 81 na przykład to dostaje GOLD i jakiś przedmiot a to jest niesprawiedliwe. Kto jest za tym żeby wyższy lv jak wygra żeby nikt nie dostawał? Komentujcie
Dzięki Nenji oczywiście chodziło mi takze o to(zapomniałem napisać) żeby jak mniejszy lv przegra zeby nic nie tracil, ani expa ani niczego.
Nenji - 19-03-2007, 15:29
Ja jestem ale powinni zrobic ze jak mniejszy lvl przegra to zeby expa nie tracil
SaPeRe AuDe - 19-03-2007, 15:38
Zgadzam się z przedmówcą... Już nawet nie chodzi o ten gold...
Niższy lvl nie powinien tracić expa ani eq... to poprostu niesprawiedliwe...
Tyle się mówi o sposobach na karanie noobów a czy nie łatwiej jest sprawić aby takie atakowanie stało im się poprostu nieopłacalne?
Zyga - 19-03-2007, 15:38
Nenji napisał/a: | Ja jestem ale powinni zrobic ze jak mniejszy lvl przegra to zeby expa nie tracil |
Ja wiem ze jestes tylko za czym?
A wiesz co? ja sie bardzo ciesze jak mnie zaatakuje ktokowiek na 105lvlu to bys takie cos zaczoł doceniac
Czasami jedyny sposob zeby kogos przekonac to chyba go dorwac expiacego na mapie ^^"
Ani nie jestem na tak ani na nie ...czylli mi to lotto
sikorgandalf - 19-03-2007, 15:40
Chodzi o to żeby jak wyższy lv zatakuje słabszy to żeby nizszy nic nie tracił a wyższy nic nie zyskiwał. Teraz jasne?
MichuL - 19-03-2007, 15:42
kurna jakim cudem ten wielokrotnie wałkowany temat (słabszy nic nie traci jak go lepszy zbije) nie jest na liście zakazanych propozycji ??
sikorgandalf - 19-03-2007, 15:47
Bo wszyscy chcą żeby tak było!!! i powinno!!!
X-F - 19-03-2007, 15:55
Brak straty expa po ataku wyższego poziomu
może pomóc w walce z rankerami-zbijaczami expa.
ZiGgY - 19-03-2007, 15:56
Dokładnie tak jak post up. Temat był już, o ile mi pamięć nie szwankuje o nie traceniu niczego jak się jest niższym lvl-em.
Down
Heh, nie chciałem nawiązać drugą połową tekstu do twojej wypowiedzi, tylko kogoś tam wcześniej.
X-F - 19-03-2007, 16:06
Ja nie mówię o nie traceniu niczego.
Tylko o nie traceniu expa
Kasa, przedmioty i punkty rankingowe - TAK!
Exp - nie!
Anonymous - 19-03-2007, 16:11
XF pomysl zanim cos napiszesz
wlasnie jakby nie tracili expa z wyzszymi levelami, to nie byłoby rankerow i tych co spadają z expem...a w zasadzie powinno bys tak, ze w walce z czachami nie mozna tracic expa...hmmm ale to też ma drugie dno...
w każdym bądz razie wylaczenie straty expa przy walkach z wyzszymi(powyzej 3 lvl )miałoby wlasnie odwroten skutki niz te o ktorych mowisz XF...
MichuL - 19-03-2007, 16:13
"może pomóc w walce z"
miał na myśli że może pomóc w likwidacji
X-F - 19-03-2007, 16:25
Cytat: | "może pomóc w walce z" | tak tak...
Cytat: | wlasnie jakby nie tracili expa z wyzszymi levelami, to nie byłoby rankerow i tych co spadają z expem... | Przecież to napisałem.
Straty ranku zamiast expa będą dla nich boleśniejsze.
A dla czaszek - strata wszystkiego.
Zyga - 19-03-2007, 17:43
skoro o czaszkach mowa to np:
white sQul: 30% ze wypadnie cos niezałożonego, 15% ze wypadnie cos zalozonego, traca 2 razy wiecej kasy i expa
red sQull:50%ze wypadnie cos niezałożonego, 30% ze wypadnie cos zalozonego, tracą 3~4 razy wiecej kasy i expa
Wydaje mi sie ze to logiczne postepowanie przynajmniej raz na zawsze przestaliby takować nizsze lvle...
Oczywiscie mowie o lvlach >90 bo dla mnei to tylko przyjemnosc z kims sie zmierzyc (jak wspomnialem na poczatku)
frank8 - 19-03-2007, 18:00
Jestem za tym bo człowiek sobie tu chodzi i jakiś n00bek z większym lvl raptownie wyleci i cię zabije to denerwujące jest. Kiedyś jak mnie właśnie większy lvl zabił to sie chwalił na czacie że mnie zabił na hita
|
|