|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Targ ->> akcje
Grumish - 20-03-2007, 14:09 Temat postu: Targ ->> akcje Mam małom zianke na tema targu :
Gdy np kupujemy jakomś broń i chcemy wystawić całom swojom kase i trzeba wtedy zapamietywać np 6 cyfrowom liczbe wiec muj pomysł taki gdy naciśniemy wiecj nisz mamy ałtomatycznie przechodzi nan najwiekszom jakom mamy
sorry żę sie rozpisałem
[Ex-GM] Shell - 20-03-2007, 14:12
A nie lepiej zaznaczyc na liczbę naszej kasy zrobić "copy i "paste" ???
Chyba tak wygodniej.... ale twoja propozycja nie wydaje się być głupia.... bo jest tak ze jak wpiszesz wiec niż masz to jest bład
Cytat: | sorry żę sie rozpisałem |
sorry, ale się nie rozpisałeś.
SaPeRe AuDe - 20-03-2007, 14:17
Boże co za polszczyzna Człowieku naucz się pisać, to że jesteś na forum w internecie to nie zwalnia Cię od obowiązku poprawnej pisowni...
A co do propozycji to popieram shell'a, możesz poprostu wziąć kopiuj i wklej
Zyga - 20-03-2007, 14:35
Cytat: |
Mam małom zianke na tema targu :
Gdy np kupujemy jakomś broń i chcemy wystawić całom swojom kase i trzeba wtedy zapamietywać np 6 cyfrowom liczbe wiec muj pomysł taki gdy naciśniemy wiecj nisz mamy ałtomatycznie przechodzi nan najwiekszom jakom mamy
|
Koleś.... Ja myślałem ,że sikne jak czytałem twoja wiadomosć ^^" "Dzieciom Neo mówimy NIE "
A pomysł..hmm..w miarę ale ja rzadko kiedy licytujesz cała kasę... ja ostatnio dałem chyba to co mialem (24mln) na buty ktore bardzo potrzebowałem ale to wyjatek...
Staraj sie licytować z rozsadkiem a nie walniesz taką sume ze innym gały wyjda
A taki 'przycisk' - jak dla mnie hmm... no czasami by sie przydał
Fifty/Fifty
ADIHC1 - 20-03-2007, 15:31
Grumish napisał/a: | Mam małom zianke na tema targu :
|
O jejku, az oczy mnie rozbolaly od czytania tego, ale jakos sobie poradzilem
Zrobisz cos dla mnie? Jezeli zamierzasz sie wypowiadac jeszcze kiedys na tym forum,
to polecam Ci Firefox 2 - sprawdza bledy podczas pisania - wszyscy bedziemy wdzieczni..
Co do Twojego pomyslu. Oto rozwiazanie:
1. zaznacz tekst (w tym wypadku cyferki przy zlocie)
2. ctrl + c
3. 'licytuj'
4. ctrl + v
5. klik na 'ok'
W ten wlasnie prosty sposob wydasz cale swoje zloto na aukcje..
Samildanach - 20-03-2007, 16:15
W sumie czemu nie, jeśli liczy tak jak pisze to mu się nie dziwie że przy 5 znakach się gubi... może niektórym to potrzebne, więc nie przekreślać pomysłu a firefox to dobre rozwiązanie, ściągnij i poprawiaj swoje błędy, aczkolwiek radze zacząć dużo czytać, pisać, no i zaprzyjaźnić się ze słownikiem ortograficznym....
DzikI - 20-03-2007, 16:24
[quote="Zyga"] Cytat: |
A pomysł..hmm..w miarę ale ja rzadko kiedy licytujesz cała kasę... ja ostatnio dałem chyba to co mialem (24mln) na buty ktore bardzo potrzebowałem ale to wyjatek...
Staraj sie licytować z rozsadkiem a nie walniesz taką sume ze innym gały wyjda
Fifty/Fifty |
No wiesz dla Ciebie całe złoto to może być 50 mln, a dla innych 500k
ADIHC1 - 20-03-2007, 21:16
DzikI napisał/a: | No wiesz dla Ciebie całe złoto to może być 50 mln, a dla innych 500k |
Przy kopiuj/wklej - bez roznicy
Kactuzz - 20-03-2007, 21:34
No wiesz jom sie polalom ze smiechum...
bueheh nie no człowieku bój się Boga!
fnatic - 21-03-2007, 08:09
Z polskiego na pewno ma "6" ja zazwyczaj nie wydaje calej kasy tak jak pisza wyzej zaznacz se ile masz G skopiuj i wklej ^^ No Problem ...
Majk - 21-03-2007, 10:03
nie wiem czy tylko ja tak mam ale nie lubie jak ktos pisze jedne kolo drugiego.
czyli ze wciska wszystko w jedna linijke i dodatkowo "wali" orty.
nie zgadzam sie z Twoim pomysłem.
siedlar - 27-03-2007, 14:03
kto jest w ukraden?
potrzebuje 20 mikstur lvl3
Matek06 - 27-03-2007, 14:28
siedlar napisał/a: | kto jest w ukraden?
potrzebuje 20 mikstur lvl3 |
Chyba ci sie pomyliły tematy.
A co do pomysłu to można sobie poprostu skopiować swoją kase i nacisnąć "wklej" lub ctrl+v
Anonymous - 27-03-2007, 17:51
Ortografia.Pomysł nie jest zły ale nie potrzebny wystarczy zrobic to co koledzy mowili wyzej
Dario - 27-03-2007, 18:11
[quote="Zyga"] Cytat: |
Koleś.... Ja myślałem ,że sikne jak czytałem twoja wiadomosć ^^" "Dzieciom Neo mówimy NIE "
|
Hej ja też mam neo a dzieckiem neo nie jestem nie lubie tej akcji bo sie do mnie ziomki czepiają .
A co do tematu...
1. Naucz sie pisać.
2. "mój" a nie "muj"
3. "mała rzecz a cieszy" no ale ta "rzecz" jest zbyt mała i nie potrzebna... więc nie.
|
|