|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
¦mietnik - Limit w z³ocie
suprem - 30-03-2007, 17:54 Temat postu: Limit w z³ocie Wielu graczy robi tak zwane wa³ki ze z³otem na ma³ych lv.
1 gracz ma konto na np 70lv widzi ze mu s³abo idzie wiêc prosi kolege o zrobienie nowego k±ta.Na koncie z 70 lv sprzedaje ca³y eq i wszystkie gemy zaco dostaje du¿± ilo¶c z³ota poczym robi reset stat i nierozdaje pkt statystyk wysy³a pojedynek o z³oto i o ranking na konto zrobione przez kolegê .Postaæ na niskim lv dostaje spor± sume pieniêrzn± za któr± kupuje eq i mix od 1 do nawet 4 lv. Graczy pocz±tkuj±cy ci±gle przegrywaj± z t± postaci± co jest nie fear.Moja propozycja jest taka ¿eby ograniczyc ilo¶æ z³ota na nickich lv do np 30k.
Fallven, - 30-03-2007, 18:05
ale za to jak ty wygrasz to dostaniesz duzo z³ota , widzialem walke gdzie wygra³ zwyk³y go¶c z oszustem na 9lvl i dosta³ 400k kasy
suprem - 30-03-2007, 18:15
Bedzie najuczciwiej jak bedzie ten limit poniewa¿ nikt niebedzie mia³ tyle kasy a jak mówi³e¶ o tej walce to teraz ten zwyk³y go¶ciu zamiast zg³osiæ to do gm sam kupuje mix i eq i sam sie robi nieuczciwy wobec innych.
Fallven, - 30-03-2007, 18:21
a dlaczego jest nieuczciwy kiedy wygra³ kase z walki fair play a tamten go¶æ by³ ukarany juz przez GMa -50% golda? wychodzisz juz z pojêcia uczciwo¶ci a skar¿ysz sie ze masz mniej kasy
btw. dlaczego nie zabieraj± -100%?
Matek06 - 30-03-2007, 18:23
Mnie ju¿ to nie dotyczy, ale bardzo dobry pomys³
suprem - 30-03-2007, 18:24
Jak by zg³osi³ to do gm on napewno zaproponowa³ by mu uczciw± kwote za wygranie tej walki!!
Romero Vinci - 30-03-2007, 18:25
ja sie zgadzam ale takie ograniczenie proponuje tylko do 50lvl!!!! bo chyba nikt nie chce zabrac kasy ludzi± co maj± po 100-500 mln prawda???? a takie ograniczenie dla mniejszych lvl mo¿e byæ, ja za tym chyba ¿e lvl 100+ mog± mieæ do 1KKK gold, wtedy nie ma sprawy )))
suprem - 30-03-2007, 18:30
Jesli ten pomys³ zosta³ by wprowadzony do gry to Admin ustali³ by do jakiego poziomu jaki limit ustawiæ.
Romero Vinci - 30-03-2007, 18:33
wiem wiem, ale ¿eby te limity nam nie przeszkodzi³y, a PS jak GM widzi kolesia na 10lvl co kupuje na targ gemy speeda, si³y za 30 baniek to sie chyba kapnie ¿e cos nie tak i taki ma bana wiec tak zabardzo nie trzeba nic zmieniaæ;P wystarczy ¿e taki gracz[konfident] gdy przegra zg³osi to do GM , a jak nie chce donosiæ;P niechh sam zrobi tak samo i skosi tego lamuska
SaPeRe AuDe - 30-03-2007, 18:35
Nie no strasznie g³upi pomys³....
Mo¿e jeszcze wprowadzimy ¿e gracz do 10 lvlu nie mo¿e mieæ ponad 1000pkt rankingowych?
Jak widzisz ¿e kto¶ ma takiego wa³ka to napisz do GM'a niech go sprawdzi i w razie czego ukara....
Je¿eli uwa¿asz ¿e to nieskuteczne to jedynie dlatego ¿e w grze jest troszkê za ma³o Game Masterów ale to ju¿ nie nasza sprawa...
Wiesz to ¿e kasuje czêsto konta to ¶wiadczy tylko o tym ¿e d±¿e do zrobienia jak najlepszych stat. Ale nigdy nie gra³em na przekrêtach
BTW: Ty te¿ czêsto zaczynasz z tego co pamiêtam
suprem - 30-03-2007, 18:37
SaPeRe AuDe to mo¿e ci sie niepodobaæ po co przyjde pod 1 miasta to ty ci±gle robisz nowe konta i niewidzia³em cie jak miales np powyzej 15lv:/ Wieæ dla ciebie to mo¿e byæ z³e:/ a dla innych dobre
Romero Vinci - 30-03-2007, 18:43
Nie wiem czy tak dla wszystkich dobre Suprem, mo¿e poprostu masz jakiegos wroga który tak robi i chcesz go za³atwiæ, he?? ;PPP je¿eli tak to rozwi±zañ jest wiele, nie musisz nas w to mieszaæ;)
suprem - 30-03-2007, 18:45
Ehh po co mi wrogowie na 10lv:) Da³em tak± propozycje wiêc piszcie co o tym s±dzicie:)
Romero Vinci - 30-03-2007, 18:48
Nie no spoko, taka my¶l mi sie nasune³a, je¿eli bedzie to starannie dopracowane to sie zgadzam chocia¿ mnie to nie dotyczy ;(
Rej - 30-03-2007, 19:20
Ja jestem na tak. Ale jak kto¶ pokona minotaura mo¿e mu wypa¶æ Gem si³y i mo¿e za to dostaæ z 1 mln a tu nagle ograniczenie i dostaje 200k tylko co wtedy?
A z reszt± siê zgadzam np ten kole¶ to jaki¶ ....... patrzcie
http://s2.my-fantasy.net/logs.php?pid=254547
|
|