|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Artystycznie o starym MF...
Ashariel - 19-04-2007, 03:00 Temat postu: Artystycznie o starym MF... Wzięło mnie na sentymenty ehh... Do wszystkich którzy jeszcze nie zapomnieli tej wspaniałej gry: w tym temacie możecie zamieszczać swoją twórczość dotyczącą old MF, może to być jakaś grafika, muzyka, video czy cokolwiek innego
A oto moja wizualizacja:
Dr.Kafar - 19-04-2007, 22:51
Hlip hlip, Ash zapomniałeś dodać Avka najlepszego gracza old MFO - czyli mnie
Pięknie ogólnie
Ashariel - 24-04-2007, 10:43
No tak Niestety rozdzialka jotpega byla jest za mala zeby dac avki wszystkich szefow, sorry kaf. A ten no... wiem ze ten obrazek dalem to juz w innym miejscu ale powinno byc tu:
..............::::::::::: S A L V I A N :::::::::::..............
Aquazz - 05-05-2007, 20:42
Nie grałem w OLD MF,ale słyszałem,że było fajne,a dla niektórych lepsze od New
Myślę,że nie ma co wracać do przeszłości co było, minęło nie wróci
Może moje zdanie jest prymitywne dla nie których,ale wyrażam to co myślę
@Ashariel zadziwiają mnie twoje prace,avatary itp.
DarkSpider - 05-05-2007, 20:46
eh old MF to były czasy hehe kiedy każdy miał po 4 konta .można było atakować własne postacie ,nie było targu, a jedynym bosem był bahamut king, ale czy to komuś przeszkadzało nie hehe to było coś pamiętam jak ja doszedłem do 74 lvl 2 postaciami hehe i na tym zakończyłem eh te złote zbroje i miecze
v_PoGrOmCa_v - 05-05-2007, 20:48
Grałem w stare mfo ... Pamiętam te zarypiste czasy doładowywałem konta moim qmplom poznanym na mfo , a oni mi ... Pamiętam jak starsi gracze mi pomagali przejść do next castle ... Wtedy się obeszło bez targu i innych bajerów ...
DarkSpider - 05-05-2007, 20:49
no rzeczywiście pamiętam to jak się przechodziło do innych zamków przy pomocy innych graczy kupowało się najlepsze bronie i wracało do tych słabszych zamków
Fallven, - 05-05-2007, 21:02
http://www.fotosik.pl/pok...165287ef07.html
stara wersja MFO by Fallven
jak widać wszystkie opcje były w zakładce "gra", Faq to "Pomoc" i był tylko 1 uśmieszek
więc czat wyglądał tak
Cytat: | Zabije cie noobie! |
edit:
są też pokazane ruchy i...cośtam jeszcze
Beneath the remains - 08-05-2007, 16:38
Coś koleś bredzisz, w starym mf nie było czata.
BTW pozdro dla ASShariela i wszystkich z old MF.
Anonymous - 08-05-2007, 17:07
Beneath the remains napisał/a: | Coś koleś bredzisz, w starym mf nie było czata.
BTW pozdro dla ASShariela i wszystkich z old MF. |
Czat byl ... lecz nie na mapie jak teraz tylko w karczmie.
Beneath the remains - 08-05-2007, 17:15
No tak , w karczmie był.
Ale...kto siedział w karczmie??
Chyba taki co się na mapę bał wyjść
Dudax - 11-05-2007, 08:45
Stare mfo było porostu najlepsze śmiesznie było jak zabiłem jakiegoś gracza i dostałem 30k pkt rank:).Za mniejsze lvl był exp i pkt rank I lvl nigdy nie spadał!!
Zyga - 12-05-2007, 23:38
Ja tam w dyskusje wole sie nie wdawac. Załatwcie to miedzy sobą.
Chociaż wg. mnie tak być nie powinno... Gramy razem ! To Trzymajmy sie razem !
O starym MF juz moge tylko pomarzyc... Ahh...to były czasy...
Aż za duzo żeby wspominać. Nie było tego wyscigu szczurów, grania na rank, nikt nie patrzył na jakieś multi(sam miałem z 15 i to niezłe lvle jak na tamte czasy )
Tamta mapka też była eXtra i jakie fajne uczucie kiedy to kolega z wyższym lvlem przenosi Cie do nastepnego miasta, była taka bliższa wieź z qumplami.
Może i gra nie była dopracowana ,ale właśnie wtedy miała swoj urok.
Mówi sie trudno, było, mineło... Żyjmy teraźniejszościa, chociaz powspominac jest bardzo miło
Może i w starej wersji nie byłem w czołówce najlepszych graczy ,ale nie załuje ,że jej czas poświeciłem.
Mam małe pytanko a zarazem prośbe. Czy nie posiada ktoś mapki świata starego MF (ale bez zadnych jaj z mapka z gry saper )
Obrazowo pamietam jak wyglądała, gdzie były te 2 bossiki i quest z drwalem hirdonem, potworki ale chcialbym tylko tak na nią looknac
_______
Dziękuję Ci bardzo
Ashariel - 14-05-2007, 00:19
Proszę bardzo...
P.S. Poprosiłbym któregoś pana moderatora o wycięcie lub usunięcie stąd wszystkich postów OT zeby ten temat mial jeszcze jakis sens.
Anonymous - 14-05-2007, 01:15
o jaa!! mapka starego MF
łooo...ja pamietam jak mnie troll zabijał na początku albo jak walczylem z innymi graczami ktorzy latali ze złotym EQ ...ahh ;d
no i te zaje(bongo) ilości ranku ^^ to była poezja
nakręcił mnie do tego 3 kumpli- teraz tylko ja gram ^^
ahh nostalgia nostalgia...
|
|