|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Znikające aukcje
piteruss - 07-05-2007, 12:13 Temat postu: Znikające aukcje Uważam że dane o zakończonych aukcjach powinny być zapisywane w systemie przynajmniej przez jakieś 2 dni. O co mi chodzi - już tłumacze. Czasem zdarza sie że logujemy się do gry, a tu wiadomość "twoja oferta została przebita". Klikamy "zobacz", a tu "przedmiot nie istnieje". Po kliknięciu na zobacz powinno wyświetlać się nie "przedmiot nie istnieje" tylko info o tym kto wygrał aukcję, za ile kupił przedmiot i o której godzinie. Po dwóch dniach można by było te informacje kasować, bo nie ma potrzeby ich archwalizować - wystarczy jak będą tylko te dwa dni aby poinformować gracza. Podobnie można by zrobić z aukcjami dodanymi do obserwowanych, tylko że tam czas trzymania danych powinien być krótszy.
I jeszcze jedna mała propozycja: można by było wprowadzić możliwość przejrzenia historii licytacji danego przedmiotu, tzn kto od czasu wystawienia go licytował i ile dawał golda.
stasica - 07-05-2007, 12:49
wszystko na NIE
po co?? dobrze jest jak jest
jak chcesz zobaczyc czy ktos ma jakis przedmiot to wejdz w jego logi i bedzie czy wygral taka czy inna aukcje jezeli licytujesz to wiesz kto cie przebil bo ci wiadomosc przychodzi
a historia to ...
jeszcze raz na NIE
Anonymous - 07-05-2007, 14:14
ja jestem na wszystko na tak
Aquazz - 07-05-2007, 14:20
Pomysł w zasadzie nie jest kiepski,ale po co komu to? skoro zostałem przelicytowany to przegrałem aukcje,co mi da to,że będę wiedział kto mnie przelicytował?
Anonymous - 07-05-2007, 14:21
stasica napisał/a: | wszystko na NIE
po co?? dobrze jest jak jest
jak chcesz zobaczyc czy ktos ma jakis przedmiot to wejdz w jego logi i bedzie czy wygral taka czy inna aukcje jezeli licytujesz to wiesz kto cie przebil bo ci wiadomosc przychodzi
a historia to ...
jeszcze raz na NIE |
mowię ci poraz drugi zastanów się zanim coś napiszesz ,wcale nie jest dobrze tak jak jest bo poco załącznik (zobacz) skoro nic tam niema ??
morze i wiesz kto cię przebił ale nie wiesz kto jeszcze przed tobą licytował .
stasica napisał/a: | a historia to ..... |
co ?? dokończ zdanie
Kawu_ - 07-05-2007, 17:19
maxymilianek daj sobie na luz... Kazdy ma prawo wyglaszac swoja opinie wiec sie od stasicy odczep
Ja osobiscie jestem na tak - ulatwilo by to zycie
ZiGgY - 07-05-2007, 17:29
Temat chyba dla czystej ciekawości ;D
W zasadzie nikomu to niepotrzebne, a potrafi ucieszyć sam fakt tego, że to jest.
Na Tak.
Anonymous - 07-05-2007, 17:45
Jak dla mnie przydaloby sie tylko info co to był za przedmiot bo czasami licytuje po kilka i juz pozniej sam nie wiem co to było, reszta info jak kto wygral za ile zbedne zreszta to mozna sprawdzic sobie w logach sprzedawcy
Pitazboras - 07-05-2007, 18:45
Według mnie informacja kto wygrał i ile dał jest do niczego niepotrzebna - interesuje mnie tylko tyle, że licytację przegrałem. To samo się odnosi do historii - nie zaglądajmy do cudzych kieszeni.
marus_13 - 07-05-2007, 18:46
Nie mam nic przeciwko jezeli komus by sie chcialo to robic to czemu nie
piteruss - 07-05-2007, 19:54
Pitazboras napisał/a: | To samo się odnosi do historii - nie zaglądajmy do cudzych kieszeni. |
Właściwie to jak narazie zaglądamy - przecież po to są logi
Pitazboras - 07-05-2007, 20:00
Nie uważam tego za argument za zaglądaniem. Swoją drogą: możesz mi powiedzieć po co takie coś miałoby zostać wprowadzone? Bo ja nie widzę większego sensu - poza właśnie zaglądaniem do cudzych kieszeni.
X-F - 07-05-2007, 21:32
Po co ci wiedzieć, kto kupił? Co za różnica?
Powinno raczej cię interesować, kto chce sprzedać.
tomekz14 - 08-05-2007, 06:59
Jestem na NIE
pomysł bez sensu i niepotrzebny....bardziej jest potrzebne to czy wygrałeś lub ktoś Cie przebił.
xlolx64 - 08-05-2007, 07:01
Pomysł ma sens ale jest dla 90% graczy niepotrzebny bo niekażdy ma czas i chęci żeby przeglądąć dziesiątki aukcji...
|
|