|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - 2 propozycje...
Hrogthar - 08-06-2007, 11:46 Temat postu: 2 propozycje... PROPOZYCJA 1
Tego chyba nie ma na liście TODO...
Proponuje zrobic coś takiego że gdy zaatakuje cie np. gracz 3 lvl wyżej on walczy na statach sprzed 3 lvl. To znaczy że jeśli przez 3 lvl będzie walił tylko w żywotność to w tej walce będzie walczył bez tych hp Tak samo bedzie jeśli zaatakuje nas 2 lvl i 1 lvl wyżej.
PROPOZYCJA 2
Propozycja krótka ale mam nadzieje przydatna...
Chodzi o to że jeśli dostaniemy zaproszenie do drużyny do wyswietla nam sie żółta kropka na zakładce DRUŻYNY...
Oceniajcie
Charlie - 08-06-2007, 11:51
1. Pomysłnawet dobry ale atakujący będzie dostawał exp itd ? po drugie i tak by posiadał lepsze eq
2. Lepiej nie bo jak się odejdzie z jakiejś drużyny i potem chce się dołączyc do innej to by mnie wkurzało 3 dni z takim kułęczkiem a po drugie od czego są pw i czat ?
Zyga - 08-06-2007, 12:13
1. Zawsze uważałem ,że osoby które niesprawiedliwie atakują powinny ponosić kare.
Więc to by mogło być.
2.Z tym żółtym kółeczkiem od zawsze były problemy i chyba tak pozostanie ^^
Jak zmusisz do tego Admina to czemu nie?
_______
Ups.. zapomniałbym.
Tak na przyszłość. Jeżeli zakładasz temat z propozycjami to napisz w jego nazwie do czego on nawiązuje.
Jakby nie było regulaminu trzeba przestrzegać
Czaki_Master - 08-06-2007, 12:17 Temat postu: Re: 2 propozycje... hmmm nawet niezły pomysł ale z 1 propozycja ia tak ten wyższy miałby lepsze eq a z tymi kuleczkami by mnie wkurzało więc mi to nie pasuje
Shentsu - 08-06-2007, 12:21
Jeden problem: zapamiętywane są staty tylko 1lv wstecz....później odejmują sie losowo.
Kactuzz - 08-06-2007, 14:39
No to niech sie odejmą losowo, a co
Yaoshi - 08-06-2007, 14:59
Charlie Nash napisał/a: | 1. Pomysłnawet dobry ale atakujący będzie dostawał exp itd ? po drugie i tak by posiadał lepsze eq |
1.zgadzam sie mialby lepsze eq i jakby dostawal exp to grze np 100 lvl caly czas by atakowali 97 bo 97 niemialo by eq na 100.
2.mi to lotto
v_PoGrOmCa_v - 08-06-2007, 15:03
1. Propozycja trafna choć niedopracowana własnie z tym eq i np. Gemami , która 5 gwiazdka odblokowuje się na 81 to osoby z 78 nie miały by szans ;/ ( a raczej mniejsze szanse ) może serwer by zapamiętywał jakie eq mieliśmy , ale to by baaardzooo obciążyło serwer ;D
2. Lotto ^^ A niech zostanie jak jest.
Majk - 08-06-2007, 18:33
1. Przydatne. W ten sposób wyrówna się walka chociaż jak już wcześniej wspomniano gemy,ekw itd.Tutaj trzebaby było bardziej dopracować.
2.Jak napisał Zyga problem z kropkami był chyba będzie
Sir Dolek - 08-06-2007, 19:00
1 Spoko pomysł ale nie wypali
2 No niewiem... mnie denerwuje kropka od wiadomości a co dopiero drużyny
|
|