|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Turniej
zzibi2 - 19-06-2007, 23:20 Temat postu: Turniej Propozycja prosta - podczas rozgrywania turniejów pokazany LV gracza.. Mała rzecz a cieszy, bo tak to trzeba szukać..
Na liście (w tabeli) jest, ale w zestawieniu walk nie ma..
Jeśli ktoś chce się wypowiedzieć, że mu to :lotto: to niech nie zabiera głosu.
Sir Dolek - 19-06-2007, 23:40
Propozycja taka prosta że nie wiadomo co napisać może i będzie lepiej, ale czy tak trudno kliknąć na nick i sprawdzić który ma lvl ?
DeniM - 21-06-2007, 14:05
Propozycja dobra!
Majk - 21-06-2007, 14:19
Przeczytałem kilka razy żeby zrozumieć
Nie wiem dlaczego ale jakoś tak mało dosłownie opisane ...
Może przedstawić to na screenie ?
No ale dobra ... Jak dla mnie to nie problem kliknąc na nick gracza.
To taka pomoc dla leniwych
50/50
A co do poprzednika ...
Mogłeś podać jakieś propozycje za ...
zzibi2 - 21-06-2007, 15:19
Chodzi o takie coś:
Powinien widnieć LV prz yażdej postaci i by było fajnie..
siatop - 21-06-2007, 15:20
jak by nie mugl nacisnąc na gracza i sprawdzic jaki ma lvl
ciężko
[ Dodano: 21-06-2007, 16:22 ]
ale przy imieniu pokazac lvl to dobry pomysl
Kill3rs4 - 21-06-2007, 16:05
Pomysł GooD
zzibi2 - 21-06-2007, 16:07
siatop napisał/a: | jak by nie mugl nacisnąc na gracza i sprawdzic jaki ma lvl
ciężko
[ Dodano: 21-06-2007, 16:22 ]
ale przy imieniu pokazac lvl to dobry pomysl
|
Widać, ze nie grasz w turnieju, jak masz dziesiątki graczy to po co klikać, jak może b yć wszystko czarno na białym..
siatop - 21-06-2007, 16:12
no
[ Dodano: 21-06-2007, 17:13 ]
zegnam wejdcie na muj post https://forum.mfo2.pl/viewtopic.php?t=13483
v_PoGrOmCa_v - 21-06-2007, 16:16
Kill3rs4 napisał/a: | Pomysł GooD |
Dla tych panów nie powinny być ostry?
@Topic
Taka mała rzecz , a cieszy;)
Oczywiście na tak;)
Chociaż jak Admin będzie miał chęci na razie sobie trochę poklikamy;)
Majk - 21-06-2007, 16:22
Cytat: | Widać, ze nie grasz w turnieju, jak masz dziesiątki graczy to po co klikać, jak może b yć wszystko czarno na białym.. |
Jak jestem w turnieju to bardziej interesuje mnie mój przeciwnik niż kto inny więc za dużo się nie naklikam
P.S. A jak dobrze pamiętam ktoś wspomniał,żeby podawać jakieś argumęty a nie odpowiedzi typu : Fajne, na tak.
zzibi2 - 22-06-2007, 00:27
Majk napisał/a: | Cytat: | Widać, ze nie grasz w turnieju, jak masz dziesiątki graczy to po co klikać, jak może b yć wszystko czarno na białym.. |
Jak jestem w turnieju to bardziej interesuje mnie mój przeciwnik niż kto inny więc za dużo się nie naklikam
P.S. A jak dobrze pamiętam ktoś wspomniał,żeby podawać jakieś argumęty a nie odpowiedzi typu : Fajne, na tak. |
Ale dzięki temu mógłbyś "przewidzieć" swoich przyszłych przeciwników i się im bliżej przyjrzeć, zapoznać..
Simon08 - 22-06-2007, 07:04
zzibi2 napisał/a: | Majk napisał/a: | Cytat: | Widać, ze nie grasz w turnieju, jak masz dziesiątki graczy to po co klikać, jak może b yć wszystko czarno na białym.. |
P.S. A jak dobrze pamiętam ktoś wspomniał,żeby podawać jakieś argumęty a nie odpowiedzi typu : Fajne, na tak. |
Ale dzięki temu mógłbyś "przewidzieć" swoich przyszłych przeciwników i się im bliżej przyjrzeć, zapoznać.. |
to na kogo trafisz na poczatku pucharu jest calkowicie losowe
nie wiadomo czy ta osoba przejdzie dalej
moze przegra i juz nie bedziesz mogl sie zapoznac
jestem 50/50
Charlie - 22-06-2007, 07:08
Simon08 napisał/a: | to na kogo trafisz na poczatku pucharu jest calkowicie losowe
nie wiadomo czy ta osoba przejdzie dalej
moze przegra i juz nie bedziesz mogl sie zapoznac
jestem 50/50 |
walki (te zaraz po zapisaniu się) zależne są od ranq (pozycji) a później jest tak że wygrany z pierwszego rzędzu walczy z wygranym z ostatniego rzędu itp...
Co do pomysłu jestem na tak...przydałoby się też zamiast tych obrażen dac ilośc ruchów tak jak było kiedyś
|
|