|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Turniej - exp
zzibi2 - 23-06-2007, 22:49 Temat postu: Turniej - exp W sumie nie wiedziałem gdzie temat umieścić. najlepiej pasuje tu.
1. Odpadłem z turnieju i ciągle mam ten sam LV (30) i ponad 1,2 mln expa nazbieranego.
Pytanie brzmi kiedy on przyjdzie (exp).
2. Stary system nadmiaru expa był lepszy. Teraz dziennie mogę nabić 1 mln expa, razy powiedzmy 7 dni turnieju to daje 7mln expa. Na 30 poziomie moge mieć max ponad 1 mln. Czyli z tymi 7 daje razem 8 MLn - nie wiem to pewnie ok 50 LV.
Nabijam czachy bo się boje że za duży wzrost bede miał (i tak wiem, ze już mam) i nie bede mógł się przestawić (z 30 LV mógłbym awansować na coś koło 50).. Powinna być jakoś blokada max 3 lv w góre czy coś. Bo co później ze statami, z ekwipunkiem, gemami itp..?? I wogóle z satysfakcji z gry? Dlatego coś trzeba z tym zrobić, stary system był lepszy ;(
Dragon keeper - 24-06-2007, 15:25
1. Tez tak mam, spodziewam sie ze rpzyjdzie po zakonczeniu meczow w twojej grupie
2. Nie zgadzam się, twedy by wyścig o lepszy eq i lvl. Walki były niesprawiedliwe
Jak chcesz to spadaj, zawsze podczas turnieju mzoesz kupic eq na kolejne lv
Sax - 24-06-2007, 15:52
Ja etz tak kiedys mialem exp bedzie po zakonczeniu CALEGo turnieju wiec cierpliwie czekaj
zzibi2 - 24-06-2007, 16:01
Dragon keeper napisał/a: | 1. Tez tak mam, spodziewam sie ze rpzyjdzie po zakonczeniu meczow w twojej grupie
2. Nie zgadzam się, twedy by wyścig o lepszy eq i lvl. Walki były niesprawiedliwe
Jak chcesz to spadaj, zawsze podczas turnieju mzoesz kupic eq na kolejne lv |
1. Sprawdzaj co piszesz, masz błedy.
2. Wyrażaj się jak człowiek bez chamstwa prostaku.
Dragon keeper - 24-06-2007, 16:46
Mialem na mysli spadaj z lvl'ami ale najwidoczniej masz za maly lv zeby to zrozumiec
|
|