|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Raporty z walki turniejowej
zzibi2 - 24-06-2007, 07:03 Temat postu: Raporty z walki turniejowej Może to banalny pomysł, ale dobrze by było gdyby po odbyciu walki turniejowej przyszedł na prv link do walki. Bo jak się sprawdza normalnie to widać wyniki i nie ma tego napięcia.. A tak obejrzałoby się trzymając w napięciu
Zyga - 24-06-2007, 07:09
Już było proponowane ,aby rączka pojawiała się dopiero po własnym obejrzeniu walki.
Szczerze dziwi mnie czemu jeszcze nie ma tego na liście TODO.
Twój pomysł chyba jest nawet lepszy .
Przyznam się ,że do teraz przed obejrzeniem umówionej walki zasłaniam sobie wynik ręką! (też fajny sposób ^^).
Regul - 24-06-2007, 07:25
Szczerze mówiąc pomysł dobry, ale ja i tak wiem niestety kto wygrał walke ponieważ w lewym górnym rogu zmienia sie ilość pkt doświadczenia Mam nadzieje ze pomysł wejdzie;p
PS: dziś przed moją walką finałową chyba przykleję paseczek taśmy na rubryke z doświadczeniem
Zyga - 24-06-2007, 07:29
Mi chodziło nie tylko o walki turniejowe ,ale ogólnie o umówione. Czyli także pojedynki.
Regul, powodzenia
Ja niestety mam tylko brąz ; x
_____
Doświadczenie też sobie ręką zasłaniam
Jednak wole wygodę i zaskoczenie.
Charlie - 24-06-2007, 07:43
Zyga napisał/a: | Przyznam się ,że do teraz przed obejrzeniem umówionej walki zasłaniam sobie wynik ręką! (też fajny sposób ^^). |
no niestety jak powiedział reguł to i tak widac zmieniające się doświadczenie
lepiej by było chyba jakby po zalogowaniu automatycznie pokazywała się walka ale ten pomysł też dobry
Vyta - 24-06-2007, 13:23
Charlie Nash napisał/a: |
no niestety jak powiedział reguł to i tak widac zmieniające się doświadczenie
lepiej by było chyba jakby po zalogowaniu automatycznie pokazywała się walka ale ten pomysł też dobry |
No ten pomysł jest bardzo dobry ale moim zdaniem lepszym byla by walka automatyczna a potem na PW od Mistrza gry by przychodzil link i opis (wygrana lub przegrana) co o tym sądzicie ?
Sintui - 24-06-2007, 14:41
Każdy pomysł jest dobry który prowadzi do celu - nieznania wyniku walki turniejowej przed zobaczeniem raportu ... Według mnie pw z linkiem do walki byłoby najlepsze
fnatic - 24-06-2007, 15:02
na tak moim zdaniem nie tylko w turnieju ale takze w pojach powinno byc to wprowadzone zawsze jak mam poja to wolam mame zeby mi wlaczyla i patrze dopiero na raport wyniku nie znam i trzyma mnie w napieciu
v_PoGrOmCa_v - 25-06-2007, 15:36
Na tak:) Jak jeszcze startowałem w turniejach to zasłaniałem sobie ręka jak Zyga:)
( na prawdę fajny sposób ) Dobry pomysł z tym PW:)
Shadow Warrior - 25-06-2007, 19:27
Dobry pomysł z tym linkiem do walki, bo nie znalo by sie wyniku przed obejrzeniem, ale to tylko w przypadku turniejow, bo jesli chodzi o poje to nie ma co serwera przeciazac. Doswiadczenie tez by moglo nie zmniejszac dopoki nie obejrzy sie walki (ma sie na to 4 godz.), bo w innym wypadku kazdy blokowalby sobie spadek doswiadczenia i ranku Ogolnie jestem za wprowadzeniem takiej zmiany.
|
|