|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
¦mietnik - Leczenie sie MAGA na mapie !!!
Attyllon - 30-06-2007, 04:41 Temat postu: Leczenie sie MAGA na mapie !!! Uwazam ze jesli jest mozliwosc szybkiego wyleczenia mikstorkami to powinna byc tez mozliwosc wyleczenia sie gem'ami np. niektorzy tak robia i bylo by to szybsze do wykonania a tagrze wydaje mi sie ze mniej obciazalo by serwer bo musial by wykonac mniej operacji.
fnatic - 30-06-2007, 04:46
ulecza najtanszymi miksami -.- wiec jak osobno dla wojow i magow by byl skrypt leczacy to by to bardziej obciazylo server proste xPP na NIE ... jak chcesz sie uleczyc gemem to wejdz plecak gemy leczenie uzyj
zzibi2 - 30-06-2007, 07:37 Temat postu: Re: Leczenie sie MAGA na mapie !!!
Attyllon napisał/a: | Uwazam ze jesli jest mozliwosc szybkiego wyleczenia mikstorkami to powinna byc tez mozliwosc wyleczenia sie gem'ami np. niektorzy tak robia i bylo by to szybsze do wykonania a tagrze wydaje mi sie ze mniej obciazalo by serwer bo musial by wykonac mniej operacji. |
I po co? Pe_ja dobrze mówi to raz a dwa to co nie stać cię? beznadzieja..
Arisek - 30-06-2007, 10:25
Attyllon napisał/a: | Uwazam ze jesli jest mozliwosc szybkiego wyleczenia mikstorkami to powinna byc tez mozliwosc wyleczenia sie gem'ami np. niektorzy tak robia i bylo by to szybsze do wykonania a tagrze wydaje mi sie ze mniej obciazalo by serwer bo musial by wykonac mniej operacji. |
Niewidze w tym żadnego sensu jestem na nie
Charlie - 30-06-2007, 11:40
Nierozumiem tego pomysłu...wkńcu jak wyleczysz się tym leczeniem to ci manę weĽmie a miksy many s± droższe niż życia więc wyjdziesz z tym na -
więc niezbyt rozumiem po jakiego grzyba ci to jest ^^
a chyba że chcesz się leczyc gemem bez żadnych kosztów to...itak na Nie
HarGrove - 12-07-2007, 23:56
Kumpletnie bez sensu ty chcesz zyskac?? Stracisz na tym 2x wiecej
|
|