My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - świat no-pvp

nowakowski - 04-07-2007, 19:55
Temat postu: świat no-pvp
jak w temacie zamiast tworzyć cały czas takie same światy jak 1 czy 2 stworzyć świat no-pvp
Kawu_ - 04-07-2007, 19:56

Puknij sie w glowke g:)

Ta gra jest stworzona do walk PvP...

BARTOSh - 04-07-2007, 19:57

zanudzilibyśmy sie tam na śmierć ...

już lepiej stworzyć świat "international" ;)

Kawu_ - 04-07-2007, 19:59

BARTOSh napisał/a:
już lepiej stworzyć świat "international"

A konkretniej? Wybor jezykow i wszystkie nacje swiata? g:>

BARTOSh - 04-07-2007, 20:00

nie, przetłumaczyć najpierw na angielski (najbardziej popularny) i wypuścić grę na arenę międzynarodową ...
Kawu_ - 04-07-2007, 20:13

Wyobrazasz sobie jak wielkie byly by koszty reklamowania MF na arenie swiatowej? g:>

Poza tym wydaje mi sie ze nie ma o czym gadac, gra nei ejst nawet skonczona wiec lepiej niech narazie zostanie gra lokalna ;)
Niewatpliwie marzeniem adminow jest rozreklamownie jej na calym swiecie ale to raczej marzenia ktore wybiegaja w daleka przyszlosc g:D

BARTOSh - 04-07-2007, 20:15

wystarczy wymiana bannerów z kilkoma serwisami . . .
może i masz rację, ja tylko rzuciłem taką luźną sugestię :P

Cornell - 04-07-2007, 21:26

nowakowski napisał/a:
jak w temacie zamiast tworzyć cały czas takie same światy jak 1 czy 2 stworzyć świat no-pvp

to nie wchodzi w rachube :570:

BARTOSh napisał/a:
zanudzilibyśmy sie tam na śmierć ...

już lepiej stworzyć świat "international" ;)

to jest genialny pomysl, jednak gra musialaby byc skonczona (fabula) bo update mysle ze powinny sie ciagnac w nieskonczonosc :P P

Fanatyko - 04-07-2007, 22:18

Myślę że to nie jest głupi pomysł.. Ale raczej kosztowny..
Domenę trzeba by było zmienić .com ;]
Fabuła fabułą.. ale określony czas gra i reset.. bo granie tak jak teraz by raczej zrażało.

TheQuestion - 04-07-2007, 22:28

Jak szukalibyście tłumaczy (w przyszłości) to jestem chętny. A ogólnie to wypuszczenie gry na świat to dobry pomysł i nie wiem czemu uważacie że będzie bardzo kosztowny... ;)
Kawu_ - 04-07-2007, 22:45

Ja rowniez ;) (lecz sluze pomaca tylk oz angielskim g;) )

Werto3D napisał/a:
nie wiem czemu uważacie że będzie bardzo kosztowny...

Chyba nie wiesz ile kosztuje reklamowanie swojego portalu na powaznych, swiatowych stronach...

Q.U. - 04-07-2007, 22:52

reklama to jedno, koszty to drugie, tłumaczenie trzecie, a kupno MF przez SMS za pomocą operatora zagranicznego to czwarte. Jest wiele innych problemów, ale nie będę się rozpisywał. Tyle co myślę o wersji "international".

Jeżeli chodzi o świat non-pvp, to MF =/= Tibia... Powiedziałbym MF > Tibia i niech tak zostanie. (pomysł jak najbardziej z Tibii...)

~Fret~ - 05-07-2007, 09:10

AAAAAA TIBIA!!!!!!!!!!

Co to za pomysł wogóle? >< CZyli najwięcej narku miał by najwyższy lvl? Weź wyjdź(a jak będziesz wychodził to nie trzaskaj drzwiami)

Skąd wy macie takie idiotyczne pomysły?ZUO

fnatic - 05-07-2007, 09:23

nowakowski napisał/a:

chyba Cię #%@^&* masz słabe staty to nie wychodź z miasta g:)

a co do International World to jak najbardziej g:P może wreszcie będę miał z kim walczyc g:D>

Arisek - 05-07-2007, 09:26

Z tym internal super pomysł narazie drogo
Potem by się wszystko wyruwnało więcej wiary więcej wiary by esy wysyłała a potem to same plusy