|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - wyszukiwarka
jestem nobstat - 15-07-2007, 10:35 Temat postu: wyszukiwarka wszystko na obrazku widać
Sintui - 15-07-2007, 10:40
Jak dla mnie to trochę zbyt duże ułatwienie... były propozycje z Protem w profilu i nie przeszły.
Chociaż znacznie ułatwiłoby to "polowanie" na graczy .
Przydałoby się też wyświetlanie pozycji gracza w szukajce. Zyga kiedyś to proponował.
jestem nobstat - 15-07-2007, 10:42
Sintui napisał/a: | Jak dla mnie to trochę zbyt duże ułatwienie... |
a co tak lubisz wszytskich pytać "masz prota?"
Sintui - 15-07-2007, 10:46
jestem nobstat napisał/a: | a co tak lubisz wszytskich pytać "masz prota?" |
Nie, nie lubię.
I takie coś bardzo by się przydało.
Ale byłoby to zbyt dużym ułatwieniem.
Więc nie sądzę, żeby to przeszło.
Lag - 15-07-2007, 11:13
a mi pasuje przyda sie takie coś jesli chce sie na kogoś szybko zapolować Ułatwienie ułatwieniem ale nie sądze że to będzie AŻ tak duże
na TAK
mnietuniema - 15-07-2007, 11:28
prot ma być ochroną (karą też....) dla gracza który niedawno przegrał walkę (jest czas na odekspienie na potworkach i takie tam....),
pytanie: "masz prota" jest równie głupie jak odpowiedź: "tak, ale za 5 min. możesz na mnie polować"
ruchy są po to by je wykorzystywać, czy to na ganianie za kimś kto jednak ma prota, czy też za kimś kto prota nie ma, ale za to skutecznie ucieka
no chyba że chodzi w tej propozycji o to że taki "myśliwy" (bez prota) boi się z miasta ruszyć, bo jeszcze ktoś go zaatakuje....
Najker - 15-07-2007, 11:34
Dobry pomysł lepiej odrazu wiedziec czy dana osoba ma prota czy nie jestem jak najbardziej za
Ziomusiq - 15-07-2007, 12:09
a ja na nie
ma plusy ale ma też minusy...
- polujący musi jakoś za to polowanie zapłacić (w tym wypadku ruchem zmarnowanym na zprotowanych )
czemu by to miało służyć? bezcelowe
|
|