My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - wyszukiwarka

jestem nobstat - 15-07-2007, 10:35
Temat postu: wyszukiwarka
wszystko na obrazku widać

Sintui - 15-07-2007, 10:40

Jak dla mnie to trochę zbyt duże ułatwienie... były propozycje z Protem w profilu i nie przeszły.
Chociaż znacznie ułatwiłoby to "polowanie" na graczy :> .
Przydałoby się też wyświetlanie pozycji gracza w szukajce. Zyga kiedyś to proponował. :)

jestem nobstat - 15-07-2007, 10:42

Sintui napisał/a:
Jak dla mnie to trochę zbyt duże ułatwienie...

a co tak lubisz wszytskich pytać "masz prota?"

Sintui - 15-07-2007, 10:46

jestem nobstat napisał/a:
a co tak lubisz wszytskich pytać "masz prota?"

Nie, nie lubię.
I takie coś bardzo by się przydało.
Ale byłoby to zbyt dużym ułatwieniem.
Więc nie sądzę, żeby to przeszło.

Lag - 15-07-2007, 11:13

a mi pasuje :d przyda sie takie coś jesli chce sie na kogoś szybko zapolować ;) Ułatwienie ułatwieniem ale nie sądze że to będzie AŻ tak duże
na TAK

mnietuniema - 15-07-2007, 11:28

prot ma być ochroną (karą też....) dla gracza który niedawno przegrał walkę (jest czas na odekspienie na potworkach i takie tam....),
pytanie: "masz prota" jest równie głupie jak odpowiedź: "tak, ale za 5 min. możesz na mnie polować" :mrgreen:

ruchy są po to by je wykorzystywać, czy to na ganianie za kimś kto jednak ma prota, czy też za kimś kto prota nie ma, ale za to skutecznie ucieka ;)

no chyba że chodzi w tej propozycji o to że taki "myśliwy" (bez prota) boi się z miasta ruszyć, bo jeszcze ktoś go zaatakuje.... :mrgreen:

Najker - 15-07-2007, 11:34

Dobry pomysł lepiej odrazu wiedziec czy dana osoba ma prota czy nie :D jestem jak najbardziej za :!:
Ziomusiq - 15-07-2007, 12:09

a ja na nie :<

ma plusy ale ma też minusy...

- polujący musi jakoś za to polowanie zapłacić :twisted: (w tym wypadku ruchem zmarnowanym na zprotowanych )

czemu by to miało służyć? bezcelowe