|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - opis w profilu
jestem nobstat - 17-07-2007, 14:06 Temat postu: opis w profilu czasem ma sie coś do napisania waznego w prezentacji np. mam bana na czata albo coś innego tylko że mało kto czyta prezentacje. to może zrobić opis w profilu bo to by chyba więcej osób czytało. wyglądało by to tak:
Ku_Zi - 17-07-2007, 14:09
Szczerze? Przez jakiś czas może by skutkowało ale potem ludzie by zaczęli olewać opisy tak samo jak prezentację. Poza tym prezentacja jest właśnie opisem. Bardziej na nie.
jestem nobstat - 17-07-2007, 14:12
Mista Ku_Zi napisał/a: | Poza tym prezentacja jest właśnie opisem. |
no właśnie prezentacja sie ciągnie i ciągnie u niektórych że sie nie chce czytać bo zadługa a tak to by był taki krótki opis na 2-3 zdania
YamOne - 17-07-2007, 14:13
Chcesz zrobić z MyFantasy, Gadu Gadu? Opisy ? Statusy? Po co to..., staraj się postępować tak, by nie dostać bana.. wtedy Ci to będzie zbędne.. . Jakby to wprowadzono, to zapewne "
noobki" w tym "opisie" dawali by "" xxx to CH*j" etc. Przez to, że przegrali walkę lub co innego...
Moim zdaniem, nie potrzebne.
Ku_Zi - 17-07-2007, 14:14
Prezentacja też miała z założenia być krótka na kilka zdań i zobacz jak się rozrosła. Trzeba by było zrobić limit znaków, słów albo kropek w tym opisie
jestem nobstat - 17-07-2007, 14:15
Cytat: | Chcesz zrobić z MyFantasy, Gadu Gadu? Opisy ? Statusy? Po co to..., staraj się postępować tak, by nie dostać bana.. wtedy Ci to będzie zbędne.. . Jakby to wprowadzono, to zapewne "
noobki" w tym "opisie" dawali by "" xxx to CH*j" etc. Przez to, że przegrali walkę lub co innego... |
byś troche pomyślał jak by przeklinali to bana dostali
Anonymous - 17-07-2007, 14:16
A pomysleliscie ze taki opis by mogl sluzyc takze jak u nie ktorych prezentacja do wyrazania swojej niecheci do GM'ow ?? ile by osob pisalo o Zahirze i innych GM'ach, wystarczy to co maja niektorzy w prezie , jak by nie bylo w prezie tez mozna napisac ze ma sie bloka na czat . wiec niepotrzebne
YamOne - 17-07-2007, 14:32
jestem nobstat napisał/a: | Cytat: | Chcesz zrobić z MyFantasy, Gadu Gadu? Opisy ? Statusy? Po co to..., staraj się postępować tak, by nie dostać bana.. wtedy Ci to będzie zbędne.. . Jakby to wprowadzono, to zapewne "
noobki" w tym "opisie" dawali by "" xxx to CH*j" etc. Przez to, że przegrali walkę lub co innego... |
byś troche pomyślał jak by przeklinali to bana dostali |
Mamy 13 GMów na s1, i około 80tysięcy graczy na nim. Myślisz, że będą się produkować, by sprawdzić czy ktoś ma bluzgi w tym opisie? Na jakiegoś gracza, bądź GM"a od którego dostał wcześniej bana?
Zresztą Taki sam opis możesz zrobić w prezentacji Dużymi literami czarno na białym lub odwrotnie...
Zbędne...
Zyga - 17-07-2007, 15:03
Cytat: | Mamy 13 GMów na s1, i około 80tysięcy graczy na nim. Myślisz, że będą się produkować, by sprawdzić czy ktoś ma bluzgi w tym opisie? Na jakiegoś gracza, bądź GM"a od którego dostał wcześniej bana? |
Bluzgi i tego typu sprawy zgłaszają zazwyczaj gracze. GMi są od nakładania kary
A takim opisem jaki proponujesz jest prezentacja. Nic dodać nic ująć.
Arisek - 17-07-2007, 21:28
na nie ktoś jest noobstat i pisze w prezentacji arisek to jeban* noobstat
Dostałeś kare od GM zyga to pizd*
Więc na nie chyba że by było obok znaczek GM
krystian - 17-07-2007, 23:43
No mi tam by nie przeszkadzało ale od tego jest prezentacja. Jeśli masz cos ważnego to napisz na początku wiekszymi literami i tak żeby rzuciło się w oko .
Jeśli ktos ma ładną prezentację tym więcej osób ją ogląda.
|
|