|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Zapraszanie do Turnieju
TheQuestion - 26-07-2007, 19:22 Temat postu: Zapraszanie do Turnieju Zaproszenia na prywatne turnieje
Gracze tworzący turnieje wiedzą jak uciążliwe jest przepisywanie nicków by zaprosić daną osobą.
To zdecydowanie ułatwi sprawę.
(powiecie:a co jeżeli mamy 2 turnieje? odpowiedz:po wciśnięciu może być opcja wyboru do którego z naszych turniejów chcemy wysłać zaproszenie)
[pomysł by YamOne&Werto3d]
qrees - 26-07-2007, 19:29 Temat postu: Re: Zapraszanie do Turnieju
Werto3D napisał/a: | Zaproszenia na prywatne turnieje
Obrazek
Gracze tworzący turnieje wiedzą jak uciążliwe jest przepisywanie nicków by zaprosić daną osobą.
(powiecie:a co jeżeli mamy 2 turnieje? odpowiedz:po wciśnięciu może być opcja wyboru do którego z naszych turniejów chcemy wysłać zaproszenie) |
Pomysł sądze, że dobry (choć nie zakładałem jeszcze turnieju). Co do problemu kilku turniejów, to można by po prostu zrobić kilka przycisków po jednym dla każdego turnieju. W szczególności jeżeli nie mamy żadnego turnieju, nie będą wyświetlane przyciski.
YamOne - 26-07-2007, 19:31
a moim zdaniem jest to bardzo dobry pomysł, przepisywanie np: 200 nicków to męka:> a tak Klik i po sprawie..
Corso - 26-07-2007, 19:42
Nigdy nie zakładałem turnieju, ale chyba ctrl+c i ctrl+v powinno wystarczyć
Koshima - 26-07-2007, 19:44
Werto 11/10 Dobry Pomysł Mnóstwo zaoszczedzonego klikania
YamOne - 26-07-2007, 19:50
Corso napisał/a: | Nigdy nie zakładałem turnieju, ale chyba ctrl+c i ctrl+v powinno wystarczyć |
a jak chcesz zaprosić ponad 100 osób? To Ci się te klawisze zagrzeją i spalą^^
Corso - 26-07-2007, 20:51
YamOne napisał/a: | Corso napisał/a: | Nigdy nie zakładałem turnieju, ale chyba ctrl+c i ctrl+v powinno wystarczyć |
a jak chcesz zaprosić ponad 100 osób? To Ci się te klawisze zagrzeją i spalą^^ |
To będziesz je wodą oblewał
Wkońcu skończysz
Nadal nie widze sensu w tym pomyśle (może ślepy jestem)
Crypton - 26-07-2007, 21:02
Nie sądzę, aby to był dobry pomysł.
Większy pożytek miałoby masowe zapraszanie wypisując kolejno
nicki graczy. Wyglądałoby to następująco:
Crypton*Sintui*[Admin] Jacek*Michael Jackson itd.
YamOne - 26-07-2007, 21:46
Justice napisał/a: | Nie sądzę, aby to był dobry pomysł.
Większy pożytek miałoby masowe zapraszanie wypisując kolejno
nicki graczy. Wyglądałoby to następująco:
Crypton*Sintui*[Admin] Jacek*Michael Jackson itd. |
to też nie jest zły pomysł, Taka lista:
xxx
xxx
xxx
xxx
xxx
xxx
i opcja Zaproś.
ChmuraCS - 27-07-2007, 00:15 Temat postu: Re: Zapraszanie do Turnieju
Werto3D napisał/a: | Zaproszenia na prywatne turnieje
Obrazek
(powiecie:a co jeżeli mamy 2 turnieje? odpowiedz:po wciśnięciu może być opcja wyboru do którego z naszych turniejów chcemy wysłać zaproszenie)
[pomysł by YamOne&Werto3d] |
Nic to nie zaszkodzi NA PEWNO ,a POWINNO RACZEJ pomóc. jestem w 100% za
na koniec dodam jeszcze ,iż jak widze po postach co wy piszecie to mnie krew zalewa .
Corso napisał/a: | Nigdy nie zakładałem turnieju, ale chyba ctrl+c i ctrl+v powinno wystarczyć |
Czy piszecie po to ,aby nabić posta? ,podlizać się Adminom czy GM-om (bo jak widze to GMów popierane są nawed głupie pomysły)? albo zawsze odpowiedzieć na NIE ... jak ja widze to nawed idealne pomysły ,które nie popsułyby gry są u was na NIE ,może i wolisz 80 razy klikać 2 klawisze ale po co ? nic nie zaszkodzi dodać opcje do profilu ... to co myślicie to naprawde ogarnia ból ... może będzie bardziej zapchany wasz ,,profilek"?... nonsens ...użyjcie troche mózgu...
kaliber94 - 27-07-2007, 10:56
Corso napisał/a: | YamOne napisał/a: | Corso napisał/a: | Nigdy nie zakładałem turnieju, ale chyba ctrl+c i ctrl+v powinno wystarczyć |
a jak chcesz zaprosić ponad 100 osób? To Ci się te klawisze zagrzeją i spalą^^ |
To będziesz je wodą oblewał
Wkońcu skończysz
Nadal nie widze sensu w tym pomyśle (może ślepy jestem) |
No tylko że jak bedzie wodą oblewał to sie cała klawiatura zepsuje
Co do pomysły jestem ZA to sie napewno by bardzo przydało
|
|