My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - status

Mixer - 30-07-2007, 09:18
Temat postu: status
Mam pomysł na wprowadzenioe statusu online/offline przy nicku gracza w frormie zielonej/czerwonej lampki. Czerwona off, zielona on. Ułatwiło by to rozmawianie z graczami i z orientacją, co wy na to?
Anonymous - 30-07-2007, 09:37

Przecie już jest takowa.
W profilu żółta-online i czerwona-offline.
I w przyjacielach czerwone-offline białe-online.

Ashive - 30-07-2007, 10:20

Ale mu chodzi chyba o to jak stoi się z kimś na polu, żeby pokazywało czy jest on czy off.. Ja jestem na TAK :)
Sintui - 30-07-2007, 11:25

Jeśli chodzi o lampkę na pace to czemu nie ... :)
Nie przeszkodziłoby to nikomu a byłoby przydatne dla tych, co stoją pod miastem.

ahim - 30-07-2007, 12:14

dla mnie to akurat obojetne,choc czasami sie denerwuje jak mi ktos niechce odpisac a pozniej okazuje sie ze jest off i stracilem czas na marne
Polish_The_Best - 18-08-2007, 08:18

jestem na TAK. kilka minut roboty i zaoszczedzi sie śmietnika na czacie bo ludzie beda wiedzieli ze nie gadaja do siebie:D
GuN - 18-08-2007, 17:40

Dobry pomysł wiele razy mi sie zdarza że pisze do gracza a on jest już dawno offline

NA TAK

Endry - 19-08-2007, 06:17

Cytat:
Dobry pomysł wiele razy mi sie zdarza że pisze do gracza a on jest już dawno offline

w takim razie spojrz w profil.... jedno klikniecie, a tyle moze zmienic ^^

Cytat:
jestem na TAK. kilka minut roboty i zaoszczedzi sie śmietnika na czacie bo ludzie beda wiedzieli ze nie gadaja do siebie:D

smietnik byl, jest i bedzie i zadne kropki na to nie poradza ;)

a tak btw to jak to sobie wyobrazacie? bo jesli chodzi Tobie o mape, to przeciez jesli dana osoba jest offline nie widac jej...

jesli chodzi Ci o profil, to przeciez jest napis online lub offline...

jesli chodzi Ci o friends, to przeciez offline to czerwony napis, online bialy...

Etolo - 19-08-2007, 09:28

Tyle, że napis odswieża się po chwili a nie odrazu ^^
Madzia - 19-08-2007, 11:26

Ja jestem całkowicie na tak ;)
Super pomysł :)

Anonymous - 19-08-2007, 12:02

Na tak mnie to sie podoba choc czasami moze zaszkodzi ale tam na tak :!:
ChmuraCS - 19-08-2007, 23:15
Temat postu: Re: status
Mixer napisał/a:
Mam pomysł na wprowadzenioe statusu online/offline przy nicku gracza w frormie zielonej/czerwonej lampki. Czerwona off, zielona on. Ułatwiło by to rozmawianie z graczami i z orientacją, co wy na to?

Na tak

przy nam sie ,abyśmy nie gadali do ściany :] pozatym mogę szybko zobaczyć kto tam przed zamulkiem stoii i szybko zaatakowac :->

Emitr69 - 22-08-2007, 16:02

Pomysł bardzo dobry albo zamiast lampki : poprostu gracze On-Line na żółto a gracze Off-Line na czerwono na mapie - pokolorowane nicki