My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Sprawdź nazwę

Lag - 30-07-2007, 16:54
Temat postu: Sprawdź nazwę
przy rejestracji gdy musimy wpisać nick często nam sie zdarza że nick jest zajęty. trzeba więc od nowa wpisywać hasło i znowu i znowu :/ jak w temacie proponuje wprowadzić taki drobiazg jak sprawdź nazwę. taka mała rzecz a cieszy ;) ))
Sintui - 30-07-2007, 16:56

Całkiem niezły pomysł ...
Na innych stronkach już takie coś widziałem ;]
Przydałoby się podczas rejestracji. :)
Na tak ;]

Majk - 30-07-2007, 16:58

Takaj mała szukajka przy rejestracji ? :)
Napewno się przyda ...
Za !

Shock - 30-07-2007, 17:00

jestem ZA dobry pomysł ułatwi rejestracje
Koshima - 30-07-2007, 17:26

a ja nie NIE

Czemu?? rzeciez mozesz wpisac nick i wtedy cie Zarejestruje albo nie ^^"

adamoss mag - 30-07-2007, 18:16

Pomysl O.K zaglosowalem na Za xD
By sie przydawalo przy rejestracji
Ale kto to zrobi :/ :?:

Anonymous - 30-07-2007, 18:21

Elin napisał/a:
Czemu?? rzeciez mozesz wpisac nick i wtedy cie Zarejestruje albo nie ^^

Twoje posty są co najmniej bez sensu.

RisingheR napisał/a:
trzeba więc od nowa wpisywać hasło i znowu i znowu

adamoss mag napisał/a:
Ale kto to zrobi

Hehe no jasne, że Jacek :P
Nie byłoby z tym chyba zbyt dużego problemu.

Ku_Zi - 30-07-2007, 18:28

Jestem na tak, chociaż wg mnie przyda się tylko nowym, bo np. jak robię nowe konto (po usunięciu starego) nazywam je tak samo jak tamto było nazwane. Ale chyba następnym razem zrobię wyjątek -> nazwę się Zabójcza Fioletowa Kropka :twisted:

Tylko dlaczego nie sprawdzisz sobie wcześniej (zanim jeszcze usuniesz stare konto) w szukajce czy dany nick już istnieje skoro robisz nowe konto na tym samym świecie?

Ashive - 30-07-2007, 18:40

Up
No tak ale to co napisałeś tyczy się starych graczy, a co z nowymi? Przecież nie wejdą i nie sprawdzą nicku w szukajce :P
Jak najbardziej na TAK :)

ahim - 30-07-2007, 19:20

dobry pomysl napewno ulatwilby rejestracje,czasami sie zdarza ze osoby po pol godziny sie loguja bo nick'i sa zajete
Jedi Bart - 15-08-2007, 14:49

Rising widzę że odniosłeś sukces :P Jestem na tak zdecydowanie... Wiele widziałem tego typu szukajek np. przy rejestracji na poczcie w interii...
Ziomusiq - 15-08-2007, 16:29

Sintui napisał/a:
Całkiem niezły pomysł ...

ale ja mam lepszy xD

na wielu forach phpbb jest automatycznie pokazujący dostępnośc nicku skrypcik :>
i to można wykorzystać do tego właśnie celu...

Madzia - 15-08-2007, 16:31

Choć już się zarejestrowałam to jestem caaałkowicie na TAK. A to dlatego, iż często muszę to robić na innych stronkach, gdzie trzeba się zarejestrować... Wpisuje...I od nowa polska ludowa (jak to mawia moja nauczycielka od fizyki)...
Anonymous - 15-08-2007, 16:34

na TaK
choc zadko robie new konta bo mam swoje (s1 , s2 )
ale wiem jak to jest :P zaczynasz od new wpisujesz a tu sru i nick zajety i all od nowa

woseba11 - 17-08-2007, 10:17

Madzia napisał/a:
Choć już się zarejestrowałam to jestem caaałkowicie na TAK. A to dlatego, iż często muszę to robić na innych stronkach, gdzie trzeba się zarejestrować... Wpisuje...I od nowa polska ludowa (jak to mawia moja nauczycielka od fizyki)...

Czy nawet tu musisz gadać o szkole?? zatrzymaj to dla siebie.

A propo tematu, to tak, jeżeli nie zwolni servka, fajny drobiazg, a i nie zaklikasz sie tak bardzo wpisując setny raz te samo hasło, i inny nick.