My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Walki Turniejowe

kaliber94 - 31-07-2007, 07:17
Temat postu: Walki Turniejowe
Nie wiem czy się ze mną zgodzicie, ale ja proponuje, zeby do turnieju dodac opcję wycofania się np.
Ja wczoraj w turnieju miałem walkę z ok. 120 lvl i wiedziałem, że bankowo przegram i strace expa i rank, gdyby była taka opcja to mógłbym dac wycofaj się, ale konsekfencją tego byłoby nie zwracanie pkt MF (chyba że turniej byłby za darmo). Co wy na to?

Kruq - 31-07-2007, 07:25

wez kij i po lbie sie bij
bezsens
zglaszajac sie do turnieju, majac np. 101lev, podejmujesz to ryzyko, ze bedziesz walczyl z kims kilkanascie levli wyzej.
jesli podejmujesz ryzyko to nie ma bata, nie mozesz sie wycofac.
odejmowanie mf ?
to oczywiste
ale do tego jeszcze odejmowanie takiego samego expa, ranku, jakibys ewentualnie stracil w walce, na rzecz przeciwnika
wtedy sie moge zgodzic

Ku_Zi - 31-07-2007, 07:26

W sumie to nie wiem co powiedzieć. Bo chętnie bym zrezygnował z walki z 120 lvlem mając 84 :D Być może opcja byłaby fajna, ale:

1. Co wtedy by się stało z tym graczem? Przeszedłby tak sobie do następnej rundy?

2. Po zapisach ponad połowa graczy by uciekała, jakby zobaczyła, z kim walczy.

Można zrobić tak, że jeszcze przed rozpoczęciem walk można się wypisać, ale potem już nie. A jeśli zostaną wprowadzone grupy lvlowe w prywatnych turniejach, problem rozwiąże się sam :P

kaliber94 - 31-07-2007, 07:27

Kruq napisał/a:
ale do tego jeszcze odejmowanie takiego samego expa, ranku, jakibys ewentualnie stracil w walce, na rzecz przeciwnika
wtedy sie moge zgodzic

no to po co w ogóle było by to wprowadzac, sam sie bij kijem po łbie i myśl!!!! Po co sie mam wycofywac z turnieju jak i tak strace ten sam exp, zloto i rank...

Crypton - 31-07-2007, 09:18

Kruq przesadzasz... opanuj się trochę.
To mogło być obraźliwe dla kalibra94.

Cytat:

A jeśli zostaną wprowadzone grupy lvlowe w prywatnych turniejach, problem rozwiąże się sam :P

Zgadza się... zostało to poruszone w TYM temacie.

Aktualnie gdy wpisujesz się do prywatnego turnieju, bez limitu poziomowego...
podejmujesz dość duże ryzyko. Jeśli jesteś naprawdę ostrożny, zapytaj
założyciela o której kończy zapisy. Wtedy na 5 minut przed rozpoczęciem
przeprowadzisz drobna kalkulację kolejnych walk z danymi przeciwnikami
a wtedy gdy już masz pewność ... zapisujesz się.

Nie wykluczam możliwości, że inny gracz zrobi podobnie.

Anonymous - 31-07-2007, 09:18

NA NIE , jak sie w cos wchodzi to juz sie w tym jest do konca , a nie uciec walczy sie do konca a nie w trakcie walki podkulic ogon . Jesli bedziesz walczyc z 20lvlem wiekszym to pewne ze polegniesz ale mozesz to zrobic z podniesiona glowa
ahim - 31-07-2007, 12:40

NA NIE,zapisujac sie do turnieju z mniejszym lvl'em podejmujesz ryzyko,nikt cie wcale nie zmusza do udzialu w turnieju
GuN - 31-07-2007, 13:23

Na nie pomyśl sobie to każdy by się wycofał z turnieju gdyby miał walke z lepszym taki 5 lewel
nie ma szans z 13 i co ma się wycofać na nie !!

Cornel - 31-07-2007, 13:28

Chcesz tylko wygrywać to walcz z takimi co wiesz ,że wygrasz zapisując sie do turnieju licz się z porażką.. ;)
http://s3.my-fantasy.net/...p?r_id=14083896 jakoś dałem radę..

Jedi Bart - 15-08-2007, 14:56

Wchodzisz do turniejów na własne ryzyko a co jak będzie Turniej Publiczny? To też w razie czego odejdziesz ta? i jeszcze ci punkty mf mają ci oddać :P
Adenos - 15-08-2007, 15:01

kaliber94 napisał/a:
Nie wiem czy się ze mną zgodzicie, ale ja proponuje, zeby do turnieju dodac opcję wycofania się np.
Ja wczoraj w turnieju miałem walkę z ok. 120 lvl i wiedziałem, że bankowo przegram i strace expa i rank, gdyby była taka opcja to mógłbym dac wycofaj się, ale konsekfencją tego byłoby nie zwracanie pkt MF (chyba że turniej byłby za darmo). Co wy na to?
i co ja też bylem w taki turnieju i walczylem z 112 lvl i o dziwo wygrałem mpotem była walka t vs t i go znow zhitowałem,
a co do Twojej wypowiedzi:
jak wchodzisz do takiego turenieju to na własne ryzyko. jak walczy z tobą 10 lvl niższy to ty sie cieszysz a on mysli tj Ty.

kaliber94 - 15-08-2007, 15:18

dobra Adenos kiedy to było już zmieniłem zdanie
Amfanatik - 15-08-2007, 15:28

co ja na to:

...pieprzenie...

Myślisz że jesteś dobry? Bierz udział w turnieju... myślisz ze jesteś kiepski? Nie bierz... simple.... to rozwiązanie dla tchórzy... tchórzami sie pogardza...(mówie o grze jako tako postaciami nie graczami bo nie znam osób co na pogardę nie zasługują ;) )

kaliber94 - 15-08-2007, 15:30

Amfanatik napisał/a:
co ja na to:

...pieprzenie...

Myślisz że jesteś dobry? Bierz udział w turnieju... myślisz ze jesteś kiepski? Nie bierz... simple.... to rozwiązanie dla tchórzy... tchórzami sie pogardza...(mówie o grze jako tako postaciami nie graczami bo nie znam osób co na pogardę nie zasługują ;) )

Ty czytac nei umiesz ?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!
napisalem ze zmienilem zdanie!!

Amfanatik - 15-08-2007, 15:39

Ja tylko wyrażam zdanie o pomyśle wcześniejszym a to ze ty zdanie zmieniłeś to mi to lotto ^^ I nie krzycz, nie frustruj się. złość piekności szkodzi ^^