|   | 
								My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 | 
								  | 

Śmietnik - Zaproszenia w prywatnych turniejach :) 

fnatic - 31-07-2007, 11:23 Temat postu: Zaproszenia w prywatnych turniejach :) no to tak    

jeśli organizujemy jakiś większy turniej to zawsze zapraszanie trwa xxx godzin ... trzeba po

kolei wpisywać nick każdej osoby i klikać 'zaproś' według mnie można by to ułatwić 

wprowadzając takie coś : 

szukamy sobie osób spełniających Nasze 'wymagania' . Jeśli chcemy kogoś zaprosić 

'zaznaczamy' go i klikamy zaproś . Wdg mnie ułatwi nam to życie    i proszę nie pisać 

komentów typu : 'ja nie robię turniejów więc na nie' etc.  
												 Anonymous - 31-07-2007, 11:26
  Świetny pomysł!

I jeszcze do tego włączyć funkcję dodawania nagród powyżej określonej liczby członków (pomysł Justice/crypton)  
												 Cornel - 31-07-2007, 11:28
  Peja pomysł świetny..    zaznacz i klick i zaproszenie grupowe a nie nick gracza i zaproś..   

Na Tak..   

o i jeszcze jedno nie którzy gracze robią turnieje a potem kasują konto.. proponuje ,żeby 3 tygodnie od stworzenia turnieju turniej sam sie rozpoczynał..   
												 Anonymous - 31-07-2007, 11:29
  Za wprowadzeniem ulatwilo by to organizatorom prywatnych turniejow
												 TheQuestion - 31-07-2007, 11:31
  No no Peja    Dla mnie Super, przyda mi się kiedy będę robił turniej   

| Cytat: | 	 		  o i jeszcze jedno nie którzy gracze robią turnieje a potem kasują konto.. proponuje ,żeby 3 tygodnie od stworzenia turnieju turniej sam sie rozpoczynał..    | 	  

tego nie bardzo rozumiem. Możesz rozjaśnić?
												 Ashive - 31-07-2007, 11:33
  Ja osobiście do turniejów wole dołączać niżeli je robić. ale sądzę że tym "robiącym" je nieźle ułatwiło by to życie    Jak najbardziej na TAK   
												 fnatic - 31-07-2007, 11:33

| Werto3D napisał/a: | 	 		  

| Cytat: | 	 		  o i jeszcze jedno nie którzy gracze robią turnieje a potem kasują konto.. proponuje ,żeby 3 tygodnie od stworzenia turnieju turniej sam sie rozpoczynał..    | 	  

tego nie bardzo rozumiem. Możesz rozjaśnić? | 	  

to jest dokładniej opisane w tym temacie    oby przy upie wprowadzili bo to jest naprawdę męczące i mozolne  
												 Cornel - 31-07-2007, 11:34
  Werto ktoś stworzył turniej i np. zaprosił 60 graczy ale sam skasował konto i ten turniej cały czas jest nie rozpoczęty bo nie ma kto tego rozpocząć master-turnieju skasował konto kto rozpocznie jak nie on.. ?
												 TheQuestion - 31-07-2007, 11:39

| Cornel napisał/a: | 	 		  | Werto ktoś stworzył turniej i np. zaprosił 60 graczy ale sam skasował konto i ten turniej cały czas jest nie rozpoczęty bo nie ma kto tego rozpocząć master-turnieju skasował konto kto rozpocznie jak nie on.. ? | 	  

No tak, racja. Thx.  (sory za offtop)
												 Marvelous - 31-07-2007, 11:51
  Swietny pomysł.  Czas zapraszania skroci sie z kilku godzin do kilku minut. Oczywiście za.
												 ahim - 31-07-2007, 12:29
  bardzo dobry pomysl,juz nie bedzie siedzenie po kilkanascie godzin ze zaproszenia wyslac
												 fnatic - 31-07-2007, 18:21
  jeszcze można by dodać guzik 'zaznacz wszystkich'    nie pomyślałem o tym    wdg mnie pomysł łatwy do wprowadzenia a znacznie by ułatwił życie  
												 nevti - 31-07-2007, 18:31
  ja takze jestem za    ulatwi to zycie      robiacym turnieje
												 Vixer - 31-07-2007, 18:47
  Jestem Za

Szkoda czasu na pisanie wszystkich

nickow a tak zaznaczamy i wysyłamy  
												 Crypton - 31-07-2007, 19:01
  Genialnie ... w ostatnim czasie robiłem turniej i zaproszenie 600 osób zajęło mi 3-4 godziny,

z czego doszło 5 procent. Nie polecam tego robić w upalny dzień, ponieważ można dostać ...

zdenerwować się.     

| Peja napisał/a: | 	 		  jeszcze można by dodać guzik 'zaznacz wszystkich'    nie pomyślałem o tym    wdg mnie pomysł łatwy do wprowadzenia a znacznie by ułatwił życie    | 	  

Potem tylko "zbędnych" graczy odznaczyć i "włalla" ... Czas skompresowany z 4 godzin do 5 minut.

| 

|