My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Kupno

Majk - 02-08-2007, 10:53
Temat postu: Kupno
Jak można się zorientować dosyć sporo ludzi w ostatnim czasie zdecydowało się na handel miksturami :)
I tu mam właśnie taką mała propozycję co do kupna mikstur.

Jak obecnie wiemy,wybraną miksture kupujemy w sztukach (300 , 400 ) itd.
Obok nazwy miksturki wpisujemy ile chcemy ich kupić i KLIK - KUP :)
Wygląda to tak :

I tu moja propozycja :)
Kiedy kupujemy po kilka rozdzajów mikstur np. lvl 3,4 misimy za każdym razem wpisywać sztuki i klikać kup :)
Propozycję przedstawię na screenie :)

Dzięki przyciskowi kup kupimy wszystkie miksturki na raz :)
Mała rzecz a może być przydatna ...

Przynajmniej według mnie : P

FaNaToL - 02-08-2007, 11:00

Hehe wedlog mnie swietny pomysł g;) Może bedzie coś takiego kiedyś xD
Lag - 02-08-2007, 11:04

no wiesz co :?: wydaje mi sie to zbędne... niby ułatwia kupno ale co tam kliknąc 3 razy`czy 4 myszką :?: raczej sie nie spocimy więc
50/50

Anonymous - 02-08-2007, 11:04

Ehh ;) czego sie nie wymysli zeby uprzyjemnic gre g:D> na tak
Majk - 02-08-2007, 11:06

RisingheR napisał/a:
no wiesz co wydaje mi sie to zbędne... niby ułatwia kupno ale co tam kliknąc 3 razy`czy 4 myszką raczej sie nie spocimy więc
50/50

No tak ale nie łatwiej zrobić to za jednym "zamachem" ?

Pitazboras - 02-08-2007, 11:06

To ja się podepnę i dam też swoją propozycję, a raczej prośbę. Obecnie pole, w którym podajemy ilość mikstur ma trzy "miejsca", więc możemy za jednym razem kupić maksymalnie 999 mikstur. Może by tak zwiększyć to pole o co najmniej jedno miejsce? Ułatwiłoby to kupowanie większych ilości mikstur.
Anonymous - 02-08-2007, 12:57

Pitazboras właśnie chciałem to napisac ale cóż uprzedziłeś mnie ;) Co do tematu propozycja taka sobie bardziej podoba mi się pomysł Pita bo sam zawsze kupuję mixy na zapas :-D i nie chce mi sie wpisywać 3-4 razy 999 ;( a czasami można się nawet pomylić i kupić nie te mixy co chcemy :P i wtedy mamy miszmasz w plecaku ;P
Adenos - 02-08-2007, 13:14

Majk napisał/a:
Kiedy kupujemy po kilka rozdzajów mikstur np. lvl 3,4 misimy za każdym razem wpisywać sztuki i klikać kup
jeśli jesteś do tego stopnia leniwy żeby podnieść i kilka razy kliknąć palcem to nie moja sprawa, ale ogólnie na TAK

Pitazboras napisał/a:
Obecnie pole, w którym podajemy ilość mikstur ma trzy "miejsca", więc możemy za jednym razem kupić maksymalnie 999 mikstur. Może by tak zwiększyć to pole o co najmniej jedno miejsce?

NATOMIAST TEN POMYSŁ JEST THE BEST, nie musiał bym żmudnie wpisywać 999 szt. kup tylko odrazu 6 albo 7 tyś :D ten pomysł jest najlepszy

Ku_Zi - 02-08-2007, 13:20

Pomysł jest dobry, podoba mi się możliwość masowego kupowania miksturek.
Adenos napisał/a:
a Nie niższe lvl np od 1 do 30 nie potrzebują takich ilości naraz kupywać bo nie mają tyle funduszy :D to muszą kasować te 300 szt. czy 400 szt. z licznika żeby wpisać inną liczbę.

Tym to mnie normalnie rozwaliłeś :lol: przecież tam by było 0 albo 1 ewentualnie :D
Pitazboras napisał/a:
To ja się podepnę i dam też swoją propozycję, a raczej prośbę. Obecnie pole, w którym podajemy ilość mikstur ma trzy "miejsca", więc możemy za jednym razem kupić maksymalnie 999 mikstur. Może by tak zwiększyć to pole o co najmniej jedno miejsce? Ułatwiłoby to kupowanie większych ilości mikstur.

Ten pomysł również jak najbardziej popieram :D

Sintui - 02-08-2007, 14:41

Pomysł Majka jak najbardziej dobry ...
Ale to

Pitazboras napisał/a:
Może by tak zwiększyć to pole o co najmniej jedno miejsce? Ułatwiłoby to kupowanie większych ilości mikstur.

Jest jeszcze lepsze :twisted:
Nic tak bardzo nie wkurza, jak to gdy chcę kupić
15 000 mixów 2 rodzajów a musze po 999 kupować :twisted:

Jedi Bart - 15-08-2007, 14:44

Pomysł autora Majka myślę że zbędny a Pita myślę że dobry :) można by było odrazu kupić 1000 miksturek a nie 999 i potem 1
ahim - 16-08-2007, 07:38

pomysl majka i pta sa dobre oba pomoga w handlu