|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Kupno
Majk - 02-08-2007, 10:53 Temat postu: Kupno Jak można się zorientować dosyć sporo ludzi w ostatnim czasie zdecydowało się na handel miksturami
I tu mam właśnie taką mała propozycję co do kupna mikstur.
Jak obecnie wiemy,wybraną miksture kupujemy w sztukach (300 , 400 ) itd.
Obok nazwy miksturki wpisujemy ile chcemy ich kupić i KLIK - KUP
Wygląda to tak :
I tu moja propozycja
Kiedy kupujemy po kilka rozdzajów mikstur np. lvl 3,4 misimy za każdym razem wpisywać sztuki i klikać kup
Propozycję przedstawię na screenie
Dzięki przyciskowi kup kupimy wszystkie miksturki na raz
Mała rzecz a może być przydatna ...
Przynajmniej według mnie : P
FaNaToL - 02-08-2007, 11:00
Hehe wedlog mnie swietny pomysł Może bedzie coś takiego kiedyś
Lag - 02-08-2007, 11:04
no wiesz co wydaje mi sie to zbędne... niby ułatwia kupno ale co tam kliknąc 3 razy`czy 4 myszką raczej sie nie spocimy więc
50/50
Anonymous - 02-08-2007, 11:04
Ehh czego sie nie wymysli zeby uprzyjemnic gre na tak
Majk - 02-08-2007, 11:06
RisingheR napisał/a: | no wiesz co wydaje mi sie to zbędne... niby ułatwia kupno ale co tam kliknąc 3 razy`czy 4 myszką raczej sie nie spocimy więc
50/50 |
No tak ale nie łatwiej zrobić to za jednym "zamachem" ?
Pitazboras - 02-08-2007, 11:06
To ja się podepnę i dam też swoją propozycję, a raczej prośbę. Obecnie pole, w którym podajemy ilość mikstur ma trzy "miejsca", więc możemy za jednym razem kupić maksymalnie 999 mikstur. Może by tak zwiększyć to pole o co najmniej jedno miejsce? Ułatwiłoby to kupowanie większych ilości mikstur.
Anonymous - 02-08-2007, 12:57
Pitazboras właśnie chciałem to napisac ale cóż uprzedziłeś mnie Co do tematu propozycja taka sobie bardziej podoba mi się pomysł Pita bo sam zawsze kupuję mixy na zapas i nie chce mi sie wpisywać 3-4 razy 999 ;( a czasami można się nawet pomylić i kupić nie te mixy co chcemy i wtedy mamy miszmasz w plecaku ;P
Adenos - 02-08-2007, 13:14
Majk napisał/a: | Kiedy kupujemy po kilka rozdzajów mikstur np. lvl 3,4 misimy za każdym razem wpisywać sztuki i klikać kup | jeśli jesteś do tego stopnia leniwy żeby podnieść i kilka razy kliknąć palcem to nie moja sprawa, ale ogólnie na TAK
Pitazboras napisał/a: | Obecnie pole, w którym podajemy ilość mikstur ma trzy "miejsca", więc możemy za jednym razem kupić maksymalnie 999 mikstur. Może by tak zwiększyć to pole o co najmniej jedno miejsce? |
NATOMIAST TEN POMYSŁ JEST THE BEST, nie musiał bym żmudnie wpisywać 999 szt. kup tylko odrazu 6 albo 7 tyś ten pomysł jest najlepszy
Ku_Zi - 02-08-2007, 13:20
Pomysł jest dobry, podoba mi się możliwość masowego kupowania miksturek.
Adenos napisał/a: | a Nie niższe lvl np od 1 do 30 nie potrzebują takich ilości naraz kupywać bo nie mają tyle funduszy to muszą kasować te 300 szt. czy 400 szt. z licznika żeby wpisać inną liczbę. |
Tym to mnie normalnie rozwaliłeś przecież tam by było 0 albo 1 ewentualnie
Pitazboras napisał/a: | To ja się podepnę i dam też swoją propozycję, a raczej prośbę. Obecnie pole, w którym podajemy ilość mikstur ma trzy "miejsca", więc możemy za jednym razem kupić maksymalnie 999 mikstur. Może by tak zwiększyć to pole o co najmniej jedno miejsce? Ułatwiłoby to kupowanie większych ilości mikstur. |
Ten pomysł również jak najbardziej popieram
Sintui - 02-08-2007, 14:41
Pomysł Majka jak najbardziej dobry ...
Ale to
Pitazboras napisał/a: | Może by tak zwiększyć to pole o co najmniej jedno miejsce? Ułatwiłoby to kupowanie większych ilości mikstur. |
Jest jeszcze lepsze
Nic tak bardzo nie wkurza, jak to gdy chcę kupić
15 000 mixów 2 rodzajów a musze po 999 kupować
Jedi Bart - 15-08-2007, 14:44
Pomysł autora Majka myślę że zbędny a Pita myślę że dobry można by było odrazu kupić 1000 miksturek a nie 999 i potem 1
ahim - 16-08-2007, 07:38
pomysl majka i pta sa dobre oba pomoga w handlu
|
|