|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Ostatnie logowanie
Corso - 04-08-2007, 18:33 Temat postu: Ostatnie logowanie Czy w profilu pod datą ostatniego logowania nie można umieścić godziny ostatniego logowania (godz. min. i ewentualnie sek.) ? Nikomu raczej nie będzie to przeszkadzało.
Co o tym sądzicie
Torax - 04-08-2007, 19:03
Nikomu to nie będzie przeszkadzało, ale też w żaden sposób pomagało (raczej). Hmm, sam nie wiem.
dislike - 04-08-2007, 19:37
Jak dla mnie sposób na .. rozeznanie sie w godzinach logowań .. "ofiar" / "przeciwników" :)
dla swojego bezpieczeństwa - na nie :)
Sax - 04-08-2007, 20:25
Dislaike ma racje.Takie informacje bardziej by pomagaly w atakowaniu ludzzi bo by sie wiedzialo o ktorej gracz(ofiara) expi.Na nie.Byc moze tez zwolnilo by to serv ale nie jestem pewnien
Anonymous - 04-08-2007, 20:30
Na nie , nikomu to nie pomoze a moze zaszkodzic . Dodatki dla gry powinny cieszyc wszystkich i serv by chyba zamulilo wiec jeszcze raz na nie
Jedi Bart - 15-08-2007, 14:53
Taa i któs obluka kiedy jego ofiara się wloguje... Co do sekundy
ahim - 16-08-2007, 07:35
jedyny plus tego to mozna latwo sprawdzic czy ktos oprocz nas nie zna naszego hasla,ale z drugiej strony ulatwi to polowanie na przeciwnikow
Madzia - 16-08-2007, 16:56
Hmmm... Szczerze, jestem na nie... A to dlatego, że inni mogą oblukać kiedy byłam (a mianowicie moi wrogowie)
Afirion - 17-08-2007, 08:05
GM widzą kto się kiedy loguje, ale po co to wiedzieć zwykłym graczom ??
Sintui - 17-08-2007, 10:45
A mi by się to przydało do kilku rzeczy
piszę komuś pw, widzę, że się już dziś logował... wracam na grę za 2h a on dalej jest offline i teraz nie wiem czy przeczytał to pw (lub widział poja/zapa do teamu) czy nie
mozna się dowiedzieć w jakich godzinach dana osoba się loguje a to ułatwi polowania
nikomu by to nie przeszkodziło a niektórym pomogło
Więc jestem za wprowadzeniem godziny logowania.
Bronkz - 17-08-2007, 13:58
Wprowadzić heh jak ktoś ma multi to można również sprawdzić godziny logowań i porównać jak najbardziej na tak
Kakashi_Hatake - 18-08-2007, 11:47
na tak
na wielu grach cos takiego jest i tylko to pomaga
Charlie - 18-08-2007, 12:42
Sin sprzecze się z tobą
Sintui napisał/a: | A mi by się to przydało do kilku rzeczy
piszę komuś pw, widzę, że się już dziś logował... wracam na grę za 2h a on dalej jest offline i teraz nie wiem czy przeczytał to pw (lub widział poja/zapa do teamu) czy nie
mozna się dowiedzieć w jakich godzinach dana osoba się loguje a to ułatwi polowania
nikomu by to nie przeszkodziło a niektórym pomogło
Więc jestem za wprowadzeniem godziny logowania. |
1.To poczekasz...najwyżej wyślij pw jeszcze raz...
2.A ty byśchciał by ktoś na ciebie polował ?
3.Nie bo poco...przeczytaj wcześniejsze argumenty graczy to będziesz wiedział że to tylko zaszkodzi a "niektórym" pomoże
eh Bronk...
Bronkz napisał/a: | Wprowadzić heh jak ktoś ma multi to można również sprawdzić godziny logowań i porównać jak najbardziej na tak |
patrz :
azxcpl napisał/a: | GM widzą kto się kiedy loguje, ale po co to wiedzieć zwykłym graczom ?? |
Emitr69 - 22-08-2007, 16:03
Niezłe ułatwienie dla polujących na swoje ofiary, oczywiście na ................... NIE !!!!
Corso - 22-08-2007, 16:08
Heh co sie tak boicie polowań. Możecie sobie poczekać aż wasz "adwersarz" zdobędzie wyższy lvl i nic nie stracicie po śmierci (no oprócz złota).
Tak jak napisał Sintui bardziej mi chodziło o komunikacje między graczami. Często wysyłałem pw i nie wiem czy ktoś to przeczytał czy nie.
Cytat: | A ty byśchciał by ktoś na ciebie polował ? |
Jak ktoś by na mnie polował to bym mu napisał żeby sie wypchał bo ja siedze w mieście
|
|