My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Aukcje ze starego kontynentu widoczne na nowym

Marvelous - 23-08-2007, 19:08
Temat postu: Aukcje ze starego kontynentu widoczne na nowym
Chodzi mi o to, zeby w Ballis można było sprawdzać własne aukcje ze starego kontynentu. Osobiście bardzo brakuje mi tej możliwości, bo zawsze jestem ciekaw po ile schodzą moje itemki na starym kontynencie.

I co wy na to?

Sintui - 23-08-2007, 19:12

Hehe mnie też to drażni ...
Ale skoro karawana nie działa, to aukcje obserwowane/własne też mogą być niewidoczne ...
Poza tym teraz jak chcesz sprawdzić ceną musisz pojechać na stary kontynent i ... zapłacić.
Przez co z gry znika nadwyżka kasy. :)
Więc jednak będę na nie.

PS. Zawsze możesz zapytać kumpla po ile idzie Twój itemik w innym miescie :wink:

Marvelous - 23-08-2007, 20:38

Sintui napisał/a:
Przez co z gry znika nadwyżka kasy.

Ale ja lubie nadmiar kasy :twisted:

Co do kumpli na posyłki to raczej im się nie będzie chciało mnie na bierząco informować po ile moj item idzie :-P

Chyba za wcześnie wyskoczyłem z tym tematem, bo w ballis jest jak do tej pory niewielu ludzi, a 3/4 z nich nie jest aktywna na forum :sad: więc nie ma kto komentować.

Kill3rs4 - 23-08-2007, 20:40

Pomysł dobry.. Sam nie byłem w ballis(może pokazać ktos jakie są tam itemy ;D) Więc na tak :)
Majk - 23-08-2007, 20:40

Hmm ja powiem ze na 108 lvl jeszcze raczej nie pokonam tego ... no ... Servandesa ta ? :D
Ale jeżeli nie ma karawany to jestem na TAK ;)
Ciekawi mnie ile podróż ta kosztuje :>

Sintui - 23-08-2007, 20:41

Majk napisał/a:
Ciekawi mnie ile podróż ta kosztuje :>

Całe 1kk...
Jesli komuś naprawdę zależy na zobaczeniu jakieś aukcji to zapłaci :twisted:

EDIT

Cytat:
A nazwe bossa dobrze napisałem ? :D

Nie ... powinno byc "Servantesa" :D

A tak nawiasem mówiąc to myslę, że to specjalnie zostało tak zrobione, że nie widać aukcji z innego kontynentu ... żeby ktos musiał zapłacić za podróż ... Po to, żeby ubyło kasy w grze.

Majk - 23-08-2007, 20:48

Sintui napisał/a:
Całe 1kk...
Jesli komuś naprawdę zależy na zobaczeniu jakieś aukcji to zapłaci

O kurcze :>
To nieźle ... no to teraz tym bardziej na TAK
Ja też często jestem ciekawy jak tam się trzymają moje aukcje :P

A nazwe bossa dobrze napisałem ? :D

Gajos - 23-08-2007, 20:52

Wsumie bardzo dobry pomysł i jestem za chociaż nigdy nie doszedłem tam z fabułą ale dobrze rozumiem innych gdy niewiedza co sie dzieje z ich rzeczami. :smile:
MichuL - 23-08-2007, 21:42

Nikt Cię nie zmusza do wystawiania na starym kontynencie g;
Nie chcesz mieć problemów ze sprawdzaniem ceny, nie wystawiaj, albo nie przechodź na nowy.

Crypton - 23-08-2007, 23:01

Fragment z listy TODO.

Cytat:
• Handel max trzy miasta wstecz*

Skoro ma to zmniejszyć nadmiar kasy w grze, to ten punkt
z listy TODO administracja musiałaby bardziej rozbubować, a mianowicie:

Kod:
Handel max trzy miasta wstecz. Dotyczy to tylko kontynentu, na którym aktualnie się znajdujemy.

alek12 - 24-08-2007, 19:23

A raczej lepiej zmodyfikować tak by można było sprzedawać na każdym targu a kupowac z 3 ostatnich miast w danym kontynęcie :) )
Skailer - 27-08-2007, 09:10

Pomysł mi się podoba może niejestem w ballis ale to by mnie tez drażniło niewiedziec jakie sie aukcje obserwuje to zgroza a ta cena za przepłyniecie jest <wow> więc jak najbardziej na TAK
got of war - 27-08-2007, 09:18

Również jestem na TAK, bo w ciągu tygodnia mam zamiar dopłynąc do ballis i chcę wiedzieć jak idą moje licytacje w innych miastach.