My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Zmiana E-maila Po Zablokowaniu Konta:)

hisay - 24-08-2007, 13:50
Temat postu: Zmiana E-maila Po Zablokowaniu Konta:)
Ja wnoszę o mozniwość zmiany e-maila po całkowitym zablokowaniu konta. Bo jestem w takiej sytuacji ze zaóważono, że mam multi mam teraz problem bo nie mogę skasowac konta z powodu zapomnianego hasła do konta.Jeśli Był Już Taki Temat Prosze o Zablokowanie Tego i o Nie Danie Mi Ostrzeżenia:) Z góry dziękuję Hisay.
Sintui - 24-08-2007, 13:52

Czemu nie ...
Skoro mozna skasować konto.
To zmienic mail też powinno się dać ...
No w ostateczonosci GM zawsze może zmienic Ci maila g:>

hisay - 24-08-2007, 13:54

Ja chce skasować tamte konto jak najszybciej:!: a zapomniałem hasło do e-maila prosze o pomoc jakiegoś GM-a
mariossjex - 24-08-2007, 13:56

hisay napisał/a:
Ja chce skasować tamte konto jak najszybciej:!: a zapomniałem hasło do e-maila prosze o pomoc jakiegoś GM-a

Coś takiego na PM.Do tego prosze być pisał normalnie.Albo zwykłą czcionką,albo jakąś ładną+bez Pisania Każdego Wyrazu Z Wielkiej Litery (zaóważono :x )
A i ja też jestem na tak
Sam myślałem że coś takiego już jest...

mnietuniema - 24-08-2007, 13:59

hyhyhy..... ciekawe czy ta prośba ma coś wspólnego z poniższym postem... :mrgreen:

Jelsyn napisał/a:
[url=http://img74.imagesh...jr0.png]Obrazek[/URL]
Shot at 2007-08-14

Rozmowa z hisay'em czy jak on tam się zwie :|

Troche niewyraźne to no ale zawsze moge zrobić 2 screena łądniejszego jak będzie potrzebny ^^

.... bo jeśli tak to warto rozważyć zmianę e-mail + bonus czyli ban na ip :twisted:

p.s.
coś nie tak z tym screenem cytowanym. oryginał jest tu:
https://forum.mfo2.pl/viewtopic.php?p=215004#215004

hisay - 24-08-2007, 14:02

Po pierwsze o sprzwie włamania na moje gg wie [GM] Mapy :!:

[ Dodano: 24-08-2007, 15:03 ]
Po za tym fajny fotomontaż :d

Teo - 26-08-2007, 01:37

Zgadzam sie,bo jestem w takiej sytuacji,ze niestety,ale mam multi,i chce je usunac zeby grac tylko na 1 postaci,napisałem zażalenie,lecz GM wciąż nie odpisuje,wpisałem email-e np dsagda@wp.pl

Prosze o rozważenie tego wątka

Bronkz - 26-08-2007, 03:04

Czemu nie...
Ja sam nigdy nie miałem zablokowanego konta i nie wiem jak to jest mieć je zablokowane ;)
No a jak dodano teraz, że można skasować konto gdy ma bloka to i zmiana meila (gdy nie ma się hasła lub wpisano losowy meil) jest potrzebne...
Więc na tak :roll:

Ps.
Cytat:
[ Dodano: 24-08-2007, 15:03 ]
Po za tym fajny fotomontaż :d

żal :( (

Batan - 26-08-2007, 08:49

W sumie to ja problemu nie widzę... najwięcej osób pisze tu, że ma multi i mają bana za to i chcą usunąć konto żeby móc grać na jednej postaci, ale nie pamiętają hasła do "poczty w 5 min" (zrobiona byle jak byle by była)... no cóż jedyne co do was mogę skierować to... MACIE PROBLEM... mogliście nie robić multi to by nie było problemu, ale jeśli chodzi ogółem o sprawę to pomysł jest dobry i jestem na tak
mnietuniema - 26-08-2007, 09:29

Batan napisał/a:
jeśli chodzi ogółem o sprawę to pomysł jest dobry i jestem na tak

jest jeszcze prostszy sposób, chyba to nawet było proponowane... - niech karą będzie nie jakiś tam ban, a po prostu usunięcie konta w grze - i po sprawie

Przemek88 - 29-08-2007, 08:57

Mnietuniema masz racje!! jestem za! potem zablokowane postacie nie sa usuwane przez graczy i jest ich coraz wiecej :( Gm powinien moc kasowac postac w takich sytuacjach :)
Simon08 - 29-08-2007, 11:00

mnietuniema napisał/a:
Batan napisał/a:
jeśli chodzi ogółem o sprawę to pomysł jest dobry i jestem na tak

jest jeszcze prostszy sposób, chyba to nawet było proponowane... - niech karą będzie nie jakiś tam ban, a po prostu usunięcie konta w grze - i po sprawie

a co jesli sprawa sie wyjasni a gm usunie konto ??
w jaki sposob wtedy on mu je odda??

uwazam ze zmiana e-maila po zablokowaniu kontoa to sluszny pomysl i bylby bardzo przydatny
calkowicie w 100% na tak

Anonymous - 29-08-2007, 11:04

Simon08 napisał/a:

GM nie mają możliowości kasowania kont.

mnietuniema - 29-08-2007, 11:56

Simon08 napisał/a:
w jaki sposob wtedy on mu je odda??

przecież nie mówię że od razu - w mniejszych sprawach ma się czas na odwołanie - tu mógłby być nawet dłuższy,
a o e-mail można/trzeba się troszczyć przy rejestracji, po co potem takie zbanowane czy porzucone konta zombi mają obciążać grę?
no chyba że taka zmiana adresu byłaby dodatkową usługą - te pare mf-ów to też dobra kara :twisted:

hisay - 01-09-2007, 11:48

mnietuniema napisał/a:
te pare mf-ów to też dobra kara

jak by było np. 30mf skraca kare o 30dni to sobie pomysl co to by było dla bogatych a bogaci i normalni prosci ludzie mają byc w tej gierce na równym poziomie :mrgreen: