My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Ogniste Propozycja

FireMan - 24-08-2007, 20:15
Temat postu: Ogniste Propozycja
Witajcie, a raczej ja witam na forum !
Będę często myślał nad nowymi propozycjami do gierki więc moje propozycje będą tytułowane ogniste tak jak ja :)
Dzisiaj proponuję :
1. Ustawienia profilów ekwipunkowych : aby wszystkie uzbrojenie zawarte w profile ekwipunku nie wypadało w walce bo trochę bez sensu po co to wstawili skoro i tak trzeba chodzić do miasta i się przebierać
2. Drużyna : 3 dni za dużo, tak mi się wydaję niech będzie to dzień albo kilka godzin i tak jak ktoś miałby dojść na jedną walkę to już będzie za późno a 3 dni to przegięcie a to z smsem to czyste naciąganie na kasę
3. Blokada : 3-4 lvl powyżej 80 lvla otóż mojemu koledze bardzo słabo idzie w tej grze a nie może się nacieszyć bo ciągle ma blokadę postaci na lvlach powyżej 70 a nawet 80 bardzo szybko się traci expa no bo lvl to zaledwie 3-4 walki więc nie ma szans się utrzymać jak ma się słabą postać
Please szeroki koment + własne ulepszenie propozycji

Corso - 24-08-2007, 20:20

1. Noś eq ze sobą, a to że wypada to inna sprawa ;] To nie Diablo tu sie ma tylko jeden założony ekwipunek :)

2. Edit (bo nie przeczytałem dokładnie ;] ): Właśnie taka blokada ma zapobiec takim walką. Jest jak jest i nikt sie nie czepia.

3. Tu cię nie rozumiem ;]

Nie to że cię nie lubię, ale...

mariossjex - 24-08-2007, 20:22

FireMan napisał/a:
1. Ustawienia profilów ekwipunkowych : aby wszystkie uzbrojenie zawarte w profile ekwipunku nie wypadało w walce bo trochę bez sensu po co to wstawili skoro i tak trzeba chodzić do miasta i się przebierać

Beznadziejny pomysł.Wtedy eq wcale nie będzie wypadał-nie będzie potrzebny depozyt.
FireMan napisał/a:
2. Drużyna : 3 dni za dużo, tak mi się wydaję niech będzie to dzień albo kilka godzin i tak jak ktoś miałby dojść na jedną walkę to już będzie za późno a 3 dni to przegięcie a to z smsem to czyste naciąganie na kasę

Pomysł mi się podoba,ale zerowe szanse na wprowadzenie
FireMan napisał/a:
3. Blokada : 3-4 lvl powyżej 80 lvla otóż mojemu koledze bardzo słabo idzie w tej grze a nie może się nacieszyć bo ciągle ma blokadę postaci na lvlach powyżej 70 a nawet 80 bardzo szybko się traci expa no bo lvl to zaledwie 3-4 walki więc nie ma szans się utrzymać jak ma się słabą postać

Nie do końca rozumiem.No ale jak się ma słabą postać to normalne że nie można się utrzymać :P Co akurat jest normalne.Prawa dżungli,ot co :P

Sintui - 24-08-2007, 20:27

1. A dlaczego? To po co są walki o itemy?
O to chodzi, że one mają wypadać.
Najcenniejsze rzeczy włóż do depozytu.
Depozyt jest za mały? Kup większy!
A co do chodzenia do miasta to nie musisz ich chować ... możesz nosić wszystko przy sobie ;]

2. Naucz się cierpliwości. 3 dni to nie tak duzo.
A jak nie chcesz czekać to wykup zniesienie blokady.

3. Kolega przegrywa? Niech poprawi staty i eq tak by nie przegrywać lub niech w ogóle nie walczy.
Blokada będzie i ty tego nie zmienisz.

Podsumowanie: Wszystkie propozycje do bani ;]

Crypton - 24-08-2007, 21:02

1. Mam dla Ciebie dobrą radę ... nakup przedmiotów z początkowych miast, aby
prawdopodobieństwo że stracisz coś cennego zmalało ... To jest jedyny sposób
na te wasze problemy.

2.
Cytat:
13. Pisanie tematów typu: Zwiekszanie drużyn, stworzenie gildii itp.

3.
Cytat:
13. Pisanie tematów typu: Zwiekszanie drużyn, stworzenie gildii itp.

FireMan napisał/a:
Będę często myślał nad nowymi propozycjami do gierki więc moje propozycje będą tytułowane ogniste tak jak ja :)

Zastanawia mnie co będzie jutro ... kopiowanie propozycji TODO?
A może "sfiekszenie drurzyn"? Przemyśl swoje propozycje zanim je przedstawisz.

Batan - 26-08-2007, 09:32
Temat postu: Re: Ogniste Propozycja
FireMan napisał/a:
Witajcie, a raczej ja witam na forum !

Trudno masz pecha jak Ci wypadnie coś ;] , a jak nie chcesz stracić eq to chodź z jednym ;p, ale nie polecam ;D<<<NIE>>>

Cytat:
unikamy niepotrzebnych walk typu: "za 5 min wrócę do drożyny tylko rozwalę paru kolesi z innym teamem" (bezsens to by był) jak już wybierać drożynę to jedna i po to są 3 dni żeby nikomu sie nie chciało latać od drożyny do drożyny<<<NIE>>>

Cytat:
Please szeroki koment + własne ulepszenie propozycji

SORROW.... jak ktoś sobie nie umie poradzić w grze to już jego zmartwienie... co to gra ma się zmieniać pod jakiegoś gracza bo mu słabo idzie??... no comment po prostu.... <<<zdecydowanie na... NIE>>>