|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Wystawione przedmioty
sikorgandalf - 02-09-2007, 09:07 Temat postu: Wystawione przedmioty Nie wiem czy była już taka propozycja, ale myślę że troszkę by pomogła...
Otóż w logach widać tylko Kupione i Sprzedane przedmioty przez gracza...
Proponuję by pisało też o wystawionych przedmiotach w danych miastach...
Oto screen ten propozycji: (Jest to screen z moich logów... )
Jest to taki mały, ale czasami potrzebny bzdecik..
Jeżeli była taka propozycja to proszę o wyrozumiałość...
Czekam na opinie
cochiloco - 02-09-2007, 09:22
Według mnie jest to niepotrzebne bo jak chcesz kupic jakis przedmiot to nie patrzysz na to kto sprzedaje a jesli chcesz bardzo cos od kogos kupic to umawiasz sie z nim.
Jest to też jakieś ułatwienie wiec jestem 50/50
AoW - 02-09-2007, 09:27
jak dla mnie ta propozycja jest dobra, gdyż niektórzy ci nie odpisują jak sie o coś pytasz jakieś eq czy gemy
ale ja bym tam jeszcze dodał na ile dni jest ta aukcja wystawiona
sikorgandalf - 02-09-2007, 09:51 Temat postu: Re: Wystawione przedmioty AoW dodałem dni ile trwa aukcja
mnietuniema - 02-09-2007, 10:25
nieee...!
jak coś ci potrzebne to szukaj na targu!
ci którzy chcą by ich propozycje były powszechnie znane piszą o nich w prezentacji,
a co z tymi którzy wystawiają coś w prowincjonalnych miastach - tak na zamówienie? oj, tych to uszczęśliwisz (kupującego i sprzedającego)
a jeszcze bardziej tych którzy poświęcą od czasu do czasu pare ruchów żeby takie miasteczka odwiedzić w poszukiwaniu okazji (np. mnie )
ciekawe kiedy zaczniecie się domagać botów informujących o wystawieniu konkretnego itemka - np. szukasz anielskich trampków to bot wysyła pw z informacją że ktoś je wystawił (no i oczywiście o zmieniających się cenach - też.....)
chcesz handlować - wydawaj pkt ruchu na wędrówkę po targach,
chcesz walczyć - wydawaj je na pogoń za ofiarą,
potrzebny exp? - to maltretuj za nie potworki
ostatecznie
§4
Użytkownik jest odpowiedzialny za wszystko, co dzieje się z jego kontem.
|
|