|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - LV
Anonymous - 03-09-2007, 17:47 Temat postu: LV Proponuje żeby obok nazwy potwora pisal lv na tym da go sie pokonać albo poprostu jaki on ma lv
GzM - 03-09-2007, 18:07
Ale po co takie cos komu? Moze bys rozwina swoja propozycje np. co by to dawalo...
~Fret~ - 03-09-2007, 18:07
E Od kiedy mamy jakieś ograniczenie co do walki z potworem? jeżeli umiemy możemy rozwalić zombi na 2lvlu więc nie rozumiem aluzjoi.No i od kiedy potworki mają lvle?
GzM - 03-09-2007, 18:18
Fretka, niby racja...Jak ktos umie rozlozyc staty to rozwali zamobi na 2 lv... I jak by byl ten lvl to co mialo by to dawac? Ze np nie mozemy zaatakowac zombi bo on ma 8 lvl a my 4? czy jak? Ten temat nie ma sensu...przedewszystkim nie jest rozwiniety i nnie wiadomo o co chodzi...
~Fret~ - 03-09-2007, 18:29
Jest Gracz Który na 66lvlu doszedł do Follhord...Czyli normalnie by tego nie mógł dokonać bo by nie mógł dochodzić do bossów
A 2 sprawa że stwór nie może mieć określonego poziomu bo to nie jest Battle on a my nie chcemy robić z MF gry Tibio itp podobnej he?
Simon08 - 03-09-2007, 19:35
z tego co rozumiem to mu chodzi o to ze przy nazwie potwora pisalby lvl na ktorym gracz moze go pokonac przykladowo jak fretka mowi zombie (2lvl) czyli ze mozesz pokonac zombie na 2 lvl
jesli dobrze zrozumialem to jesetem na Nie
Kactuzz - 03-09-2007, 20:38
Niepotrzebne.
Na portalu powstanie bestiariusz, w którym każdy potwór będzie opisany wraz z lv na jakim średnio się go pokonuje.
Majk - 04-09-2007, 13:56
To raczej zależy od Twoich stat i ekwipunku
kactuzz napisał/a: | Na portalu powstanie bestiariusz, w którym każdy potwór będzie opisany wraz z lv na jakim średnio się go pokonuje. |
No to czekamy
playcz - 04-09-2007, 14:56
18 punkt - Wewnętrzny Regulamin Działu "Propozycje"
Crypton - 04-09-2007, 15:18
Kakashi napisał/a: | albo poprostu jaki on ma lv |
To nie jest aż takie głupie ...
dzięki temu naszła mnie pewna myśl.
Nie sądzicie, że graczom 140lvl+ lajtowo expi się
pod Ballis? Mogłoby zostać wprowadzone utrudnienie ...
Polegałoby to na stopniowym awansie potworów atakujących
graczy względem ich indywidualnego doświadczenia.
Zostałby ustalony poziom minimalny oraz maxymalny dla danego potwora.
W ten sposób 200 lvlowi expiłoby się niewiele łatwiej, jak
125.
Sintui - 04-09-2007, 16:10
C do tematu to jest to całkowicie zbędne.
Każdy zabija stwory na innym lvl'u a średnia nic tu nie da ...
A lv stwora do czego jest potrzebny?
Co do "ewolucji" stworków to jest to całkiem niezły pomysł ...
Bo teraz osoby na wyższych lvl'ach mają bardzo łatwo ... ale z drugiej strony
trzeba by sprecyzować które stwory i jak bardzo mają byc ulepszone ...
tazioo - 06-09-2007, 16:59
mogło by pisac jaki mają lv nie wiem poco ale miło było by popatrzeć że zombi ma 8 lv a ty go ciachasz na 5
Corso - 06-09-2007, 21:24
Mnie sie tam jakoś nie podoba. Sporo ma powstać bestiariusz to nie jest zbyt potrzebne
Cytat: | mogło by pisac jaki mają lv nie wiem poco ale miło było by popatrzeć że zombi ma 8 lv a ty go ciachasz na 5 |
Ja tam wole ciachać graczy na większym lvlu bo raczej nie cieszy mnie wygrana z komputerem który zawsze można oszukać
xJedix - 06-09-2007, 21:47
Cytat: | A 2 sprawa że stwór nie może mieć określonego poziomu bo to nie jest Battle on a my nie chcemy robić z MF gry Tibio itp podobnej he? |
W Tibii nie ma leveli potworów tak słyszałem... Levele potworków są ale w grze bodajże Runescape czy coś takiego... Tam są jakieś gobliny na 2, 5, 12 levelu
|
|