My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Płatne zablokowanie walk z poszczególnym graczem

Lag - 04-09-2007, 18:01
Temat postu: Płatne zablokowanie walk z poszczególnym graczem
Czy nie zdarzyło sie Wam że 1 noob sie na Was uwziął :?: Mi tak... Proponuje by za 10 MF można bybyło zablokowac walki z poszczególnym graczem na stałe ;) )) W zakładce wiadomości byłaby taka zakładka w której byliby gracze z którymi nie można walczyć... Oczywiście można by było z nimi walczyć przez pojedynki i walki teamowe xD
Co Wy na to :?:

Fortesque - 04-09-2007, 18:05

Z jednej strony to dobrze z drugiej nie.
Jeśli miałoby być to wprowadzone to już lepiej by było żeby druga osoba musiałaby to potwierdzić, bo takto by każdy wysyłał esy żeby nie lać się z TOPowcami albo z dobrymi graczami g;) Oczywiście mówie tu o tych nie za dobrych graczach g:P

Gold Player - 04-09-2007, 18:29

Zgadzam się ale nie na zawsze. 10 MF to najwyrzej 1 tydzień, a 35 MF to 1 miesiąc. Jakby tak każdy dał na zawsze to iloś wali by się zmieniła.
Sintui - 04-09-2007, 18:40

Sorki, ale nie jestem zwolennikiem takich blokad.
Nie chcesz z kimś walczyć? - Siedź w mieście lub popraw staty tak byś z nim nie przegrywał ...
Mozesz też kupić sobie prota ...
Taka blokada nie miałaby sensu ... poza tym to kolejna rzeczy dla "bogatszych" ...

Lag - 04-09-2007, 18:41

Sintui napisał/a:
poza tym to kolejna rzeczy dla "bogatszych" ...

no cięzko żeby wydawać kase na każdego gracza :P

ChmuraCS - 04-09-2007, 18:58

Sorry ,ale NONSENS

Po to są Pakty i free exp... +100 lvl walczysz bardzo rzadko i najczesciej zabijasz ,kiedy tamten expi... a na tych LVLach nie ma tylu graczy co na 30,20 ...

i sobie za blokujesz wszystkich Z KTÓRYMI PRZEGRYWASZ i masz same wygrane...

Majk - 04-09-2007, 19:08

Ja jestem na Nie ...
Wiem,że to wnerwiające i męczące walczyć z jednym graczem ... (sam dzisiaj miałem taką sytuację) no ale co zrobić , takie jest prawo dżungli :twisted:

suv - 04-09-2007, 19:22

totalny bezsens :D
wystarczy byc sprytnym i unikac osoby ktora nas notorycznie bije ;) ofc poprawienie statow jest duzo lepszym rozwiazaniem :D

189kuba - 04-09-2007, 21:07

Jak ktoś cię notorycznie leje, to możesz dodać go do przyjaciół i przed każdym wyjściem z zamku szybko sprawdzić czy koleś jest on-line, a jeśli tak to patrzysz na jakim polu on na ciebie czycha i poprostu uważasz żeby nie wejść na to pole. Jak zacznie cię gonić to szybko do zamku i po kłopocie ;)
Sir Coffey - 04-09-2007, 21:58

Jestem przeciw takiej funkcji. Jeśli masz problem z jakimś nękającym Cię graczem to wykup sobie prota lub postaraj się zmienić swoją postać tak, żeby go pokonać.
Jeśli chcesz unikać walki z nim, to najlepiej siedź w mieście. MFO polega na walkach między graczami, ze wszystkimi nie możesz wygrywać - zablokowałbyś możliwość walki z poszczególnymi graczami, którzy są od Ciebie silniejsi i miałbyś tylko same wygrane. Takie coś byłoby bez sensu.
Unikaj tego gracza, jeśli widzisz, że jest online to chowaj się do zamku i nie pozwalaj mu się dogonić kiedy na Ciebie poluje.
Uważam, że taka kolejna usługa jest niepotrzebna.

mariossjex - 05-09-2007, 13:59

Na przekór-na tak :P
Mi to na pewno nie będzie przeszkadzać
Przez to inni nie będą lepsi
A komuś może pomóc