My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Poprawa walki manualnej

Corso - 07-09-2007, 21:12
Temat postu: Poprawa walki manualnej

Chyba nie trzeba wyjaśniać ;]
Szczególnie przydatne w walce z np. duchami gothar, rapsem i serafem #3, kalvadorem z robotnikami itp.

Proszę sie nie czepiać że krzywo wklejone bo robiłem to szybko w paincie nie zwracając uwagi czy dobrze czy źle ;]

A jeszcze jakby komuś wyskakiwała główna strona (czyli wszystkim g:) )
to kliknijcie prawym na obrazek i "pokaż obrazek" (czy coś podobnego ;] )

~Fret~ - 07-09-2007, 21:15

A ja na nie ;] Wtedy było by za łatwo w dodatku gracze którzy się męczyli z nimi normalnie zakładali by tematy że teraz ini mają za łątwo ;]
Gold Player - 07-09-2007, 21:25

Również uważam, że wtedy Duchy gothar byłbyby za łatwe. Może gdyby miałby lepsze staty, to wtedy. Na nie.
Corso - 07-09-2007, 21:29

Cytat:
Wtedy było by za łatwo w dodatku gracze którzy się męczyli z nimi normalnie zakładali by tematy że teraz ini mają za łątwo

A ten servan... coś tam dalej, z piratami ? To też ułatwi walkę osobom z hight lvl'em g:>

Cytat:
Również uważam, że wtedy Duchy gothar byłbyby za łatwe. Może gdyby miałby lepsze staty, to wtedy

Myślę że upek umocnił je tak jak trzeba ;]
Jak zwiększą jeszcze ich staty to nawet z takim systemem ich nie pokonamy g:>

Skailer - 07-09-2007, 21:45
Temat postu: Re: Poprawa walki manualnej
Corso napisał/a:
[url=http://img213.images...ag8.jpg]Obrazek[/URL]

Chyba nie trzeba wyjaśniać ;]
Szczególnie przydatne w walce z np. duchami gothar, rapsem i serafem #3, kalvadorem z robotnikami itp.

Proszę sie nie czepiać że krzywo wklejone bo robiłem to szybko w paincie nie zwracając uwagi czy dobrze czy źle ;]

Mam cos z image schack wyskakuje mi główna stronka :/ ale z tego co widze to nawet niezłe :) przydałoby się szczególnie że przedemną niedłógo właśnie te duchy (św. 3)

I tak jak muwiles na hight lv. to też jest bardzo przydatne :D

playcz - 07-09-2007, 21:48

A mi to lotto 50:50

Ale ograniczenie typu: 2 razy i coś innego i znowu 2 razy typu: osa dzik i wąż: na dzika; na dzika; na ose; nadzika itd.

Simon08 - 07-09-2007, 23:28

kiedys proponowalem ale nie przeszlo poza tym to kogo uderzasz zalezy od szybkosci
kogo wyprzedzisz to tego uderzysz ;]
na nie bo to byl moj pomysl ;p

Anonymous - 08-09-2007, 08:50

Na tak. osmiornice ostatnio ubijałem i po 9 K hp im zostało :x a gdybym najpier 1 potem 2 i 3 to by szybciej było a czy łatwiej to niewiem :)
xJedix - 08-09-2007, 09:54

Myślę że jest to zły pomysł sobie gdyż to by było duże ułatwienie. Na robotnikach (2 robotniki i kalvador) istnieje coś takiego jak częstotliwość ataku (przynajmniej coś takiego zauważyłem). Najczęściej uderzałem robotników a rzadko kalvadora (do momentu jak byli jeszcze robotnicy i kalvador). Co do Servantes jeszcze nie walczyłem ale myślę że też coś takiego istnieje. Można przeanalizować w walce innego gracza. W duchach nie ma czegoś takiego bo równe są a i jeszcze jest kochany rapsik i serafin razem wzięci oraz ośmiornice :P . Co do nich to też nie ma takiego czegoś a przynajmniej tak uważam. Z pomysłem jak wcześniej mówiłem jestem na nie bo było by ułatwienie. Wybierasz sobie kogo atakujesz i go ciągle tępisz aż padnie i następny, następny...
Sintui - 08-09-2007, 10:05

To jest właśnie piękno tej gry ... 1 boss ma 100 życia, a my zamiast go dobić ... atakujemy drugiego g:P
Według mnie nie powinno to być zmieniane ... w tej chwili jest to chyba losowe i tak jest dobrze g:>

Majk - 08-09-2007, 10:46

Hmm wcale nie taki zły pomysł ...
Chociaż z drugiej strony to znaczne ułatwienie ...
Dobrym przykładem są duchy gothar ...
Załatwisz jednego z resztą już jest łatwiej (mniejsze obrażenia Ci zadają)
50/50

suv - 08-09-2007, 17:53

pomysl niby fajne, ze my decydujemy kogo atakujemy, ale z drugiej strony byloby to straszne ulatwienie w walkach z bosami ;)
Emitrius - 08-09-2007, 17:58

A ja bym raczej zrewolucjonizował tą propozycję tylko do takiej postaci że na ekranie walki byłoby widać obok avatara wszystkie dostępne opcje wtedy można by odrazu atakować, uleczać itp. bez potrzebnego klikania i otwierania nowych mini okienek
ChmuraCS - 08-09-2007, 19:25
Temat postu: Re: Poprawa walki manualnej
Na nie. wg. mnie o to w tym chodzi ... na rapsie i serafinie mialem taki niefart ,że raz mi uderzał w tego raz w tego ,a na Kalvadorze i robotnikach pierw w robotników potem w kalvadora :) dlatego zostaje na NIE.
Smuta - 08-09-2007, 19:59

NIE! bo wtedy np ktos kto walczy z osmiornicami bedzie walil jedną a potem bedzie miał łatwiej... no juz nie musze tłumaczyć