|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Poprawa walki manualnej
Corso - 07-09-2007, 21:12 Temat postu: Poprawa walki manualnej
Chyba nie trzeba wyjaśniać
Szczególnie przydatne w walce z np. duchami gothar, rapsem i serafem #3, kalvadorem z robotnikami itp.
Proszę sie nie czepiać że krzywo wklejone bo robiłem to szybko w paincie nie zwracając uwagi czy dobrze czy źle
A jeszcze jakby komuś wyskakiwała główna strona (czyli wszystkim )
to kliknijcie prawym na obrazek i "pokaż obrazek" (czy coś podobnego )
~Fret~ - 07-09-2007, 21:15
A ja na nie Wtedy było by za łatwo w dodatku gracze którzy się męczyli z nimi normalnie zakładali by tematy że teraz ini mają za łątwo
Gold Player - 07-09-2007, 21:25
Również uważam, że wtedy Duchy gothar byłbyby za łatwe. Może gdyby miałby lepsze staty, to wtedy. Na nie.
Corso - 07-09-2007, 21:29
Cytat: | Wtedy było by za łatwo w dodatku gracze którzy się męczyli z nimi normalnie zakładali by tematy że teraz ini mają za łątwo |
A ten servan... coś tam dalej, z piratami ? To też ułatwi walkę osobom z hight lvl'em
Cytat: | Również uważam, że wtedy Duchy gothar byłbyby za łatwe. Może gdyby miałby lepsze staty, to wtedy |
Myślę że upek umocnił je tak jak trzeba
Jak zwiększą jeszcze ich staty to nawet z takim systemem ich nie pokonamy
Skailer - 07-09-2007, 21:45 Temat postu: Re: Poprawa walki manualnej
Corso napisał/a: | [url=http://img213.images...ag8.jpg]Obrazek[/URL]
Chyba nie trzeba wyjaśniać
Szczególnie przydatne w walce z np. duchami gothar, rapsem i serafem #3, kalvadorem z robotnikami itp.
Proszę sie nie czepiać że krzywo wklejone bo robiłem to szybko w paincie nie zwracając uwagi czy dobrze czy źle |
Mam cos z image schack wyskakuje mi główna stronka ale z tego co widze to nawet niezłe przydałoby się szczególnie że przedemną niedłógo właśnie te duchy (św. 3)
I tak jak muwiles na hight lv. to też jest bardzo przydatne
playcz - 07-09-2007, 21:48
A mi to lotto 50:50
Ale ograniczenie typu: 2 razy i coś innego i znowu 2 razy typu: osa dzik i wąż: na dzika; na dzika; na ose; nadzika itd.
Simon08 - 07-09-2007, 23:28
kiedys proponowalem ale nie przeszlo poza tym to kogo uderzasz zalezy od szybkosci
kogo wyprzedzisz to tego uderzysz
na nie bo to byl moj pomysl ;p
Anonymous - 08-09-2007, 08:50
Na tak. osmiornice ostatnio ubijałem i po 9 K hp im zostało a gdybym najpier 1 potem 2 i 3 to by szybciej było a czy łatwiej to niewiem
xJedix - 08-09-2007, 09:54
Myślę że jest to zły pomysł sobie gdyż to by było duże ułatwienie. Na robotnikach (2 robotniki i kalvador) istnieje coś takiego jak częstotliwość ataku (przynajmniej coś takiego zauważyłem). Najczęściej uderzałem robotników a rzadko kalvadora (do momentu jak byli jeszcze robotnicy i kalvador). Co do Servantes jeszcze nie walczyłem ale myślę że też coś takiego istnieje. Można przeanalizować w walce innego gracza. W duchach nie ma czegoś takiego bo równe są a i jeszcze jest kochany rapsik i serafin razem wzięci oraz ośmiornice . Co do nich to też nie ma takiego czegoś a przynajmniej tak uważam. Z pomysłem jak wcześniej mówiłem jestem na nie bo było by ułatwienie. Wybierasz sobie kogo atakujesz i go ciągle tępisz aż padnie i następny, następny...
Sintui - 08-09-2007, 10:05
To jest właśnie piękno tej gry ... 1 boss ma 100 życia, a my zamiast go dobić ... atakujemy drugiego
Według mnie nie powinno to być zmieniane ... w tej chwili jest to chyba losowe i tak jest dobrze
Majk - 08-09-2007, 10:46
Hmm wcale nie taki zły pomysł ...
Chociaż z drugiej strony to znaczne ułatwienie ...
Dobrym przykładem są duchy gothar ...
Załatwisz jednego z resztą już jest łatwiej (mniejsze obrażenia Ci zadają)
50/50
suv - 08-09-2007, 17:53
pomysl niby fajne, ze my decydujemy kogo atakujemy, ale z drugiej strony byloby to straszne ulatwienie w walkach z bosami
Emitrius - 08-09-2007, 17:58
A ja bym raczej zrewolucjonizował tą propozycję tylko do takiej postaci że na ekranie walki byłoby widać obok avatara wszystkie dostępne opcje wtedy można by odrazu atakować, uleczać itp. bez potrzebnego klikania i otwierania nowych mini okienek
ChmuraCS - 08-09-2007, 19:25 Temat postu: Re: Poprawa walki manualnej Na nie. wg. mnie o to w tym chodzi ... na rapsie i serafinie mialem taki niefart ,że raz mi uderzał w tego raz w tego ,a na Kalvadorze i robotnikach pierw w robotników potem w kalvadora dlatego zostaje na NIE.
Smuta - 08-09-2007, 19:59
NIE! bo wtedy np ktos kto walczy z osmiornicami bedzie walil jedną a potem bedzie miał łatwiej... no juz nie musze tłumaczyć
|
|