|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Zapytanie
Gold Player - 14-09-2007, 14:32 Temat postu: Zapytanie Kiedyś stałem sobie pod Devos i zobaczyłem idealną drużynędo ataku. Chciałem zobaczyć czy któryś z moich kolegów z teamu jest online żeby do mnie podszedł i wtedy zrobilibyśmy
1 kolega był offline 2 tak samo. Chciałem zobaczyć na 3 ale przypadkowo z inkonki kolegi ześlizgneła mi się myszka, a palca jujż się powstrzymać nie dało (nawet sekunde to nie trwało). Po odświażeniu strony pisze mi że kolega został wyrzucony z drużyny ponieważ mi się ześliznęła myszka na kosz.
Skońyło się tak że mój najlepszy gracz z drużyny się na mnie obraził mimo przypadku i jest w innej drużynie. Tu pojawia się moja propozycja. Jak kliknę na wyrzucenie jakiegoś gracz z drużyny to żeby po kliknięciu pojawił się komunikat "Czy chcesz wyrzucić gracza .... ?" I możliwości tak lub nie. To pomogłoby wyeliminować takie przypadkowe błędy jak mój. Komentujcie
Torax - 14-09-2007, 14:36
Popieram, sam się nieraz dziwiłem, że takiego czegoś nie ma, jak kogoś wyrzucałem ;>
Ku_Zi - 14-09-2007, 14:38
Przecież swoją drużynę zwykle się dodaje do przyjaciół i wtedy z miejsca widać czy są online
Chociaż takie potwierdzanie mogłoby się przydać
Gold Player - 14-09-2007, 14:41
Racja mogłem dodać nie pomyślałem... ale to nie zmienia tego że jak bym tam coś robił przy drużynie to bardzo łatwo o pomyłkę i klopsik... kolegi nie ma w teamie
Kactuzz - 14-09-2007, 14:47
Przyda się, każdy może się pomylić.
Majk - 14-09-2007, 14:54
ta "pomylić się rzecz ludzka"
Jestem za.
Mysia - 14-09-2007, 16:05 Temat postu: Re: Zapytanie
Gold Player napisał/a: | Kiedyś stałem sobie pod Devos i zobaczyłem idealną drużynędo ataku. Chciałem zobaczyć czy któryś z moich kolegów z teamu jest online żeby do mnie podszedł i wtedy zrobilibyśmy
1 kolega był offline 2 tak samo. Chciałem zobaczyć na 3 ale przypadkowo z inkonki kolegi ześlizgneła mi się myszka, a palca jujż się powstrzymać nie dało (nawet sekunde to nie trwało). Po odświażeniu strony pisze mi że kolega został wyrzucony z drużyny ponieważ mi się ześliznęła myszka na kosz.
Skońyło się tak że mój najlepszy gracz z drużyny się na mnie obraził mimo przypadku i jest w innej drużynie. Tu pojawia się moja propozycja. Jak kliknę na wyrzucenie jakiegoś gracz z drużyny to żeby po kliknięciu pojawił się komunikat "Czy chcesz wyrzucić gracza .... ?" I możliwości tak lub nie. To pomogłoby wyeliminować takie przypadkowe błędy jak mój. Komentujcie |
Jestem Za Przyda się przecież każdy może sie pomylić .Też tak miałam
Lag - 14-09-2007, 16:20
Miss cliki sie zdarzają nawet tym od microsofta oczywiście jestem na TAK Bo przydatne i łatwe do wprowadzenia Wreszcie jakiś fajny pomysł
ARMAGEDON_1987 - 14-09-2007, 16:55
Jak najbardziej jestem za ta propozycja. Mi tez sie tak raz przypadkowo zdażyło
WAATY - 14-09-2007, 19:11
Jestem za dobry pomysł mi sie tak samo zdarzyło i dlatego jestem za
ChmuraCS - 14-09-2007, 19:49 Temat postu: Re: Zapytanie Na tak :] mi sie też kiedyś tak zdarzyło ,ale sie nie obraził
Crypton - 14-09-2007, 19:50
Wzruszająca historia ... nie powiem.
Lepiej pasowałby komunikat
Kod: | Czy na pewno chcesz wyrzucić z drużyny tego gracza? |
ale to jest mało istotny szczegół.
Jestem zmuszony iść za tłumem ... nie mam nic przeciwko aby zostało to wprowadzone.
Jednakże jest pewna komplikacja co do samego tematu, a mianowicie
punkt 18 wewnętrznego regulaminu działu "Propozycje",
który wyraźnie zabrania tworzeniu tematów o jednowyrazowych
nazwach z których ciężko się domyślić o co chodzi w danym temacie.
v_PoGrOmCa_v - 14-09-2007, 19:51
Ludzie. To nie jest głosowanie
ARMAGEDON_1987 napisał/a: | Mi tez sie tak raz przypadkowo zdażyło |
Cytat: | Jestem za dobry pomysł mi sie tak samo zdarzyło i dlatego jestem za |
Te odpowiedzi są takie same to poco pisać post pod postem ?
@Topic
Pomysł jest dobry , ponieważ z pewnością duża ilośc graczy nie ma dobrych łączy co powoduje lagi dlatego takie sytuacje nie są rzadkie. Na pewno ta funkcja będzie przydatna;]
Proszę o dodanie tego pomysłu na listę TODO
I niech mi , któryś napisze , że jest za bo mu się tak zdarzyło
WAATY - 14-09-2007, 19:53
Pomysł jest dobry , ponieważ z pewnością duża ilośc graczy nie ma dobrych łączy co powoduje lagi dlatego takie sytuacje nie są rzadkie. Na pewno ta funkcja będzie przydatna;]
no i co po co piszesz ze po co pisaćpod mostem skoro sam piszesz
playcz - 14-09-2007, 20:47
Cytat: |
Proszę o dodanie tego pomysłu na listę TODO
I niech mi , któryś napisze , że jest za bo mu się tak zdarzyło |
Jestem, Za, nie pisze że mi się tak przydażyło, ale przydażyło się mojemu bratu
Sie zastanawiam czemu wcześniej nikt na to nie wpadł
|
|