My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Kasacja Ranku Po Zablokowaniu Konta

hisay - 19-09-2007, 15:22
Temat postu: Kasacja Ranku Po Zablokowaniu Konta
Ja wnosze o kasowanie ranku po zablokowaniu konta danego gracza bo jesli on ma juz zablokowane konto to po co ma sie ta postac wliczac do pozycji rakingowej. Pisać szczere wypowiedzi. Jesli był juz taki temat to prosze o zablokowanie i nie danie mi ostrzezenia

edit. Mirek

Mirek - 19-09-2007, 15:44

Pomysł dobry i warty uwagi, skasowana wartość mogłaby się zapisywać gdzieś wrazie odbanowania, a gracze zbanowani jednocześnie nie będą brani pod uwagę w rankingu.

Aczkolwiek łatwiej by było ich poprostu nie uwzględniać w rankingu i po sprawie :)

Zyga - 19-09-2007, 16:48

Na ten temat sporo było w testerowni
zanim zablokowane konto można było kasować.
jednak wy tam dostępu nie macie...
W "rozmowie" też coś o tym wspominano.

Po prostu gracz z zablokowanym kontem nie powinien się liczyć w żadnym rankingu.
Takowe konto powinno być uważane za usunięte/nieistniejące.

Gold Player - 19-09-2007, 18:00

Zyga napisał/a:
Po prostu gracz z zablokowanym kontem nie powinien się liczyć w żadnym rankingu.
Takowe konto powinno być uważane za usunięte/nieistniejące.

Ten Tester napisał bardzo mądre słowa, a pomysł popieram. Tacy gracze tylko zaśmiecają rank i nie ma po co ich tam trzymać. W razie sytuacji odbanowania traktowano by ich jak nowych

Mirek napisał/a:
Aczkolwiek łatwiej by było ich poprostu nie uwzględniać w rankingu i po sprawie
graczy

Dosłownie wyjęte mi z klawiatury :wink:

Bronkz - 19-09-2007, 18:16

Mirek napisał/a:
Pomysł dobry i warty uwagi, skasowana wartość mogłaby się zapisywać gdzieś wrazie odbanowania, a gracze zbanowani jednocześnie nie będą brani pod uwagę w rankingu.

Aczkolwiek łatwiej by było ich poprostu nie uwzględniać w rankingu i po sprawie :)

Albo uznać ich, że są w pierdlu i mają ranking : 0 ;]

hisay - 19-09-2007, 18:57

Noi bardzo dobrze, że ten temat sie rozwinoł teraz zostawmy to tylko w admina rękach :d
Zyga - 19-09-2007, 21:12

Cytat:
Ten Tester napisał bardzo mądre słowa, a pomysł popieram. Tacy gracze tylko zaśmiecają rank i nie ma po co ich tam trzymać. W razie sytuacji odbanowania traktowano by ich jak nowych

Zgadnij który to, hehe :D

Cytat:
Albo uznać ich, że są w pierdlu i mają ranking : 0 ;]

Trochę uciążliwe jest za każdym razem zmieniać karę i usuwać ranking.
Staram się to robić przynajmniej z graczami TOP 300.

Temat został już chyba wyczerpany?
Teraz nic innego tylko wprowadzić :wink:

Cyrkiel - 21-09-2007, 18:56

Ja powiem tak to jest pomysł no ale jak ktos dostanie bana na 1 dzen a np był w top 100 to mial duzo ranka i straci to przez jakąś gupote???Albo Jak Gm sie pomyli przpadkiem ze cos zrobił a to nie on i Gm skapnie sie i co rankt stracony?
BARTOSh - 21-09-2007, 19:04

to wtedy masz wpisaną ilość ranka w operacjach GeMa... można dodac ręcznie
poza tym geMy sie nie mylą g:zla

Cyrkiel - 21-09-2007, 22:19

No wiesz ja nic nie muwie ale u mojego kupla sie pomylił oczywsicie z paki wyszed ale człowiek nie jest nie omylny!!
`Patryk - 22-09-2007, 08:00

Wlasnie po co dla gracza ktory ma zablokowane konto ?? usunac xD ranking i niech nie zasmieca nawet tych miejsc 0 gD>
Sax - 24-09-2007, 06:54

Powinnien byc wyzerowany rank tak jak to jest w przypadku mutli.
Dionomites - 26-09-2007, 12:04

Bardzo dobry pomysł bo dlaczego gracz jak mu sie konto zablkuje to on się dalej liczy w kategorii punkty rankingowe. Jestem na tak
Anonymous - 26-09-2007, 23:56

Cytat:
Ja wnosze o kasowanie ranku po zablokowaniu konta danego gracza bo jesli on ma juz zablokowane konto to po co ma sie ta postac wliczac do pozycji rakingowej.

:arrow: Hmm no fakt tak powinno być...
Ale po co ma być coś takiego jak "Całkowite Zablokowanie Konta"
Jak i tak te konto jest już nie do użycia... :-P
Dla mnie powinny Być 2-3 Ostrzeżenia co do tego a potem kasowane konto...
Nie mówię tu o graczach z Multi kontami bo oni dostają inną karę ale tacy co piszą na czacie np:
Cytat:
:arrow: Sprzedam swoje Konto Pisać na GG