My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Do minusika!

rotte. - 26-09-2007, 16:43
Temat postu: Do minusika!
boss/potwór/gracz powalanas jednym ciosem np.: (my - CCC, przeciwnik- XXX, mamy 158 HP) XXX zadał cios i CCC stracil 158 HP. A po przeróbce atakuje nas całą swoją siłą, np.: XXX zadał cios i CCC stracil 213 HP. pomoże nam to dokładnie ocenić siłe przeciwnika. oczywiście kiedy zostaniemy 'na minusie' cofa nas do miasta i mamy 1 HP.
Co o tym sądzicie?[/i][/b]

Kactuzz - 26-09-2007, 16:46

Nie.
Zbyt dużo informacji o przeciwniku.
Można wyliczyć dokładnie jaki ma atak.

(jeżeli nie zabiera nam całego HP to tez można hehe)

cochiloco - 26-09-2007, 16:46

pomysł już był i jestem za
na przyszłosc uzywaj szukajki

Fortesque - 26-09-2007, 17:04

Eee tam nie potrzebne. Teraz po upi'e jest mało broni (przynajmniej na początkowych lvl) co by cię na hita ściągnęły (chyba że masz 158 HP albo jesteś anty g:P ). Jak dla mnie nie potrzebne nawet jak ci walnie za całe HP to wiadomo, że będzie bij po 90% twojego HP jak nie więcej
Gold Player - 26-09-2007, 17:24

Na nie, a zaraz wytłumaczę. Jak niektórzy gracze znają mnie z tego forum to wiedzą że lubię porównywać to do przykładów z życia :cool: A więc dwóch gości by walczyło no i jeden zadałby mu śmiertelny cios, więc ten ma 0 HP i umiera. Dla duszy nie ma nic gorszego niż śmierć (przynajmniej w świecie realnym) więc jak coś może być na minusie ? A zresztą jak powiedziano wcześniej za dużo informacji o przeciwniku.
Kamilo169 - 26-09-2007, 17:35

Gold Player ma świetne teorie na różne tematy i się z nim zgadzam w tym wypadku po co ci to potrzebne, skoro i tak nie zmieni to wyniku walki przecież nie będziesz popylał z minusowym życiem po mapie a skoro przeciwnik zabrał ci całe HP tzn. że masz za mało obrony w stosunku do jego ataku