|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Do minusika!
rotte. - 26-09-2007, 16:43 Temat postu: Do minusika! boss/potwór/gracz powalanas jednym ciosem np.: (my - CCC, przeciwnik- XXX, mamy 158 HP) XXX zadał cios i CCC stracil 158 HP. A po przeróbce atakuje nas całą swoją siłą, np.: XXX zadał cios i CCC stracil 213 HP. pomoże nam to dokładnie ocenić siłe przeciwnika. oczywiście kiedy zostaniemy 'na minusie' cofa nas do miasta i mamy 1 HP.
Co o tym sądzicie?[/i][/b]
Kactuzz - 26-09-2007, 16:46
Nie.
Zbyt dużo informacji o przeciwniku.
Można wyliczyć dokładnie jaki ma atak.
(jeżeli nie zabiera nam całego HP to tez można hehe)
cochiloco - 26-09-2007, 16:46
pomysł już był i jestem za
na przyszłosc uzywaj szukajki
Fortesque - 26-09-2007, 17:04
Eee tam nie potrzebne. Teraz po upi'e jest mało broni (przynajmniej na początkowych lvl) co by cię na hita ściągnęły (chyba że masz 158 HP albo jesteś anty ). Jak dla mnie nie potrzebne nawet jak ci walnie za całe HP to wiadomo, że będzie bij po 90% twojego HP jak nie więcej
Gold Player - 26-09-2007, 17:24
Na nie, a zaraz wytłumaczę. Jak niektórzy gracze znają mnie z tego forum to wiedzą że lubię porównywać to do przykładów z życia A więc dwóch gości by walczyło no i jeden zadałby mu śmiertelny cios, więc ten ma 0 HP i umiera. Dla duszy nie ma nic gorszego niż śmierć (przynajmniej w świecie realnym) więc jak coś może być na minusie ? A zresztą jak powiedziano wcześniej za dużo informacji o przeciwniku.
Kamilo169 - 26-09-2007, 17:35
Gold Player ma świetne teorie na różne tematy i się z nim zgadzam w tym wypadku po co ci to potrzebne, skoro i tak nie zmieni to wyniku walki przecież nie będziesz popylał z minusowym życiem po mapie a skoro przeciwnik zabrał ci całe HP tzn. że masz za mało obrony w stosunku do jego ataku
|
|