My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Coś nowego

Dead Drafter - 28-09-2007, 08:58
Temat postu: Coś nowego
Oto moje propozycje:

1.Wprowadzenie ZESTAWÓW, pewnie każdy grał w rożne gierki np. Diablo i tam za skompletowanie całego equ dostwał dodatkowe premie, :-D
2.Zwiększenie ilości aktywnych gemów z 5 do 6, gdyż o ile będzie nowy update i nowy eq pozwoli na noszenie większej ilości slotów nie będzie co dokładać. :neutral:
3.Nowa mikstura lecząca +10k życia wymagany poziom 120.

Gold Player - 28-09-2007, 09:05

1. Raczej na nie bo zbyt dużo zmian trzeba byłoby wprowadzić. Czasy rewolucji w MF już minęły.
2. Tutaj pól na pól bo z jednej strony masz rację, ale z drugiej strony znowu zbyt dużo zmian.
3. Na nie. Są przecież eliksiry i mikstury regeneracji. One wystarczą w komplecie.

Pitazboras - 28-09-2007, 09:30

1. było nie raz, na przykład tu: https://forum.mfo2.pl/viewtopic.php?t=11696
2. 100% do danej statystyki dzięki gemom to i tak sporo. Już chyba lepiej byłoby wprowadzić nowe gemy (uników, celności itd.), ale oczywiście tego nie proponuję, bo jest na liście tematów zakazanych :D
3. Dopiero co zostały wprowadzone mikstury życia 5. poziomu, nawet ich jeszcze w sklepie nie ma, a już chcesz kolejne wprowadzać? g:galy nie za dużo?

Kamilo169 - 28-09-2007, 12:12

1 :arrow: Już są komplety uzbrojenie które same w sobie są bardzo dobre więc po co ci premia, na nie !!
2 :arrow: Do następnego UpDate mnóstwo czasu pozatym co będą dawały 24%, bezsensu a jak będzie więcej slotów kupisz kolejne 20% proste
3 :arrow: No i jesczze żeby była dostępna w sklepach w Folhord i Ballis, na nie !! kiedyś na pewno będzie coś takiego ale gra nie jest przecież skończona

Zawy - 28-09-2007, 16:49

1. Premia do kompletu by się przydała ( moim zdaniem )
2. 100% to wystarczający bonus z gomów, 100% siła, szczęście, szybkość, Hp i np. 3 do obrony.
3.Jeżeli dostajesz hity powyżej 8k to używaj elik lub zwiększ sobie defa poprzez kupno lepszego ekwipunku lub załaduj więcej w wit bądz inteligencję.
To na tyle.

Lag - 28-09-2007, 17:17

1. Przydałoby się ;) Byłoby bardziej realistycznie :D

2. 100 % w zupełności wystarcza . Nie

3. Masz eliksiry... miksy lv 5 ... starczy . . .

mnietuniema - 30-09-2007, 14:17

1. no nie wiem, nie wiem... niby fajne, ale w diablo to itemki z potworków wypadają więc znacznie łatwiej je zdobyć;
2. wkładać będzie co :) ale problem będzie inny - wszyscy będą mieli takie same zestawy gemów więc będzie no.... nudniej :)
no ale Admin na pewno coś wymyśli :cool:
3. chciałem tylko zauważyć że na lvl 120+ jest też paru magów i gdzieś tam powinny się najpierw mixy many 5 pojawić :)

Sosna - 14-10-2007, 11:31

1. Jakiś procen ostatecznie mógłby dać, choć ja osobiście jestem za kombinacjami eq :P
2. Taką opcję można by dać ale od wyższych poziomów (ok. 150-200lvl)
3. Te mikstury co są w zupełności wystarczą, choć jakaś taka pojedyńcza w qestach czemu nie, choć wątpię czy to ma większy sens