|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Coś nowego
Dead Drafter - 28-09-2007, 08:58 Temat postu: Coś nowego Oto moje propozycje:
1.Wprowadzenie ZESTAWÓW, pewnie każdy grał w rożne gierki np. Diablo i tam za skompletowanie całego equ dostwał dodatkowe premie,
2.Zwiększenie ilości aktywnych gemów z 5 do 6, gdyż o ile będzie nowy update i nowy eq pozwoli na noszenie większej ilości slotów nie będzie co dokładać.
3.Nowa mikstura lecząca +10k życia wymagany poziom 120.
Gold Player - 28-09-2007, 09:05
1. Raczej na nie bo zbyt dużo zmian trzeba byłoby wprowadzić. Czasy rewolucji w MF już minęły.
2. Tutaj pól na pól bo z jednej strony masz rację, ale z drugiej strony znowu zbyt dużo zmian.
3. Na nie. Są przecież eliksiry i mikstury regeneracji. One wystarczą w komplecie.
Pitazboras - 28-09-2007, 09:30
1. było nie raz, na przykład tu: https://forum.mfo2.pl/viewtopic.php?t=11696
2. 100% do danej statystyki dzięki gemom to i tak sporo. Już chyba lepiej byłoby wprowadzić nowe gemy (uników, celności itd.), ale oczywiście tego nie proponuję, bo jest na liście tematów zakazanych
3. Dopiero co zostały wprowadzone mikstury życia 5. poziomu, nawet ich jeszcze w sklepie nie ma, a już chcesz kolejne wprowadzać? nie za dużo?
Kamilo169 - 28-09-2007, 12:12
1 Już są komplety uzbrojenie które same w sobie są bardzo dobre więc po co ci premia, na nie !!
2 Do następnego UpDate mnóstwo czasu pozatym co będą dawały 24%, bezsensu a jak będzie więcej slotów kupisz kolejne 20% proste
3 No i jesczze żeby była dostępna w sklepach w Folhord i Ballis, na nie !! kiedyś na pewno będzie coś takiego ale gra nie jest przecież skończona
Zawy - 28-09-2007, 16:49
1. Premia do kompletu by się przydała ( moim zdaniem )
2. 100% to wystarczający bonus z gomów, 100% siła, szczęście, szybkość, Hp i np. 3 do obrony.
3.Jeżeli dostajesz hity powyżej 8k to używaj elik lub zwiększ sobie defa poprzez kupno lepszego ekwipunku lub załaduj więcej w wit bądz inteligencję.
To na tyle.
Lag - 28-09-2007, 17:17
1. Przydałoby się Byłoby bardziej realistycznie
2. 100 % w zupełności wystarcza . Nie
3. Masz eliksiry... miksy lv 5 ... starczy . . .
mnietuniema - 30-09-2007, 14:17
1. no nie wiem, nie wiem... niby fajne, ale w diablo to itemki z potworków wypadają więc znacznie łatwiej je zdobyć;
2. wkładać będzie co ale problem będzie inny - wszyscy będą mieli takie same zestawy gemów więc będzie no.... nudniej
no ale Admin na pewno coś wymyśli
3. chciałem tylko zauważyć że na lvl 120+ jest też paru magów i gdzieś tam powinny się najpierw mixy many 5 pojawić
Sosna - 14-10-2007, 11:31
1. Jakiś procen ostatecznie mógłby dać, choć ja osobiście jestem za kombinacjami eq
2. Taką opcję można by dać ale od wyższych poziomów (ok. 150-200lvl)
3. Te mikstury co są w zupełności wystarczą, choć jakaś taka pojedyńcza w qestach czemu nie, choć wątpię czy to ma większy sens
|
|