My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Podróż z Ballis do Folhord

Shark - 18-10-2007, 15:21
Temat postu: Podróż z Ballis do Folhord
Nie wiem czy ten temat był poruszany.Przedstawię sprawę jasno:
:arrow: Powinno usunąć się możliwośc atakowania gracza,który płynie z Ballis do Folhord.Wtedy przecież taki ktoś nie jest przygotowany na walkę.Miałem takie zdarzenie,że
już widziałem port w Folhord,a tu nagle wyskoczyło,że nieprawidłowa lokalizacja.Włączyłem przycisk,żeby sie odświeżyło i byłem w Ballis,kasę pochłonęło i okazało się,że ktoś mnie zaatakował.
Moim zdaniem Admin powinen coś z tym koniecznie zrobić ponieważ jest to irytujące i można też uznać to za błąd skoro pobrało mi 1mln,a nie przeniosło mnie do Folhord.

Otika - 18-10-2007, 21:07

albo niech zrobią karawanę z balis do folhord kosztującą ten 1mln
Anonymous - 18-10-2007, 21:32

dużo osób sie nabrało.
Ale fakt, jak tylko sie powinno wejść na pochodnie już nie powinien cię nikt zaatakować.

Majk - 19-10-2007, 08:24

Zabrało Ci 1 mln + to co straciłeś w walce,a jeżeli znowu chcesz popłynąć do Folhord to masz kolejny wydatek ...
SaKe - 19-10-2007, 11:19

zgadzam sie:) tez mnie atakuja nieraz takie anty/noobstaty,ktore wylaza z miasta tylko na polowanie...mialem kilka razy tak,strata kilku milionow +expa
Shark - 24-10-2007, 18:32

Ehh może jakiś Admin wypowie się na ten temat :?:
Bo już czekamy długo,a Admin'i nie odpisują,a powstało już dużo tematów głownie o tej samej treści.Tylko mój temat jest pierwszy w propozycjach.Zauważyłem,że nikt się już na ten temat nie wypowiada jakbyście to ignorowali :-|