|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Leczenie innych
pacibum - 20-10-2007, 19:59 Temat postu: Leczenie innych Wpadłem na pewien pomysł. NA liście TODO bodajże jest wspólna inteligencja dla calej druzyny prawda? Prawda No więc pomyślałem że jezeli team jest teamem to może by tak w inteligencji drużynowej zrobić tak ażeby magowie którzy używają leczenia mogli leczyć innych członków z teamu. chyba zrozumieliście o co mi chodzi???
p.s. Jestem otwarty na wszelką krytykę.
mnietuniema - 20-10-2007, 20:18
pacibum napisał/a: | NA liście TODO bodajże jest wspólna inteligencja dla calej druzyny prawda? |
według mnie - nieprawda teraz masz "Walki z graczami, także drużynowe" - zniknie także drużynowe (nowy skrypt}
pacibum napisał/a: | chyba zrozumieliście o co mi chodzi??? |
zrozumieliśmy przy okazji wcześniejszych tematów o tym
pacibum napisał/a: | Jestem otwarty na wszelką krytykę. |
to dobrze ale krytyka tego pomysłu też już była....
pacibum - 20-10-2007, 20:20
mnietuniema napisał/a: | pacibum napisał/a: | NA liście TODO bodajże jest wspólna inteligencja dla calej druzyny prawda? |
według mnie - nieprawda teraz masz "Walki z graczami, także drużynowe" - zniknie także drużynowe (nowy skrypt}
|
Dlatego napisałem "bodajże"
Anonymous - 21-10-2007, 02:45
Cytat: | No więc pomyślałem że jezeli team jest teamem to może by tak w inteligencji drużynowej zrobić tak ażeby magowie którzy używają leczenia mogli leczyć innych członków z teamu. chyba zrozumieliście o co mi chodzi??? |
Jak to będzie wyglądało.
Gracz XXX użył leczenie Y i uleczył gracza YZYZ
Nie wiem czy to potrzebne, ale jeżeli team nie ma maga to już ma mieć mniejsze szanse ?
tazioo - 21-10-2007, 08:36
Cytat: |
Nie wiem czy to potrzebne, ale jeżeli team nie ma maga to już ma mieć mniejsze szanse ? |
no na to wygląda -.-
Torax - 21-10-2007, 11:02
No a jak woj ma pierścień many? To może uleczać ludzi z teamu ; dd
Tak samo z małymi lvlami, woje mają wystarczająco many na użycie leczenia ; dd
tazioo - 21-10-2007, 15:41
No dobrzze dajcie spokój to nie gra typu silkroad że jest clerik i on wszystkich leczy
chodz muszę przyznać że fajnie by tak było poleczyć sobie team tylko byłby kłopot z ustawieniem inty koleś traci 40hp ty wszystkich uleczasz?
No cóż ja jestem jak najbardziej na tak no ale zobaczymy
hisay - 22-10-2007, 15:25
Nie bo wtedy był by typ w temie np 20lvl i 50 i ten 50 miał bymiksylv2 i tamtego leczył i tamten by miał spore korzyści, wiąze sie z tym sporo przekrętów. Jestem na NIE;]
Shark - 22-10-2007, 17:28
Jestem zdecydowanie na nie.
A tak w ogóle moim zdaniem powinno coś sie zrobić z tymi team'ami,w którcyh jest np.10 level,a w nim stoi sobie 70 level.Max powinna być różnica 10-15 leveli,nie więcej.
Mysia - 23-10-2007, 13:32 Temat postu: Re: Leczenie innych
pacibum napisał/a: | Wpadłem na pewien pomysł. NA liście TODO bodajże jest wspólna inteligencja dla calej druzyny prawda? Prawda No więc pomyślałem że jezeli team jest teamem to może by tak w inteligencji drużynowej zrobić tak ażeby magowie którzy używają leczenia mogli leczyć innych członków z teamu. chyba zrozumieliście o co mi chodzi???
p.s. Jestem otwarty na wszelką krytykę. |
jak najbardziej na nie .
Pomyśl jestem w drużynie z 120 lv np. i on ma miksy życia5 i co walczymy z jakąś inną drużyną i oni padają bo tamten gracz mnie leczył.
Zbyt wielkie ułatwienie dla graczy z mniejszymi lv .Tak jak napisali koledzy
Kamilo169 - 24-10-2007, 20:54
Dobry pomysł jeszcze wyleczmy sami wszystkich pod miastem żeby nie było nieuleczonych :d:d
FaNaToL - 25-10-2007, 21:50
Fajnie by było tylko że noooby y to wykorzystali... wiec raczej na NIE
|
|