|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - PayPal
Am I Insane - 21-10-2007, 07:59 Temat postu: PayPal Może by tak dodać możliwość płatności przez PayPal'a?
Używa się go na allegro i ebay'u, prosty w obsłudze no i mógłbym w końcu sobie kupić pkt MF bo z UK nie mam za bardzo jak z tymi opcjami płatności które są obecnie
X_MaXioR_X - 29-09-2008, 12:43
no właśnie jak wykupić mfy poprzez paypal ??? prosze o pomoc
ADIHC1 - 29-09-2008, 15:43
X_MaXioR_X napisał/a: | no właśnie jak wykupić mfy poprzez paypal ??? prosze o pomoc |
Obecnie nie ma takiej możliwości..
Cytat: | mógłbym w końcu sobie kupić pkt MF bo z UK nie mam za bardzo jak z tymi opcjami płatności które są obecnie |
A moneybookers.com nie umożliwia tego? Ktoś się orientuje?
MichuL - 01-10-2008, 12:40
w grze można przez MoneyBookers, więc kupno z UK nie powinno być problemem, ale to trzeba sobie tam konto założyć, a nie kisić się w PayPalu i myśleć sobie "paypal jest najsławniejszy, wszędzie przez niego zapłacę"
ADIHC1 - 01-10-2008, 12:48
Z drugiej strony, jeśli masz PayPala, to masz kartę kredytową - więc w czym problem wybrać jako kanał płatności w DotPay właśnie kartę kredytową?
real madryt xD - 01-10-2008, 19:11
ADIHC1 mając zwykła karte do bankomatu nic nie da, sam mam taka ale nia nie da sie płacic przez DotPay, musze uzywac karty ojca jesli chce przelewu
ADIHC1 - 01-10-2008, 21:13
A co ma to o czym piszesz do tego o czym ja wspomniałem? Wychodzę z założenia, że jeśli ktoś posiada konto PayPal, to posiada również kartę kredytową (choć z tego co widzę, to nie jest konieczne - można przelać pieniądze z banku na swoje konto PayPal). Tak czy siak, żeby mieć pieniądze na koncie PayPal, to trzeba mieć konto bankowe.
Jeśli masz konto bankowe (np. w UK niech to będzie konto w Lloyds TSB), po wypełnieniu formularza otrzymujesz informacje potrzebne do wykonania przelewu na konto moneybookers.com - ręcznie musisz przelać XX PLN (a raczej równowartość w GBP - niestety to ty musisz ją oszacować) na konto moneybookers.com (w przypadku innego kraju będzie to inna waluta i inny numer konta - w formularzu należy wybrać kraj, w którym ma się konto). Pokręcone toto, do tego to tylko moje domysły (czyt. przelewanie równowartości XX PLN w innej walucie) - jak kogoś to interesuje, to od czego ma support moneybookers.com? Zresztą, jeśli ktoś posiada konto za granicą (a wyłącznie takich osób tyczy się ten temat!), to na 99% ma kartę kredytową, a w takim przypadku kupno punktów MF to banał - kilka kliknięć, kwota do zapłaty jest przeliczna automatycznie po aktualnym kursie waluty, po chwili punkty trafiają na postać..
Kactuzz - 02-10-2008, 19:38
PayPal'a stanowczo odradzam.
Ostatnio miała miejsce masowa czystka kont, nawet tych legalnych.
A przez mb można jak najbardziej.
|
|