|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Powiększenie okna walk...
FaNaToL - 24-10-2007, 10:24 Temat postu: Powiększenie okna walk... Proponuje powiekszyć okno walki i manualnej i atomatycznej, ponieważ jeśli chce sie znaleść jakiś szczegół w walce to ciężko jest do niego dojść ponieważ sie zlewa....
Johans - 24-10-2007, 10:40
Ja wiem o co chodzi, ale twoja treść postu jest mało zrozumiała, Edytuj i napisz dokładniej lub daj screena.
Co do propozycji- Okno walki jak dla mnie jest w sam raz, co nie co przydało by się lekko powiększyć, ale nie koniecznie...
Może chodziło ci o czcionkę? bo przydała by się o 1 góra 2 rozmiar większa.
Edit.
FaNaToL
Nie mogłeś edytować 1 postu.?
Tylko musisz dawać co zdanie 1 post ?
Dla mnie takie coś to jest "Nabijanie postów"
FaNaToL - 24-10-2007, 10:44
NIE tylko żeby powiekszyć gdziś o
tyle....
mnietuniema - 24-10-2007, 10:50
chyba mu chodzi o to by więcej ruchów było widoczne i żeby np. łatwiej było duble wyłapywać
w sumie - drobiazg, są ważniejsze rzeczy
FaNaToL - 24-10-2007, 10:54
mnietuniema napisał/a: | chyba mu chodzi o to by więcej ruchów było widoczne i żeby np. łatwiej było duble wyłapywać
w sumie - drobiazg, są ważniejsze rzeczy |
o to chodzi.... wei m że drobiazg ale porzyteczny
mnietuniema - 24-10-2007, 11:18
FaNaToL napisał/a: | mnietuniema napisał/a: | chyba mu chodzi o to by więcej ruchów było widoczne i żeby np. łatwiej było duble wyłapywać
w sumie - drobiazg, są ważniejsze rzeczy |
o to chodzi.... wei m że drobiazg ale porzyteczny |
dawno, dawno temu, za górami, za lasami w odległym królestwie ludzie tam mieszkający do przekazywania informacji używali nie tylko myszki i klawiatury ale także kawałka papieru i np. długopisu... potem nadeszła plaga moli książkowych, pożarła cały papier i ludzie zatracili umiejętność posługiwania się tą zaginioną sztuką - pisaniem odręcznym...
(mole pożarły też słowniki ortograficzne, a inne bugi wyłączyły tę opcję w ff...)
poza tym niektóre walki są tak długie, że do wyłapania jakichkolwiek zależności potrzeba kilkanaście, a nawet kilkadziesiąt tur, więc kilka linijek nikogo nie zbawi
ADIHC1 - 24-10-2007, 12:57
Nie widze potrzeby zmieniania czegokolwiek. A jesli to przeszkadza Ci
w analizowaniu przebiegu walki, to od tego jest Paser raportow - daje
wystarczajaco duzo informacji o stoczonej walce..
Kamilo169 - 24-10-2007, 20:51
Chodzi mu oto żeby więcej było napisane bo teraz chyba są tylko 2-4 linijki
Bronkz - 24-10-2007, 21:11
Niepotrzebne. Jak ADI już wspomniał to parser wszystko wam powie
Takie duperele są mniej potrzebne niż inne (potrzebniejsze) rzeczy
Ziomusiq - 25-10-2007, 18:35
trele morele
tutaj wkracza GreaseMonkey(dodatek do mozilla firefox), masz jakiś problem to zainstaluj i napisz skrypt w JS
JS(JavaScript) to język dokonujący zmian po stronie użytkownika( w połączeniu z PHP to prawdziwe cudo dla stronorobów) - można skonstruować skrypt który rozwiąże twój problem.
widzę też coś o rozmiarze czcionki: tu polecam stylish(dodatek do firefoxa) pozwala dodawać własne pliki stylu(CSS) zwiększenie czcionki to około 30 sekund roboty z czego 20 to szukanie odpowiedniej linijki kodu
RockLeePower - 07-11-2007, 19:49
Czy powiekszyc to moze nie, poprostu zeby naprzyklad ataki jednej osoby od drugiej (badz potwora) w jakis sposub by sie roznily, moze chociazby slabym kolorem, ktory nierzuca sie bardzo w oczy ale jednakj sie odroznia, by bylo wtedy latwiej po walce cos znalezc.
Endry - 07-11-2007, 20:02
wcale nie FaNaToL napisał/a: | porzyteczny | ; > mi sie wydaje ze jest czytelny, chociaz dawno nie walczylem.. predzej jakis 1mm odstepu miedzy jednym ruchem a drugim...
Shock - 08-11-2007, 14:51
Chyba kumam o co ci biega
Myślę, że to mogłoby być przydatne! Często po przegranej walce analizuję swoje błędy i poprawiam intę. I niestety masz rację w tak małym oknie trudno zaleźć ten szczegół przez który przegraliśmy ;\ Choć muszę przyznać, że czasami takie błędy widać na pierwszy rzut oka
`Patryk - 08-11-2007, 15:01
Khrm to jest tak potrzebne jak wrzód na pupie , oj tam pare linijek dluzsze a nie mozesz sobie przewinac/ogladac walki powoli i analizowac ?
Takie to ciezkie ?
Watpie , a jak nawet przegrales walke i masz prota to mozesz obejrzec ja kilka razy.
Wg. mnie propo nie potrzebna
Shark - 08-11-2007, 15:27
Hmmm jestem na NIE.Lepiej byłoby zrobić coś takie jak zatrzymanie walki w tym momencie który my chcemy.Chodzi o coś takiego jak WINAMP.Przyspieszanie,zwalnianie,stopowanie,branie walki od początku.
|
|