|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - 2 Propozycje dot. drużyn
Lag - 30-10-2007, 17:22 Temat postu: 2 Propozycje dot. drużyn 1. Proponuje zrobić coś takiego jak walka o pozycje lidera. Odbywałoby się to na tym, by jakiś członek teamu mógł wysłać pojedynek szefowi o nic oprócz pozycji lidera. Gdyby wygrał zwykły członek on zostałby liderem... To by urozmaiciło drużyny
2. Proponuje zrobić coś takiego by w profilu od razu można by było zaprosić do teamu. Byłoby to szczególnie pomocne gdy ktoś ma długi nick.
Kores - 30-10-2007, 18:05
Realag niezłe pomysły:)^^ ale fajnie by bylo jagbys to zaprojektowal i pokazał w screenach jak to dokładnie bedzie wyglądało
Majk - 30-10-2007, 18:43
1.Nie wiem ale wydaje mi się,że jest dobrze tak jak teraz.
Zakładam drużynę i to ja jestem jej "kapitanem"
Odnośnie Twojej propozycji napewno da się odrzucić dany pojedynek no ale wtedy to szef wyjdzie na ...
2.Wydaje mi się,że już było proponowane.
FeaR - 30-10-2007, 19:14
1.Jak szef ma 150lv a Ty 50? to nie będzie za Ciekawie
2.Może być,bo czasami to przeszkadza
Fortesque - 30-10-2007, 19:28
1. A pocóż coś takiego. Lider się niczym nie różni od członka (tylko tym, że może przyjmować wyzwania, graczy i jest oddzielnie napisany w "drużyny" ).
2. Pomysł ciekawy możnaby szybciej brać graczy do teamu. Zaoszczędziłoby to paru klików .
Dionomites - 30-10-2007, 19:29
1) Pomysł beznadziejny. To jak np. team ma szefa 6 lvl a gracz w jego 30 lvl to wiadomo kto caly czas bylby liderem.
2) Jest dobrze jak jest. Nic nie trzeba zmieniać
Pitazboras - 30-10-2007, 19:44
1. Urozmaiciłoby drużyny, ale myślę, że lepiej byłoby gdyby szef przy tworzeniu drużyny mógł wybrać między możliwością walki o stołek a stałym liderem (czyli jak jest teraz).
2. Ta propozycja chyba gdzieś była, nie chce mi się teraz szukać.
Dionomites - 30-10-2007, 19:46
Piatazboras dobry pomysl ten 1. (tak przy okazji za co mnie ukarałes ten 2 raz)???
Przecież wszystko jest w opisie ostrzeżenia... - Pit
Lag - 30-10-2007, 20:18
Dionomites napisał/a: | 1) Pomysł beznadziejny. To jak np. team ma szefa 6 lvl a gracz w jego 30 lvl to wiadomo kto caly czas bylby liderem. |
O lol. . . Ciągle sie zastanawiam skąd sie tacy ludzie biorą . . .
Napisałem że to byłby pojedynek a skoro to byłby pojedynek to drugi gościu musiałby to zaakceptować, nie
Cyrkiel - 01-11-2007, 21:41
Mojm Zdaniem Pomysł jest zły bardzo zły bo jak by sie czuł ktos kto zalozył tim w co jest w top 10 a ktos z drużyny by mu odbił naprawde bez sens.
Lag - 01-11-2007, 21:45
Cyrkiel napisał/a: | Mojm Zdaniem Pomysł jest zły bardzo zły bo jak by sie czuł ktos kto zalozył tim w co jest w top 10 a ktos z drużyny by mu odbił naprawde bez sens. |
I kolejny bezsensowny post Jakbyś przeczytał mojego posta wyżej na pewno byś tak nie napsiał... Ja napisałem, że najpierw trzeba ten pojedynek przyjąć
Cyrkiel - 01-11-2007, 21:48
Sorka no masz racje nie mam czasu czytac całego tematu ale to i tak jest to bez sensu bo Druzyna opiera sie na przyjecialach z gry itp a nie zeby ktos komus mial odbierac drużyne nawet po przez poja ktorego nie musisz przyjąć
Lag - 01-11-2007, 21:51
Cyrkiel napisał/a: | Sorka no masz racje nie mam czasu czytac całego tematu ale to i tak jest to bez sensu bo Druzyna opiera sie na przyjecialach z gry itp a nie zeby ktos komus mial odbierac drużyne nawet po przez poja ktorego nie musisz przyjąć |
No tak, ale jeśli ktoś wyśle komuś poja to znaczy, że go nie lubi
Cyrkiel - 01-11-2007, 21:55
To nie wiem po co taki tim z takimi co sie nie lubia muwie ze to jest Bez Sensu i koniec Zły pomysł i tyle
Lag - 01-11-2007, 21:57
Cyrkiel napisał/a: | To nie wiem po co taki tim z takimi co sie nie lubia muwie ze to jest Bez Sensu i koniec Zły pomysł i tyle |
Zmieniam zdanie, masz najwyżej 7 lat Twój post nie ma żadnego sensu...
|
|