|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Depozyt
Artoxis - 01-11-2007, 23:14 Temat postu: Depozyt Myślałem trochę nad zmianami w grze więc zapisze tu swoją sugestię.
Otóż uważam, że w owym depozycie miejsca nie trzeba zmieniać, ale jeśli jednak depozytuje jakies miksy to żeby nie wchodzily pojedynczo do depozytu tylko jako całość.
Proszę o komentarze.
MichuL - 01-11-2007, 23:29
propozycja jest całkiem całkiem, bo przecież mała butelka nie zajmuje tyle miejsca co duża zbroja no ale z drugiej strony jak wszyscy pochowają wszystkie miksy to mało co będzie wypadać w PvP
ps. 18 pkt regulaminu propozycji
Hate - 02-11-2007, 01:44
Mnie się wydaje że obaj macie częściowo rację. Proponuję kompromis i np 30-50 miksów na slot depozytu. Nie schowasz wszystkiego więc coś można zdobyć PvsP, a można na jednym miejscu depozytu schować np eliksiry do późniejszego wykorzystania/sprzedania.
ADIHC1 - 02-11-2007, 02:08
Chowanie zwyklych miksow, wg mnie, mija sie z celem - nie sa
wiele warte, wiec po co to cale zamieszanie? Jedynymi miksami,
jakie bralbym pod uwage, to eliksiry i mikstury regeneracji (ew.
miksy zycia, ktore nie sa dostepne w sklepie)..
Majk - 02-11-2007, 09:59
Cytat: | (ew.
miksy zycia, ktore nie sa dostepne w sklepie).. |
Czyli mikst lv5
Zgadzam się z Adim,że w depozycie powinny być chowane miksy bardziej wartościowe od zwykłych mikstur
Shark - 02-11-2007, 10:04
Hmmm i można zrobić jeszcze jakieś ograniczenia lvl.Np.można chować do depo mixy życia lvl 2 jeśli nie ma sie jeszcze 15 levela.Można chować mixy życia lvl 3 jeśli nie ma sie jeszcze 35 lvl itd.itp.
Oczywiście moja wypowiedź tylko troszkę uzupełnia wypowiedź ADIHC'a1.
Lukasz5 - 02-11-2007, 12:26
ale jak ktos bedzie chcial schowac wszystkie midxy np renegeracji a tym akurat sie leczy to wiadamoo ze przegra
Shark - 02-11-2007, 17:08
Lukasz5 napisał/a: | ale jak ktos bedzie chcial schowac wszystkie midxy np renegeracji a tym akurat sie leczy to wiadamoo ze przegra |
To przed walką je sobie wyjmie.Nikt kto kupuje mixy rege nie byłby taki głupi,żeby o tym zapomnieć.
Hate - 03-11-2007, 11:42
grasantka napisał/a: | ...jestem na 33 lev, więc mi ich szkoda było i chciałam schować, bo na razie i tak nie uda mi się dojść do miast za Eliar. |
Buuu.... Pospiesz się z tymi Duszkami Gothar- proste są
A co do tematu:
lukasz5 napisał/a: | ale jak ktos bedzie chcial schowac wszystkie midxy np renegeracji a tym akurat sie leczy to wiadamoo ze przegra |
Bredzisz... nie zbyt można coś wywnioskować z tej wypowiedzi ale biorąc ją na domysł:
Kto chowa do depozytu wszystkie mikstury którymi sie leczy a potem idzie walczyć?
omg
|
|