|   | 
								My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 | 
								  | 

Śmietnik - Depozyt 

Artoxis - 01-11-2007, 23:14 Temat postu: Depozyt Myślałem trochę nad zmianami w grze więc zapisze tu swoją sugestię.

Otóż uważam, że w owym depozycie miejsca nie trzeba zmieniać, ale jeśli jednak depozytuje jakies miksy to żeby nie wchodzily pojedynczo do depozytu tylko jako całość.

Proszę o komentarze.
												 MichuL - 01-11-2007, 23:29
  propozycja jest całkiem całkiem, bo przecież mała butelka nie zajmuje tyle miejsca co duża zbroja no ale z drugiej strony jak wszyscy pochowają wszystkie miksy to mało co będzie wypadać w PvP

ps. 18 pkt regulaminu propozycji
												 Hate - 02-11-2007, 01:44
  Mnie się wydaje że obaj macie częściowo rację. Proponuję kompromis i np 30-50 miksów na slot depozytu. Nie schowasz wszystkiego więc coś można zdobyć PvsP, a można na jednym miejscu depozytu schować np eliksiry do późniejszego wykorzystania/sprzedania.
												 ADIHC1 - 02-11-2007, 02:08
  Chowanie zwyklych miksow, wg mnie, mija sie z celem - nie sa 

wiele warte, wiec po co to cale zamieszanie? Jedynymi miksami, 

jakie bralbym pod uwage, to eliksiry i mikstury regeneracji (ew. 

miksy zycia, ktore nie sa dostepne w sklepie)..
												 Majk - 02-11-2007, 09:59

| Cytat: | 	 		  (ew.

miksy zycia, ktore nie sa dostepne w sklepie).. | 	   

Czyli mikst lv5 

Zgadzam się z Adim,że w depozycie powinny być chowane miksy bardziej wartościowe od zwykłych mikstur
												 Shark - 02-11-2007, 10:04
  Hmmm i można zrobić jeszcze jakieś ograniczenia lvl.Np.można chować do depo mixy życia lvl 2 jeśli nie ma sie jeszcze 15 levela.Można chować mixy życia lvl 3 jeśli nie ma sie jeszcze 35 lvl itd.itp.

Oczywiście moja wypowiedź tylko troszkę uzupełnia wypowiedź ADIHC'a1.
												 Lukasz5 - 02-11-2007, 12:26
  ale jak ktos bedzie chcial schowac wszystkie midxy np renegeracji a tym akurat sie leczy to wiadamoo ze przegra
												 Shark - 02-11-2007, 17:08

| Lukasz5 napisał/a: | 	 		  | ale jak ktos bedzie chcial schowac wszystkie midxy np renegeracji a tym akurat sie leczy to wiadamoo ze przegra | 	  

To przed walką je sobie wyjmie.Nikt kto kupuje mixy rege nie byłby taki głupi,żeby o tym zapomnieć.
												 Hate - 03-11-2007, 11:42

| grasantka napisał/a: | 	 		  | ...jestem na 33 lev, więc mi ich szkoda było i chciałam schować, bo na razie i tak nie uda mi się dojść do miast za Eliar.  | 	  

Buuu.... Pospiesz się z tymi Duszkami Gothar- proste są   

A co do tematu: 

| lukasz5 napisał/a: | 	 		  | ale jak ktos bedzie chcial schowac wszystkie midxy np renegeracji a tym akurat sie leczy to wiadamoo ze przegra | 	  

Bredzisz... nie zbyt można coś wywnioskować z tej wypowiedzi ale biorąc ją na domysł:

Kto chowa do depozytu wszystkie mikstury którymi sie leczy a potem idzie walczyć?

omg

| 

|