|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Ostatnio sprzedane
Jeremy - 08-11-2007, 20:22 Temat postu: Ostatnio sprzedane Witam!
Przedstawiam moją propozycję dotyczącą ostatnio sprzedanych rzeczy w sklepie. Na pewno większość z was miała sytuację ''zniknięcia przedmiotu''. Przeszukaliście depozyt, targ, ale nie da sie sprawdzić czy omylkowo nie sprzedało się jej w sklepie. I właśnie, po wejściu w sklep, nastepnie w zakładkę Ostatnio sprzedane pokazywałoby się nam jakie ostatnio rzeczy sprzedaliśmy (danym mieście i za ile).
Sorry, jak było, ale ja sie nie doszukałem
ADIHC1 - 08-11-2007, 20:36
Czemu tylko w danym miescie? Przedmiot mozna spieniezyc w dowolnym miejscu.
Taka zakladka moglaby byc chocby w plecaku - powiedzmy 'zeszyt' w ktorym sa
odnotowane (log) wszystkie sprzedaze (jakichkolwiek) przedmiotow..
`Patryk - 08-11-2007, 20:36
Jak cos sprzedajesz to uwazaj , pomysl zbedny
a i sam z siebie przedmiot sie nie moze sprzedac wiec nie moze zniknac , a jak sie skonczy jakas aukcja to trza troche poczekac co wiemy , jesli jednak sie nie dostanie to sie zglasza to ludzi na "stopniu" i oni juz to zalatwia.
Sklep to sklep w sklepie sie kupuje a nie sprzedaje od sprzedawania jest targ lub opcja w zakladce "przedmioty" (oczywiscie jak jestesmy w miescie). To chyba bylo by na tyle
pomysl na nie
Ps. Nie wiem czy dobrze zalapalem ocb jak cos to sie nie czepiac
Endry - 08-11-2007, 22:17
moze umiejscowienie troche nie pasuje, lecz pomysl jak najbardziej trafny ; ) mam ponad 70 itemkow w plecaku, i czasem jak cos sprzedaje na szybko do sklepu moge sie walnac, a potem bede dochodzil kilka dni gdzie ja to mam ;> na tak
Artoxis - 09-11-2007, 12:46
Jestem "ZA", mam nadzieje, że po tym nie będzie postów ze zgubionymi itemami.
FeaR - 09-11-2007, 12:52
ADIHC1 napisał/a: | Czemu tylko w danym miescie? Przedmiot mozna spieniezyc w dowolnym miejscu.
Taka zakladka moglaby byc chocby w plecaku - powiedzmy 'zeszyt' w ktorym sa
odnotowane (log) wszystkie sprzedaze (jakichkolwiek) przedmiotow.. |
I jeszcze w jakim mieście sprzedaliśmy
Za!
Shock - 09-11-2007, 15:40
Hmm...z jednej strony pomysł dobry bo jak się ma wiele przedmiotów i się je hurtowo sprzedaje to gdzieś się można machnąć i sprzedać nie to co trzeba.
Z drugiej strony raczej powinno się być uważnym co się sprzedaje i nie robic tego na szybko bo wiadomo że coś nie tego pójdzie ;/
Nie wiem co myśleć o tym pomyśle
|
|