|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Czachy - umilić im życie
zzibi2 - 10-11-2007, 11:23 Temat postu: Czachy - umilić im życie Propozycja bardzo prosta.
Dla osób które mają czerwone czachy - zablokować możliwość atakowania słabszych graczy...
Conrado - 10-11-2007, 11:25
czemu mamy im zabraniać atakować graczy każdy może oni też chcą mieć medal za głupotę i i tak ktoś ich zabije jak wyjdą tylko z miasta
zzibi2 - 10-11-2007, 11:27
Conrado17 napisał/a: | czemu mamy im zabraniać atakować graczy każdy może oni też chcą mieć medal za głupotę i i tak ktoś ich zabije jak wyjdą tylko z miasta |
Taki medal jest bez sensu (głupotą), a tylko przeszkadza innym
Jeśii ktoś uważa że jest ok, to może jeszcze wprowadzić medal za ilość banów od GMa..
Conrado - 10-11-2007, 11:29
zzibi2 napisał/a: | Conrado17 napisał/a:
czemu mamy im zabraniać atakować graczy każdy może oni też chcą mieć medal za głupotę i i tak ktoś ich zabije jak wyjdą tylko z miasta
Taki medal jest bez sensu, a tylko przeszkadza innym |
Ale ta gra też jest grą chociaż psują ją innym graczom ;/
i nie możemy innym zabronić atakowania ;/
Q.U. - 10-11-2007, 11:29
Zbędne. Patrz na listę TODO
Cytat: | • Usunięcie medali za wszelakie przegrane, remisy, niesprawiedliwe zabójstwa. |
Soft - 10-11-2007, 12:01
Wystarczy dojść do Eliar i już jest czach o 80% mniej.
Kores - 10-11-2007, 12:02
Pomysł jest bezsensu,niektózy gracze grają w to właśnie na czachy...
Każdy gracz ma inny styl na gre....niektórzy na czachy drudzy na ranq a trzeci na doświadczenie...
Na nie
FeaR - 10-11-2007, 12:05
Jak Ci sie nie podoba to nie graj -.-
A to jest gra i każdy może grać jak mu sie podoba
Anonymous - 14-11-2007, 14:56 Temat postu: Re: Czachy - umilić im życie
zzibi2 napisał/a: | Propozycja bardzo prosta.
Dla osób które mają czerwone czachy - zablokować możliwość atakowania słabszych graczy... |
Dla mnie propozycja bezsensu. Można to przedstawić taki sposób...
Jest wioska xXx (są wojownicy jak i magowie) i wyobraź sobie teraz, że ludzie mieszkając tam mogą zabijać tylko równych bądź lepszych-jaki miało by to sens?...
Jak ktoś ma czaszkę i jest żądny krwi to zabija słabszego (swoją zwierzynę)...
Endry - 14-11-2007, 17:19
Sus_pect napisał/a: | Jak ktoś ma czaszkę i jest żądny krwi to zabija słabszego (swoją zwierzynę)... |
a potem łowcy głów na niego polują, a potem zabijają.. i tak koło sie zamyka. Mi tam czaszki nie przeszkadzają. Jest coś takiego jak miss click... Na mniejszych lvlach zdarza sie to bardzo często.. (sam coś o tym wiem... stoisz pod miastem, spamujesz "Odśwież" i czekasz aż pojawi sie na twoim lvlu... kliknięcie + mały lag + ucieczka domniemanego przeciwnika z pola = najczęściej zaatakowanie słabszego gracza) .
`Patryk - 14-11-2007, 18:01
Sa noobstaty , sa anty sa tez inne profesje a niektorzy maja profesje nooba
Kazdy gra jak chce. Zaatakuje cie noobek nabij wiekszy lvl i go gneb od i cala historyja
JYN - 14-11-2007, 18:24
Soft napisał/a: | Wystarczy dojść do Eliar i już jest czach o 80% mniej. |
hehe dokładnie to jest najlepsze rozwiązanie a ten ~20lv nie wbija się aż tak długo i po prostu problemu nie ma .
Co do medalu za czachy hmm... mogę sie na ten temat wypowiedzieć bo sam takowy miałem (1414 czach ;p) Faktycznie szybko się nudzi ale żeby być na 1 miejscu nie jest aż tak łatwo jak by się zdawało.
Kores napisał/a: | I trzeba szanować każdego... |
Dokładnie każdy gra jak lubi i ma do tego prawo
Jednym słowem mi czachy nie przeszkadzają --> na nie
~Fret~ - 14-11-2007, 19:36
Czachy - Sposób gry niektórych Graczy
Na s1 byłem 3...Prawie 2 1mln Golda na koncie (16lvl) i czysta gra z narzekającymi noobami...
Często czacha to gracz któremu nudzi się zwykła gra...
Czachy Rox!
Na nie.
Shock - 15-11-2007, 15:19
ehh...niepotrzebne.....każdy gracz chce mieć medal dobrzy mają medale za wygrane rank itd. a słabi mają medale za to na co ich stać
|
|