My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - targ

1000 - 20-11-2007, 15:40
Temat postu: targ
w ballis nie można obejrzeć swoich ani onserwowabych przez siebie aukcji na starym kontynencie co może być pewnym utrudnieniem dla wielu graczy więc może by zrobić w ballis i w follhordzie jakąś rozgłośnie radiową (czy jakos inaczej by sie to nazywalo :-D ) na targu? za kasę pozwalałaby obejrzeć swoje i/lub obserwowane aukcje na innym kontynencie :-) co o tym sądzicie?
Kactuzz - 20-11-2007, 16:06

Hmmm pomysł mi się bardzo podoba.
Myślę, że np 100k za każdorazowy na dostęp do swoich i obserwowanych aukcji z poprzedniego kontynentu.

Megumi - 20-11-2007, 16:28

Taakkk pomysł jest super :mrgreen: ale powinno być w targu twoje aukcje i tam powinno być jak myślicie :?: :?:
Zahirek II - 20-11-2007, 16:39

venomous snake napisał/a:
Taakkk pomysł jest super :mrgreen: ale powinno być w targu twoje aukcje i tam powinno być jak myślicie :?: :?:
lol przecierz jest TWOje Aukcje a co do pomyslu 50/50 bo nie mam takiego lvla pomysl spoko ale troche ruchu sie przyda :P
Bart - 20-11-2007, 16:47

Pomysł świetny. Gracze z Ballis nie ponosiliby takich strat złota na podróż do Folhord.

Cytat:
a co do pomyslu 50/50 bo nie mam takiego lvla

Mogłeś się nie wypowiadać.

FeaR - 20-11-2007, 17:36

Pomysł Super miałem go napisać ale nie wiedziałem czy już coś takiego było...
Ale czemu trzeba płacić >< chociaż dla +100lv to nie problem...
P.S-Nie można oglądać aukcji np: z Folhord ,ponieważ nie znamy na Salamandrii żadnych miast W których można je oglądać :D

1000 - 20-11-2007, 19:20

jawor z całym szacunkiem ale wyskoczyłeś z tymi ziemniakami jak ostatni idiota :evil:

a czy w następnych miastach będzie można sprawdzić aukcje na starym kontynencie to wie tylko admin :-D ale mi sie zdaje że raczej takiej opcji nie będzie bo przecież ballis to pierwsze miasto na salamandrii i kapitan gohan mówił że te miasto jest najbliżej starego kontynentu :???:

a swoja drogą to ten stary kontynent dobrze byłoby jakoś nazwać bo raczej nikt sie nie przyzwyczaji żeby na niego "świat" mówić :-P

JYN - 20-11-2007, 21:00

hehe na wszystko jest rozwiązanie ja sobie normalnie sprawdzam aukcję będąc w ballis :twisted:
Co prawda schodzi troszkę dłużej niż normalnie ale zawsze można zobaczyć :)
Na każdym serwie jest troszkę inaczej. Wytłumaczę to na przykładzie s3.
Każda aukcja ma swój numer np. "(83871) Czerwona Zbroja Sztuk: 1" i wystarczy napisać coś takiego w przeglądarce:
Kod:
http://s2.my-fantasy.net/market.php?p=search&aid=
i na końcu numer aukcji czyli:
Kod:
http://s2.my-fantasy.net/market.php?p=search&aid=83871

wklejamy w przeglądarkę i śmiga ;p
Wystarczy mieć same numery aukcji.
Jeżeli chodzi o s2 to zamiast http://s2 dajemy http://s4 i śmiga tak samo.
Najlepiej zapisać sobie numerki w notatniku i potem zmieniać końcówki.

1000 - 20-11-2007, 21:15

jyn metoda dobra ale ja sobie teraz troche pogdybam :razz: a co jak ktoś ma w 4 miastach po 3 aukcje wystawione a w dodatku ze 4 czy więcej obserwuje? ja sie własciwie do tego typu nie zaliczam ale sa tacy co tak robią :razz: i podejrzewam że taki ktos to by się niegorzej wściekł zanim by przejrzał te wszystkie aukcje twoją metodą :-P
JYN - 21-11-2007, 09:59

może i tak ale jak ja wystawiałem z reguły różne rzeczy po 3 w 4-6 miastach to i tak dawałem rade, po prostu kopiowanie z notatnika aż tak długo mi nie schodziło.
Co prawda lepiej może by było gdyby za kasę normalnie można było sobie sprawdzić :)

ADIHC1 - 21-11-2007, 15:05

Tak czytajac to co pisze JYN, doszedlem do wniosku, ze linki, o ktorych
wspomina, mozna smialo dodawac do zakladek przegladarki. I to moze
byc calkiem wygodny sposob ; >

1000 - 05-12-2007, 22:08

odświerzę :-)
może ktoś jeszcze się wypowie? :-D

Winix - 06-12-2007, 15:40

1000 napisał/a:
odświerzę :-)
może ktoś jeszcze się wypowie? :-D

Co tak mało napisałeś!? :-P

Co do tematu...

Jestem na TaK. Jak na razie muszę tracić 2 mln, żeby przepłynąć do Folhord zobaczyć Moje Aukcje i żeby wrócić do Ballis jeszcze. A to jest zawsze kasa, która się w jeden dzień nie uzbiera. ;)