|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Emotikony
Bart - 29-11-2007, 14:39 Temat postu: Emotikony Co w na to żeby odnowić system emotikonów na czacie oraz aby wprowadzone je na prywatnych wiadomościach w grze. Byłbym także za tym żeby było ich więcej i aby wprowadzono taką tabelkę obok kliknięcia "Wyślij" i "Odśwież".
Mniej więcej tak by to mogło wglądać.
Proszę się wypowiadać...
JYN - 29-11-2007, 14:44
Jak dla mnie nic szczególnego chodź cieszy oko
Admini w chwili wolnego czasu [jak go w ogóle mają ] mogli by coś takiego dorobić. Chodź nie jest to niezbędne...
Bart - 29-11-2007, 14:45
Dokładnie. Jest to rzecz zbędna ale odświeży grę.
ADIHC1 - 29-11-2007, 14:46
Dac kolejna zabawke dzieciakom? Zeby bylo jeszcze bardziej kolorowo i fajniusnie?
Jestem na nie, ale i tak malo kto sie ze mna zgodzi.. I bron Boze zadnych kokard,
bo od razu poprosze o bana na czat. Gdyby to mialo wejsc, to musialaby byc opcja
wylaczenia emot w PW ; >
A moze od razu zamkne temat i wywale, chyba nikt nie zauwazy, zlooooooooooo ; >
BARTOSh - 29-11-2007, 14:49
ADIHC1 napisał/a: | A moze od razu zamkne temat i wywale, chyba nikt nie zauwazy, zlooooooooooo ; > | popieram twoje nastawienie ADI
są ważniejsze rzeczy do zrobienia. poza tym już wyobrażam sobie teo dzieci neo wysyłające emoty z karabinami >.< SICK!
Lepiej zająć sie poważnymi rzeczami, a nie stroną wizualną, skoro nie wygląda to najgorzej.
Bart - 29-11-2007, 14:51
Dobra to widzę że niewypał... Jak macie ochotę to close
`Patryk - 29-11-2007, 14:52
Hmm brak spamu emotami kto umie wiecej pomysl nawet dobry chodz to byla by zabawka. Wiec na nie
Fąfel - 29-11-2007, 15:03
Ja zdecydowanie na NIE wystarczy mi ze jakies dzieciaki ciągle tylko "%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%" i tak dalej
|
|